Del serveriu perkelimo i Plunge ir Telsius
isvis nesuprantu dar vakar www.okmu.lt svetaine veike o dabar jau antra karta is eiles neveike!!!!! kaip ce yra ftp sutvarkot ir kas nors kitas nebeveike ores tai koki menesi neveike kol atsigavo tai dabar prasau atgaivinti man sita svetaine
Aš dabar sėdžiu namie ir naudojuosi TEO internetu ir man ta svetainė neveikia. Reiškias čia svetainės problema ir jeigu jos nėra tai kaip ją atversinice wrote:isvis nesuprantu dar vakar www.okmu.lt svetaine veike o dabar jau antra karta is eiles neveike!!!!!
UAB "Parabolė" direktorius
Tu ka, durnas? Susidek kablelius pirma, nes nich*** neina suprast ka ten mekeni. O ka anam gale negali nebut rysio? Ar isjungt serveri? Ar dar ka padaryt? Pries rekdamas issiaiskinknice wrote:isvis nesuprantu dar vakar www.okmu.lt svetaine veike o dabar jau antra karta is eiles neveike!!!!! kaip ce yra ftp sutvarkot ir kas nors kitas nebeveike ores tai koki menesi neveike kol atsigavo tai dabar prasau atgaivinti man sita svetaine
Na čia geras bajeris, neveikia svetainė ir prašo p.Stepono ją prikelt, tai gal paprašyk dar, kad naują kompą nupirkų ir t.tnice wrote:isvis nesuprantu dar vakar www.okmu.lt svetaine veike o dabar jau antra karta is eiles neveike!!!!!
Nepulikm to Stepono taip jau labai, laukim iki Kovo, kada jau tikrai turi būti viskas sutvarkyta, įskaitant ir srauto pirkimą. Na, o jei tada blogai veiks, tada prašom liekit kalbas..
jei nori kad netas veiktu neik i sule nes tokiu metu veike norm tj neinu jau 2 savaites vakare bet kokiam srw cs maziausias ping 400 tj nzn nzn o del okmu sakau nes jau buvo taip nutike is anderneto menesi veike o tokiu laiku ne visai parabolei neveike. bet ce tai prikolas paraboles sefas bet naudoja teo paslaugom dbr norejau p. steponai jusu paklaust susikuriau svetaine uzsimokejau uz adresa jos uz ftp sumokejau tai noriu paklaust nes pats nelabai gaudaus toje ftp yra du folderiai vienas index.html o kitame public.html kaip man savaje svetaine kelti visa i public ar kaip ce daryt?
Toks tokį paklausėnice wrote:susikuriau svetaine uzsimokejau uz adresa jos uz ftp sumokejau tai noriu paklaust nes pats nelabai gaudaus toje ftp yra du folderiai vienas index.html o kitame public.html kaip man savaje svetaine kelti visa i public ar kaip ce daryt?
Aš tuose reikaluose nieko neraukiu
Tikriausia galėtų prfesonaliai atsakyti MonteniS - jis čia geriausias specas, parašyk jam PM, jis tikrai atskys viską profesonaliai
Pora patarimų:nice wrote:susikuriau svetaine uzsimokejau uz adresa jos uz ftp sumokejau tai noriu paklaust nes pats nelabai gaudaus toje ftp yra du folderiai vienas index.html o kitame public.html kaip man savaje svetaine kelti visa i public ar kaip ce daryt?
Prieš kažką darant, išmok su tuo kažkuo elgtis (šiuo atveju spėju, kad užsisakiai web hostingo paslaugas kokioje nors interneto firmelėje). Paprastai tokios firmelės puslapyje yra paaiškinta, kaip naudotis paslaugomis.
Ar tikrai index.html ir public.html abu yra katalogai? Įtariu kad index.html yra failas, bet tai turėtum pats geriau žinot.
Ar tai kuo nors susiję su Paraboles serverių perkėlimu iš Kauno į Telšius?
Dovanokit už OT.
Kažkaip anksčiau CS gal populiaresnis buvo - turnyrus internetinėse rengdavom. Visokių klausimų čia forume buvo užduodama. Pavarčius senas CS temas galima susidaryti koks zaizdelis buvo. Pradžioj buvo lygtais vienas CS serveris prieinamas tik Parabolės abonentams. Paskui lygtais du padarėme. Po kurio laiko abonentai nusprendė, kad uždaram rate žaisti neįdomu ir dėl to padarė atvirus visiems. Gal ką ir painioju - manau čia dar yra šios sryties žinovų ir mane pataisys.nice wrote:ai va dar norejau paprasyti jau sy kart galetumet padaryt kad paraboles naudotojai i paraboles cs serveri kuri nors galetu ieiti nors jis ir butu pilnas nes pvz vakarais neimanoma niekur prisijungti manau ne as vienas buciau dekingas
Aišku man yra įdomūs tik mūsų abonentų poreikiai ir aš linkęs visus klausimus spręsti jų naudai. Gal atsiras daugiau abonentų pasisakančiu šiuo klausimu ir tada pasitarsiu su once (CS serverių adminu) ir pravesime apklausą ką daryti - gal vėl padaryti prieinamus tik mūsų abonentams. Kaip galvojate
Manau once atsakys - eina taip, ar ne. Bet ar taip sąžininga bus Jau geriau visai svetimų neileisti, negu isiazartinusi be jokios priežasties kick.nice wrote: nena padaryt sitaip kad serveri galetu zaist visi tik pai paraboliskis jungiasi kanirs kick
Tikriausia dar ir kauniečiai, buvę mūsų abonentai, dar šiuo serveriu naudojasi