Dėl interneto kokybės Plungėje
Dėl interneto kokybės Plungėje
Severių perkėlimas ir su tuo surištos problemos pagalaiu išspręstos.
Laikas pasikalbėti ir apie interneto kokybę, greičius, servisą, jūsų pageidavimus ir t.t.
Labai norėčiau, kad čia prabalsuotų tik Plungės abonentai.
Laikas pasikalbėti ir apie interneto kokybę, greičius, servisą, jūsų pageidavimus ir t.t.
Labai norėčiau, kad čia prabalsuotų tik Plungės abonentai.
Last edited by steponas on Wed Sep 12, 2007 8:23 am, edited 3 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Re: ...
Pažiūrėjau į srautų naudojimo grafikus - viskas turi būti tvarkoje (aišku jeigu jūs vartydami www tuo pačiu metu nesinaudojate ir p2p programomis). Siūlyčiau kreiptis telefonu 8 682 47189 į mūsų meistrą Leoną dėl gedimo sutvarkymo.nelloxx wrote:nevarto uzsienio tinklapiu, nu sakes nervai nelaiko. Dabar vel turbut pora savaiciu reikes kenteti..
Re: Dėl interneto kokybės Plungėje
Kas kaip keistokai vercia uzsienio puslapius kartais net nesulaukiu. Su lietuviskais viskas ciki.
Gal ne i tema bet kodel man neina paraboles radijas ir neiseina prisijungti prie ftp
Gal ne i tema bet kodel man neina paraboles radijas ir neiseina prisijungti prie ftp
Dėl puslapių vartymo tai čia reikia akreiptis į Leoną - gal pas jus koks gedimas yra.arniz wrote:Kas kaip keistokai vercia uzsienio puslapius kartais net nesulaukiu. Su lietuviskais viskas ciki.
Parabolės radijo pagal mane jau nebėra, yra kitas, reikia klausti Montenio
FTP serveris veikia, priežasčių reikia ieškoti pas save, arba vėlgi kreiptis į Leoną.
Nu man nelogiska kad gedimas gali buti pas mane, kaip sakant arba visi arba nei vienas, o kaip sakiau su lietuviskais puslapiais viskas ciki. Ziurint i dumeter toks jausmas kad "respond" padidejes(paspaudi ant puslapio nieko, pradeda siust, nustoja ir vel pradeda siust), nors nepinginau. Dabar viskas gerai, gal del to kad ne vakaras.steponas wrote: Dėl puslapių vartymo tai čia reikia akreiptis į Leoną - gal pas jus koks gedimas yra.
Parabolės radijo pagal mane jau nebėra, yra kitas, reikia klausti Montenio
FTP serveris veikia, priežasčių reikia ieškoti pas save, arba vėlgi kreiptis į Leoną.
O del FTP cia pas manes buvo beda: Total comander kas kodel nenori ir dabar prisijungti, su IE irgi neiseina. Na susimeciau kita FTP klienta ir viskas gerai.
O del radio - tai kam ta reklama puslapyje
Siandien internetas ypac blogai veikia :/
Siandiena internetas labai blogai veikia.
pamastymas...
ar cia tik man, ar ir visiems paraboles interneto naudotojams plungeje neatsidaro tokie puslapiai kaip www.frype.lt , www.mtv.lt