nice wrote: wo iskilo man toks klausimas kad nusisneku bet jei ka pataisykit mane. jei pvz mano planas pac geriausias is paraboles planu tai upload toks mazas kaip to plano uz 40lt?
wa tai matau kad imanoma tureti didesni upload tai sakot tie laidai ar kas mazai praleidzia bet jei daugiau litu moki kazkaip stebuklingai prasiplecia laidai ar kaip ce yra
Sakai stebuklingai prasiplečia? Nori pasakyt 64kB/s UP už mokamą 170Lt planą yra daug? Tuo tarpu Andernetas už 40Lt tokį pat Up duoda tik mažesnį, negu Parabolėje download. Baikim diskutuot ta tema, nes vistiek nebus galima padidint UP, kol nebus optikos.
wo gal ne i tema bet vistiek noriu paklaust mano dabartinis planas a1 zadu nuo penktadienio cs serveri paleist 24/7 bet ar lagas bus?????? ir jei bus pakeites plana y i2 pajusiu skirtuma ar ce toks pat sh???
Mano planas i2 ir jau bandziau kurti su tokiu vienu zmogum cs serva...Jis tikrai nusimanantis ten suconfigino viska ir vat,lagai nerialus vos tik keliems zmonems iejus..
Tai pasirodo,kad interneto kalte...;[
uzjauciu tave wa as darr plano nekeiciau ir ping nera axuenas max yra buve 10 zmoniu prisijunge nu ping 80 apitikslei tai skaitau kaip ant mano plano visai gerai
Aha, labai įdomu, ar čia švenčių proga kurį laiką interneto Telšiuos visai nebuvo, o dabar skype veikia, o iš puslapių galima patekt tik į parabolę, na ir vietinį ftp? Norėtųsi atsakingų asmenų komentarus išgirst.
skype veikia turbut todel kad turime rysi su plunge ir per tenykscius vartotojus patenkame i tinkla ;D bet kodel nera isorinio rysio tiek ilgai tia tikrai idomu