Jei tu telsietis, tai negali tureti interneto tokio koki turi kaunieciai??? jei yra paklausa, tai kainos kaip tik turi buti didesnes, ar ne taip yraMafioso wrote:Avast wrote:quote]
Nu nereikia lyginti Kauno su Telsiais,nes vis gi Kaune yra daug didesne paklausa...Apie Vilniu is viso nesneku ...
Man tai ima jau pyktis!Tokias bapkes mokam ir ka gaunam..Laukima daugiau nieko....Ir cia taip iki kovo menesio lauksim???? Baikit juokus...Iki kitos savaites galo nesusitvarkot-dingstu.
Del serveriu perkelimo i Plunge ir Telsius
Kažkoks anachronizmas čia.ma43 wrote: man is viso jokio pingo neduoda pasiziureti. manau kad specialiai nujunge tokia galimybe (blokavo)
Negali taip būti
Pirmą kartą girdžiu, kad PING'o neina padaryti
Reiks pasidomėti koks gi velnias čia dar įlindo
Manau, kad šis savaitgalis buvo tragiškiausias - kai užgulė visi internetą negelbėjo ir priimtos laikinos priemonės, bet manau daugiau tai nebepasikartos, nes šia savaitę jau turi biški praplėsti kanalus ir to pradžiai turėtų pakakti, o iki kovo 17 turi būti užbaigti naujos aparatūros montavimo darbai ir tada galėsime imti srauto kiek norėsime.ma43 wrote: tai dabar iki kovo 17 tokie greiciai ir tebus .? tai jau visos laikinos "priemones" panaudotos ???
na tai iki kovo 17 nemoku uz interneta ir laukiu kol paduosit i teisma .
O į teismą nieko duoti tikrai nesiruošiame - atėję mokėti užpildykite prašymą ir mokesčia bus sumažinti be jokių teismų. Kitaip negalima - čia biurokratiniai-buchalteriniai dalykai.
Nelietus būtų visai blogai, nes jau kišosi VPN kanalai ir būtų tekę BITEI plėsti kanalų pralaidumus iki pat Kauno (statyti naują aparatūrą bokštuose). Dabar viskas daug papraščiau ir patikėkit manim viską sutvarkys kuo puikiausia ir šitie negeri dalykai dėl srauto trūkumo greitai bus praeityje.Mafioso wrote: Uj kaip jums nereikejo nieko liesti,viskas buvo idealiai,o dabar...
UAB "Parabolė" direktorius
Senais laikais aš Kaune taikydavau netradicinius būdus, kurie nors ir netiesiogiai, bet atlygindavo už patirtus nepatogumus - susiringdavome alaus išgert, bet Telšiuose ir Plungėje manyčiau to padaryti neišeitų - perdaug mažai žmonių čia forume lankosi ir papraščiausiai neišeitų to organizuoti.ma43 wrote: PRASYMA !!! kad atrodytu lyg ismaldos prasau , lyg kaltas buciau ...
na tokiu sposu dar negirdejau .
Ar aš klystu
Sakete iki vasario 10 dasipirksit papildomo srauto, sis savaitgalis jau turejo buti su padidintu srautu, deje bent as, sito nepajauciau noreciau pamatyti Jusu p. Steponai komentara!!!
Kovo 17 bus pastatyta iranga, kuri padidins srautus tarp Plunges ir Telsiu, klausimas, kam mums reikalingas rysis tarp Telsiu ir Plunges??? ar kartais vpn nepalikes tarp Plunges ir Telsiu ir tas jusu vpn kemsasi. dar klausimas vpn ----> virtual private network?
Savaitgali vel kisosi jusu vidiniai kanalai, esme ne virusuos, esme per mazi jusu kanalu pralaidumai , kaip mano kvailai galvai atrodo norite didelio pelno su mazomis investicijomis (jusu kanalai nepritaikyti tokiam vartotoju skaiciui ir tokiems isipareigojimams, kuriuos zadate). O nauju vartotoju pajungimas vyskta!!!
Kovo 17 bus pastatyta iranga, kuri padidins srautus tarp Plunges ir Telsiu, klausimas, kam mums reikalingas rysis tarp Telsiu ir Plunges??? ar kartais vpn nepalikes tarp Plunges ir Telsiu ir tas jusu vpn kemsasi. dar klausimas vpn ----> virtual private network?
Savaitgali vel kisosi jusu vidiniai kanalai, esme ne virusuos, esme per mazi jusu kanalu pralaidumai , kaip mano kvailai galvai atrodo norite didelio pelno su mazomis investicijomis (jusu kanalai nepritaikyti tokiam vartotoju skaiciui ir tokiems isipareigojimams, kuriuos zadate). O nauju vartotoju pajungimas vyskta!!!
Dabar tiek Telšių, tiek Plungės FTP serverius administruoja MonteniS.natrix wrote: ... ar Telšių ftp tikrai turi adminą?
Man labai gaila, bet iki praėjusio savitgalio srautų BITĖ nepadidino. Nenoriu leistis į nagrinėjimus kas ir kodėl. Tikiuosi, kad toks užkištas savaitgalis buvo paskutinis ir srautai iki reikalingo dydžio bent iki ateinančio savaitgalio bus pakelti. Paprastom dienom su įvestomis laikinomis priemonėmis srautų pakanka - niekas nesikemša.Avast wrote: Sakete iki vasario 10 dasipirksit papildomo srauto, sis savaitgalis jau turejo buti su padidintu srautu, deje bent as, sito nepajauciau noreciau pamatyti Jusu p. Steponai komentara!!!
Kažkodėl netaip mane supratote, ar aš nevisai tiksliai jums paaiškinau - VPN ryšys tarp Plungės ir Telšių mums nereikalingas. Bus pastatyta įranga paduoti didelius interneto srautus (iki 150 mbps) į Plungę ir Telšius.
Vidiniai mūsų resursai yra panaudoti mažiau negu 50% ir dar yra viena laisva CISCO įranga Kaune, kurią kai bus reikalas perkelsime į Telšius. Esmė tame, kad yra per mažai iš BITĖS paduodamo interneto srauto - užsikemša kanalai ir yra pametami paketai, dėl ko viskas sulėtėja. O naujų pajungimų po Naujųjų metų daug nėra ir tai jokios įtakos tinklų darbui neturi.
na kolega tu ir duodi . sakai tam vakarui galima but issprest problema ,natrix wrote:Na šimtas tai nesusirinktų tikriausiai Ir ar tai išspręstų interneto problemas? Na nebent tam vakarui O jei dar kai kas negali alaus gert Kaip manot, gal laukiam dar kovo?
o ka grizus zmona pasakys . atsiras i vieta kita problema . na bet ka as cia ,juk mums alaus dar negalima .
bet nejaugi Telsiuos tik 100 abonentu ? svarbiausia man kirba tokia ikyri
mintis kad tos "laikinos priemones" tik kalbos ,realiai man atrodo bus tas pats tiek tas savaitgalis tiek ateinantis . jeigu as turiu ka nors realaus galvoje tai as tiesiai sviesiai ir sakau ta ir ta padarysim .o dabar "laikinos priemones " skamba kaip is pasakos .
pagyvensim - pamatysim .
Na jei alaus negalim gerti, tai galim gerti sultis, arbatą(kaip tokia žiema, visai nieko, tuo pačiu padiskutuotumem apie internetą ir pan.).natrix wrote:Na šimtas tai nesusirinktų tikriausiai Ir ar tai išspręstų interneto problemas? Na nebent tam vakarui O jei dar kai kas negali alaus gert Kaip manot, gal laukiam dar kovo?
Kažkaip Kaune su tokiomis problemomis nesusidūrėme - gėrė kas ką galėjo ir kas ką norėjo, bet visgi esmė yra dalyvių skaičiuje - per mažai žmonių čia lankosi ir atmetus tuos, kurie negalės arba nenorės dalyvauti, nieko neliks. Reikia dar palaukti kokį pusmetį - gal įsisiūbuos forumas - tada ta proga galima bus kažką organizuoti.M-artin wrote: Na jei alaus negalim gerti, tai galim gerti sultis, arbatą(kaip tokia žiema, visai nieko, tuo pačiu padiskutuotumem apie internetą ir pan.).
Pilnai suprantama. Bet manau nepilnamečių tai pat nebuvo. O forumą pareklamuot galėtų, kad ir atsiunčiamose sąsk. už internetą, ar ryškiau parašant Parabolės Home tinklapyje.steponas wrote: Kažkaip Kaune su tokiomis problemomis nesusidūrėme - gėrė kas ką galėjo ir kas ką norėjo, bet visgi esmė yra dalyvių skaičiuje - per mažai žmonių čia lankosi ir atmetus tuos, kurie negalės arba nenorės dalyvauti, nieko neliks. Reikia dar palaukti kokį pusmetį - gal įsisiūbuos forumas - tada ta proga galima bus kažką organizuoti.
na jei kas cia neuzsuka tai reklamuok ne reklamaves tame HomeM-artin wrote:Pilnai suprantama. Bet manau nepilnamečių tai pat nebuvo. O forumą pareklamuot galėtų, kad ir atsiunčiamose sąsk. už internetą, ar ryškiau parašant Parabolės Home tinklapyje.steponas wrote: Kažkaip Kaune su tokiomis problemomis nesusidūrėme - gėrė kas ką galėjo ir kas ką norėjo, bet visgi esmė yra dalyvių skaičiuje - per mažai žmonių čia lankosi ir atmetus tuos, kurie negalės arba nenorės dalyvauti, nieko neliks. Reikia dar palaukti kokį pusmetį - gal įsisiūbuos forumas - tada ta proga galima bus kažką organizuoti.
jis nesuzinos . o kad saskaitose tai gera mintis .tikrai mazai kas cia uzsuka. as anksciau irgi nekreipiau demesio cia lankytis bet ir problemu nebuvo .
Nei i tema bet...
Oho koks forumo suaktivejimas. Rodos iskilus nesklandumu su internetu zmones pradeda vienitis Reikia kas antra diena visai atjungti interneta tai i foruma suleks visi abonentai ir tada bus galima organizuoti susiejima
Na bent jeigu greitai internetas bus sutvarkytas sis forumas numirs?
Oho koks forumo suaktivejimas. Rodos iskilus nesklandumu su internetu zmones pradeda vienitis Reikia kas antra diena visai atjungti interneta tai i foruma suleks visi abonentai ir tada bus galima organizuoti susiejima
Na bent jeigu greitai internetas bus sutvarkytas sis forumas numirs?
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.