Dėl interneto kokybės Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

Kaip jūs vertinate Telšiuose mūsų teikiamų interneto paslaugų kokybę?

Labai gerai
3
8%
Gerai
11
31%
Patenkinamai
15
42%
Blogai
7
19%

Total votes: 36

ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

steponas wrote:
natrix wrote:Regis, jog siūlymai padidint greitį bent naktimis galutinai buvo pakasti :drinking:
Biški dabar ne tas galvoje - gruožio mėn. buvo paklotas optinis kabelis , dabar bandome susitvarkyti. Šiaip klausimas nepamirštas ir tikrai bus pajudintas.
gal gruodzio men prisalo ir neis bepajudint ? :)
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Plungėje OPTINIS internetas jau nebe už kalnų o Telšiuose pasvajokim jai norėsim normaliai žaisti žaidimus vesimės manau "anderneta" arba visagalį "TEO" :D
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

_LArX_ wrote: vesimės manau "anderneta" arba visagalį "TEO" :D
A ką ten problemų nėra :)
Žiūriu į PING'ų statistikos grafikos ir matau, kad vidutiniai pingai yra nuo 8 iki 20 ms. Ar čia jau labai blogai ir kuo geriau bus optiniam tinkle, ar labai jau pajusite skirtumą :lol: :lol: :lol:
Va turiu namuose TEO įmonių planą ir moku po daugaiu kaip 300 Lt/mėn, o internetu naudotis normalai galiu ne kiekvieną dieną :evil:
Šią savaitę iš viso lūžiai baisiausi. :evil: :evil: :evil:
Dabar džiugiuosi, kad vasario mėnesį, kai trūko srauto, Plungėje ir Telšiuose neperėjome iš BITĖS į TEO, matyt dabar būtumėte mane su šūdais sumaišę :twisted: :twisted: :twisted:
UAB "Parabolė" direktorius
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Na nežinau, draugas turi tą Andernetą, tai būna dienų kai dinginėja internetas. Jei neklystu jie srautą perka iš Teo, tai ir būna nesklandumų su jais. Bet mes nesupyktumėm, jei p. Steponas kaip kompensaciją, kad Plungėje bus pirmiau optika, padidintų greičius visiems planams nors 100kbps (aišku dieną čia, o ne naktį). :D
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

steponas wrote:
_LArX_ wrote: vesimės manau "anderneta" arba visagalį "TEO" :D
A ką ten problemų nėra :)
Dabar džiugiuosi, kad vasario mėnesį neperėjome iš BITĖS į TEO, matyt dabar būtumėte mane su šūdais sumaišę :twisted: :twisted: :twisted:
na tai jau tikrai . bet jiems tik ketvirtadieni nebuvo ,ir vel viskas okei .
sakau gal nesizvalgykim i kitus ,o tempkim kad kiekviena diena butu vis geriau . as tik tiek cia laikausi atvirai pasakius kad Steponas gerai reaguoja i musu skundus .buvau ir tame Andernete ,zinau nebesakysiu.
na bet as jiems atsilyginau uz tai .iseidamas nesumokejau apie 100 lt.
taip ir pasakiau duok i teisma o tada ir paziuresim. nedave.
!!! Steponai kazkas buvo sakes kad kovo pabaigoje Bite lips i bokstus...
kovas baigiasi ... bene ir tas klausimas "prisalo" .?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma43 wrote:Steponai kazkas buvo sakes kad kovo pabaigoje Bite lips i bokstus...
BITĖ savo darbus daro ir greitai juos baigs, tik kai juos padarys jūs gal ir nepajusite, nes dabar srauto pakanka ir jums visai nesvarbu kokia aparatūra jis perduodamas, bet įdiegus naują techniką bus didžiulis rezervas ir tas yra gerai :!:
Viktoras
Pradedantis
Pradedantis

Post by Viktoras »

Is tikro as taip pat perejau is anderneto, seip ten nieko tinklas greitas ftp, bet is kitu tinklu siunciant tai biski mazoka ir seip daznai pasitaikydavo visokiu problemu i kurias jie vangei reguodavo, o apie kompensacijas ne kalbos nebudavo.
Steponas tu daug prarastum jei padidintum greiti iki 100kb/s kad siustu? man kaip studentui sunku butu pasiimti kitus planus ir taip galus vos suduriu. :roll:
Image
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Viktoras wrote:Steponas tu daug prarastum jei padidintum greiti iki 100kb/s kad siustu? man kaip studentui sunku butu pasiimti kitus planus ir taip galus vos suduriu. :roll:
Nežinau tikslios datos kada tai įvyks, bet planų greičius reiks peržiūrėti ir padidinti. Dabar kol kas negalima to daryti dėl technikos - nepaveš.
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

steponas wrote:
ma43 wrote:Steponai kazkas buvo sakes kad kovo pabaigoje Bite lips i bokstus...
BITĖ savo darbus daro ir greitai juos baigs, tik kai juos padarys jūs gal ir nepajusite, nes dabar srauto pakanka ir jums visai nesvarbu kokia aparatūra jis perduodamas, bet ,:!:
piko metu tai jau ne ,nepakanka .pas mane jis 275 .
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

ma43 wrote:piko metu tai jau ne ,nepakanka .pas mane jis 275 .
275 kbps? Kelintą valandą maždaug taip būna, gal aš nepastebiu? Nes, kad greitis sumažėtų daugiau negu dvigubai, tikrai nesu užfiksavęs. :roll:
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

M-artin wrote:
ma43 wrote:piko metu tai jau ne ,nepakanka .pas mane jis 275 .
275 kbps? Kelintą valandą maždaug taip būna, gal aš nepastebiu? Nes, kad greitis sumažėtų daugiau negu dvigubai, tikrai nesu užfiksavęs. :roll:
tarp 19 - 21 kartais apie 17 val.
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

steponas wrote:
Nežinau tikslios datos kada tai įvyks, bet planų greičius reiks peržiūrėti ir padidinti. Dabar kol kas negalima to daryti dėl technikos - nepaveš.[/quote]

Chmmm... Kažkada sakėt, jog kovo pabaigoj ar balandžio pradžioj (tiksliai nebepamenu) Kaune atliks kokia tai aparatūra (lygtais dar vienas CISCO), kuri bus atgabenta ir pajungta Telšiuose, o tada jau ir greičius bus galimybė padidint. Ar tas pasakymas tebegalioja? Kovas jau ant pabaigos ir balandis ne už kalnų. Aišku Velykom dovanos ko gero nebus, bet va per Mažąsias Velykėles galėtume jau ir dėkot Parabolei už pakeltus greičius... :oops:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote:Dabar interneto paslaugų teikimui Telšiuose yra naudojamas vienas CISCO UBR'as. Po kovo 31 d. bus atvežtas dar vienas toks pat CISCO UBR'as ir to Telšiams kuriam laikui turėtų pakakti. Paleidus antrąjį CISCO gal net bus galima peržiūrėti planų spartas.
Na va šioje temoje pačioje pradžioje Steponas minėjo.
Bet man įdomu šie žodžiai: "kuriam laikui turėtų pakakti". Tai kai abonentų padaugės ir tie 2 CISCO aparatai jų nebepajėgs aptarnauti, kas tada bus? Bus statomas dar vienas CISCO? Ar vėl spjaudysim į šonus, kad internetas lagina?
Toliau man įdomu būtų, ar tikrai mums laukti ir tikėtis poros mėnesių bėgyje interneto planų greičio padidėjimo? Būtų malonu, kad nemeluotumėt ir pasakytumėt tiesiai šviesiai. :D
Na dar visai būtų įdomu sužinot apie optinių tinklų trūkūmus.

Na nežinau ma43, gal pas tave vietoje ten gedimas. Dabar pamatavau 20:20. Tai visai normalus, žinoma, čia išjungus visas interneto srautą naudojančias programas.
Image
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

M-artin wrote:
steponas wrote:Dabar interneto paslaugų teikimui Telšiuose yra naudojamas vienas CISCO UBR'as. Po kovo 31 d. bus atvežtas dar vienas toks pat CISCO UBR'as ir to Telšiams kuriam laikui turėtų pakakti. Paleidus antrąjį CISCO gal net bus galima peržiūrėti planų spartas.
Na nežinau ma43, gal pas tave vietoje ten gedimas. Dabar pamatavau 20:20. Tai visai normalus, žinoma, čia išjungus visas interneto srautą naudojančias programas.
Image
nera cia to gedimo .paprasciausia mano šaka labiau apkrauta tai kai
visi sedim ir nebužtenka . noreciau keisti plana iki 1200 bet jei as
to " piko " metu tegausiu 600 tai man pinigai uz aciu ismetami .
Steponai as atvirai klausiu as noriu greicio jei man garantuosit kad
ir "piko" metu gausiu apie 1000 tai moku ta 60 lt. ir keiciu i I-2 .
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Man tai dar viskas normalu.... Bet upload greitis i kitus interneto tiekejus tera max 18kb/s :\ O taip tai visa laika siuncia 15kb/s ar uploadini failus i ftp (ne paraboles) tai labai letai... Arba siunti draugui daina 15kb/s :\
Locked