Pasakyk tada tikslų adresą man :-]steponas wrote:Jau turi veikti. Aš jį matau.
Del Plunges FTP
Xe.. neblogai daug gerų filmų, tik gaila, kad dauguma jau turiu dabar belieka sulaukti upload greičio padidėjimo, kad failas galėčiau dalintis... kartais nelabai norisi ištrint kokį filmą, o ir dvd gaila ;D
Beja, galėtumėt aptvarkyt ten... pvz:
Beja, galėtumėt aptvarkyt ten... pvz:
Manau dauguma gali nežinoti kuo jie skiriasi ir parsisiųsti blogesnės kokybės filmą... Tai, jei jau yra dvdrip įdėtas, visokius dvdscr, ts ir t.t. galima trintiOpen.Season.DVDRip.XviD-DoNE
Open.Season.R5.XViD-XanaX
Matomai buvo įkelta ne į vietą. Atskiras dainas reikia kelti į bylą [Singles] ir niekas jos nelies. O tvarko dabar mūsų FTP serverius Plungėje ir Telšiuose MonteniS. Jis yra senas šios sryties asas ir nesamonių nedaro.TnX wrote:Vakar įkėliau naują dainą, šiandien nebėra...
UAB "Parabolė" direktorius
Aš ir nesakau, kad jūs darote nesamones. Labai pagirtinas dalykas, kad kas nors ką nors naujesnio į FTP ikelia. O trinti MonteniS iš FTP manau dar net nepradėjo, jeigu tokių kaip 084646849891.mp3 yraTnX wrote:Aš ir pats nesąmonių nedarau Daina [Singles] kataloge ir buvo. Visiškai naujo realeaso, normaliai sutvarkytos dainos ištrinamos, o neaiškios kilmės dalykai, tokie kaipyra laikomi...084646849891.mp3
UAB "Parabolė" direktorius