Dėl interneto kokybės Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked

Kaip jūs vertinate Telšiuose mūsų teikiamų interneto paslaugų kokybę?

Labai gerai
3
8%
Gerai
11
31%
Patenkinamai
15
42%
Blogai
7
19%

Total votes: 36

Viktoras
Pradedantis
Pradedantis

Post by Viktoras »

as manau kad "parabole" naudojasi tuom, kad nera dar kitu interneto tiekėju, kitap tarian monopoli cia su "Andernetu" jie varo, o as manau kai ateis kiti interneto tiekėjai taip jie darys išvadas ir padarys išvadas ir žinoma keisis taikydamiesi prie rinkos pokyčių!!! Steponas nei kiti "paraboles" savininkai nėra kvaili.

Čia tik grynai mano nuomonė
Image
Image
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

isdykus wrote:
steponas wrote:
natrix wrote:o kokia padėtis Telšiuose su tinklais?
Abi technologijos (KTV ir optika) turi savų privalumų ir trūkumų ir manau ne man jums aiškinti kokie jie yra, juk daugelis Telšiuose yra susidūręs su Anderneto (optika) teikiamomis paslaugomis ir žino ką aš čia turiu galvoje.
va as ir isakysiu kdl pasirinkau:) daugiau nei metus turejau anderneta, ?
na kad uzejo diskusiju banga , ir as pora sakiniu pasakysiu.Andernetas,
kiek as supratau dabar po abonentu isbegiojimo bando atgaut abonentu
kieki ,bet apie kokybe maziau rupinasi .nors ju yra tos optikos ,bet
neturi geru tiklu po namus . daug kur tarp namu tyso ant "snargliu" .
ir stengiasi bet kokiom priemonem vest naujiem abonentam-net ir
ant elektros stulpu .del to buna daug gedimu .tokiu atveju kai as padeti supratau perejau i parabole kuri siuo metu visa galva auksciau Anderneto. be to gerai Steponas reaguoja i nusiskundimus .
jei butu geru konkurentu tai ir Stepona "prilauztumem" nors
greicius padidint.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma43 wrote:tokiu atveju kai as padeti supratau perejau i parabole kuri siuo metu visa galva auksciau Anderneto. be to gerai Steponas reaguoja i nusiskundimus .
jei butu geru konkurentu tai ir Stepona "prilauztumem" nors
greicius padidint.
Aš nemanau, kad iš Anderneto išsibėgo daug abonentų - iš kur tokios žinios :?:
Kas dėl greičių - klausimas bus svarstomas kai į Telšius atvažiuos antras CISCO aparatas, dabar ti užtenka aprūpinti tokius planus, kokie dabar yra, nebent naktį būtų galima padidinti greičius dvigubai, bet kadangi iš to maža jums naudos, tai Giedrius Šaulys į tai rimtai nežiūri. :?
UAB "Parabolė" direktorius
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

steponas wrote:
ma43 wrote: nebent naktį būtų galima padidinti greičius dvigubai, bet kadangi iš to maža jums naudos, tai Giedrius Šaulys į tai rimtai nežiūri. :?
na nezinau kiek tam reikalui reikia pastangu , o siaip gal kas noredamas ka nors daugiau parsisiust pasinaudotu didesniu greiciu .cia kaip sakoma reiketu ziuret i sanaudu ir naudos santyki .
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

steponas wrote:
Aš nemanau, kad iš Anderneto išsibėgo daug abonentų - iš kur tokios žinios :?:
Kas dėl greičių - klausimas bus svarstomas kai į Telšius atvažiuos antras CISCO aparatas, dabar ti užtenka aprūpinti tokius planus, kokie dabar yra, nebent naktį būtų galima padidinti greičius dvigubai, bet kadangi iš to maža jums naudos, tai Giedrius Šaulys į tai rimtai nežiūri. :?[/quote]

Absurdas :!: Čia kas nusprendė, kad mums mažai naudos? Ar Jūs bent vieno abonento paklausėt, ar nori didesnių greičių bent naktį? Aišku, neklausėt. Padarykit forume apklausą, ar tai būtų naudinga, ar ne, ir tik tada darykit bent kuo paremtas išvadas :!: Nors kam čia ta apklausa - toj pačioj temoj aš ir dar keletas abonentų jau prašėm padidint greičius bent naktį. Ar Jūs ir Giedrius Šaulys manote, jog Jūsų klientai prašo sau ko nors nenaudinga? Tegu Giedrius Šaulys pradeda į tai žiūrėt rimtai.
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote:Kas dėl greičių - klausimas bus svarstomas kai į Telšius atvažiuos antras CISCO aparatas <....>
Argi jis neturėjo atkeliaut balandžio pradžioje? :)
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

M-artin wrote:
steponas wrote:Kas dėl greičių - klausimas bus svarstomas kai į Telšius atvažiuos antras CISCO aparatas <....>
Argi jis neturėjo atkeliaut balandžio pradžioje? :)
na svelniai tariant visiems pasitaiko ir "pamirst" ,ir dar blogiau...
o jei patys dar sau pasidarom "meskos paslauga" (cia as apie save).
kas gudresnis supras apie ka as cia .
na o jei po 24 val tinklas stovi pustuscias tai manau negaila juk zmonem
duot nors cia .sakysim reikia koki zaidima keliu simtu megu parsiust
uzkabink nakciai ir eik miegot .
P.S. tiesa kaip jums sitas "jaunuolis" su barzda auksciau seseta zinuciu ?
ar jis tik ne is demonstracijos is Maskvos sugrizo ?su Kasparovu gal
dalyvavo . plakato zodziai lyg ir is rusu kalbos paimti .sako Telsiskis ...
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote: Abi technologijos (KTV ir optika) turi savų privalumų ir trūkumų ir manau ne man jums aiškinti kokie jie yra, juk daugelis Telšiuose yra susidūręs su Anderneto (optika) teikiamomis paslaugomis ir žino ką aš čia turiu galvoje.
Andernetas manau Parabolę belenkia vienoje vietoje - tai didelis upload greitis. Beje toks klausimėlis: kai bus parvežtas antrasis CISCO aparatas ar nebūtų įmanoma padidint upload greičio? Ar upload greitis priklauso tik nuo KTV kabelių?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Antrasis CISCO neatvežtas dėl to, kad Mikrovisata dar jo neatlaisvino, nors tą jau trurėjo padaryti. Žada atlaisvinti nuo gegužės 1 d. , tada ir vešime.
O dėl UP greičio - jau esu minėjes, kad KTV tehcnologija yra pagrįsta nesimetriniais kanalais. Up kanalas yra dvigubai siauresnis, todėl ir greičiai mažesni.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma43 wrote:na o jei po 24 val tinklas stovi pustuscias tai manau negaila juk zmonem duot nors cia .sakysim reikia koki zaidima keliu simtu megu parsiust uzkabink nakciai ir eik miegot .
Įkalbėjau pradėti bandyti naktimis nuo 24:00 iki 8:00 pakelti dvigubai abu greičius. Pabamdysim savaitę ir jeigu viskas bus gerai - paskelbsime savo puslapyje.
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

steponas wrote:
ma43 wrote:na o jei po 24 val tinklas stovi pustuscias tai manau negaila juk zmonem duot nors cia .sakysim reikia koki zaidima keliu simtu megu parsiust uzkabink nakciai ir eik miegot .
Įkalbėjau pradėti bandyti naktimis nuo 24:00 iki 8:00 pakelti dvigubai abu greičius. Pabamdysim savaitę ir jeigu viskas bus gerai - paskelbsime savo puslapyje.
Jėga :!: Ačiū. Išbandysiu, kaip tai veikia. Tikiuos, jog pasiteisins.
Viktoras
Pradedantis
Pradedantis

Post by Viktoras »

steponas wrote:
sakyčiau mintis gera. bet padidinus naktį greiti diena nebus taip kad jis sumažės dvigubai? Sorry jei klausimas neprofesionalus bet aš ir neprofesionalas šioje srityje
Image
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Viktoras wrote:bet padidinus naktį greiti diena nebus taip kad jis sumažės dvigubai?
Taip tikrai nebus, juk padidinimas naktį yra tik dėl to, kad naktį mažai kas naudojasi internetu ir dėl ti srautas yra beveik nenaudojamas. Niekas nežada koreguoti (mažinti) planuose numatytų greičių dieną.
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

Įkalbėjau pradėti bandyti naktimis nuo 24:00 iki 8:00 pakelti dvigubai abu greičius. Pabamdysim savaitę ir jeigu viskas bus gerai - paskelbsime savo puslapyje.[/quote]

na nezinau ar dar begali but geresnis skelbimas .o jei kas tingi cia uzeit
tai kaip sakoma "tinginys visada alkanas" .
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

wo iskilo man toks klausimas :D :D kad nusisneku bet jei ka pataisykit mane. jei pvz mano planas pac geriausias is paraboles planu tai upload toks mazas kaip to plano uz 40lt?
Locked