Del serveriu perkelimo i Plunge ir Telsius

Moderators: Leonas, steponas

Locked
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

ai va dar norejau paprasyti jau sy kart galetumet padaryt kad paraboles naudotojai i paraboles cs serveri kuri nors galetu ieiti nors jis ir butu pilnas nes pvz vakarais neimanoma niekur prisijungti manau ne as vienas buciau dekingas :)
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

isvis nesuprantu dar vakar www.okmu.lt svetaine veike o dabar jau antra karta is eiles neveike!!!!! kaip ce yra ftp sutvarkot ir kas nors kitas nebeveike ores tai koki menesi neveike kol atsigavo tai dabar prasau atgaivinti man sita svetaine
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nice wrote:isvis nesuprantu dar vakar www.okmu.lt svetaine veike o dabar jau antra karta is eiles neveike!!!!!
Aš dabar sėdžiu namie ir naudojuosi TEO internetu ir man ta svetainė neveikia. Reiškias čia svetainės problema ir jeigu jos nėra tai kaip ją atversi :?:
UAB "Parabolė" direktorius
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

nice wrote:isvis nesuprantu dar vakar www.okmu.lt svetaine veike o dabar jau antra karta is eiles neveike!!!!! kaip ce yra ftp sutvarkot ir kas nors kitas nebeveike ores tai koki menesi neveike kol atsigavo tai dabar prasau atgaivinti man sita svetaine
Tu ka, durnas? Susidek kablelius pirma, nes nich*** neina suprast ka ten mekeni. O ka anam gale negali nebut rysio? Ar isjungt serveri? Ar dar ka padaryt? Pries rekdamas issiaiskink :evil:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

nice wrote:isvis nesuprantu dar vakar www.okmu.lt svetaine veike o dabar jau antra karta is eiles neveike!!!!!
Na čia geras bajeris, neveikia svetainė ir prašo p.Stepono ją prikelt, tai gal paprašyk dar, kad naują kompą nupirkų ir t.t :lol:
Nepulikm to Stepono taip jau labai, laukim iki Kovo, kada jau tikrai turi būti viskas sutvarkyta, įskaitant ir srauto pirkimą. Na, o jei tada blogai veiks, tada prašom liekit kalbas.. :D
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

laukt butu imanoma jei butu pakenciamas internetas o dbr nei ka palosi nei ka parsiusi......
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

jei nori kad netas veiktu neik i sule nes tokiu metu veike norm tj neinu jau 2 savaites vakare bet kokiam srw cs maziausias ping 400 tj nzn nzn o del okmu sakau nes jau buvo taip nutike is anderneto menesi veike o tokiu laiku ne visai parabolei neveike. bet ce tai prikolas paraboles sefas bet naudoja teo paslaugom :D :D :D :D dbr norejau p. steponai jusu paklaust :D susikuriau svetaine uzsimokejau uz adresa jos uz ftp sumokejau tai noriu paklaust nes pats nelabai gaudaus toje ftp yra du folderiai vienas index.html o kitame public.html kaip man savaje svetaine kelti visa i public ar kaip ce daryt? :)
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Nu nzn,man tai pradejo eiti internetas pries kelias dienas kaip ir seniau ejo,viska padarau ka reikia ir online zaidimai kuo puikiausiai eina,jokiu lagu :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nice wrote:susikuriau svetaine uzsimokejau uz adresa jos uz ftp sumokejau tai noriu paklaust nes pats nelabai gaudaus toje ftp yra du folderiai vienas index.html o kitame public.html kaip man savaje svetaine kelti visa i public ar kaip ce daryt? :)
Toks tokį paklausė :lol: :lol: :lol:
Aš tuose reikaluose nieko neraukiu :oops:
Tikriausia galėtų prfesonaliai atsakyti MonteniS - jis čia geriausias specas, parašyk jam PM, jis tikrai atskys viską profesonaliai :!:
dainyzaz
Narys
Narys

Post by dainyzaz »

nice wrote:susikuriau svetaine uzsimokejau uz adresa jos uz ftp sumokejau tai noriu paklaust nes pats nelabai gaudaus toje ftp yra du folderiai vienas index.html o kitame public.html kaip man savaje svetaine kelti visa i public ar kaip ce daryt? :)
Pora patarimų:
:arrow: Prieš kažką darant, išmok su tuo kažkuo elgtis (šiuo atveju spėju, kad užsisakiai web hostingo paslaugas kokioje nors interneto firmelėje). Paprastai tokios firmelės puslapyje yra paaiškinta, kaip naudotis paslaugomis.
:arrow: Ar tikrai index.html ir public.html abu yra katalogai? Įtariu kad index.html yra failas, bet tai turėtum pats geriau žinot.
:arrow: Ar tai kuo nors susiję su Paraboles serverių perkėlimu iš Kauno į Telšius?
Dovanokit už OT.
Šefas

Post by steponas »

nice wrote:ai va dar norejau paprasyti jau sy kart galetumet padaryt kad paraboles naudotojai i paraboles cs serveri kuri nors galetu ieiti nors jis ir butu pilnas nes pvz vakarais neimanoma niekur prisijungti manau ne as vienas buciau dekingas :)
Kažkaip anksčiau CS gal populiaresnis buvo - turnyrus internetinėse rengdavom. Visokių klausimų čia forume buvo užduodama. Pavarčius senas CS temas galima susidaryti koks zaizdelis buvo. Pradžioj buvo lygtais vienas CS serveris prieinamas tik Parabolės abonentams. Paskui lygtais du padarėme. Po kurio laiko abonentai nusprendė, kad uždaram rate žaisti neįdomu ir dėl to padarė atvirus visiems. Gal ką ir painioju - manau čia dar yra šios sryties žinovų ir mane pataisys.
Aišku man yra įdomūs tik mūsų abonentų poreikiai ir aš linkęs visus klausimus spręsti jų naudai. Gal atsiras daugiau abonentų pasisakančiu šiuo klausimu ir tada pasitarsiu su once (CS serverių adminu) ir pravesime apklausą ką daryti - gal vėl padaryti prieinamus tik mūsų abonentams. Kaip galvojate :?:
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

nesusieje bet uzkibau ir wiskas o del index.html taip turi but pavadintas tas puslapis zinau bet supranti toje ftp yra du folderiai ne failai ir nesuprantu kuri i kuri mest o del cs norejau paklausti nena padaryt sitaip kad serveri galetu zaist visi tik pai paraboliskis jungiasi kanirs kick :) :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nice wrote: nena padaryt sitaip kad serveri galetu zaist visi tik pai paraboliskis jungiasi kanirs kick :) :)
Manau once atsakys - eina taip, ar ne. :? Bet ar taip sąžininga bus :?: Jau geriau visai svetimų neileisti, negu isiazartinusi be jokios priežasties kick. :)
Tikriausia dar ir kauniečiai, buvę mūsų abonentai, dar šiuo serveriu naudojasi :?:
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

as manau kad jei padarytumek kad tik paraboliskiai tegales jungtis nelebai kas bus mazai zmoniu ir visa kita o jei padarytumet kad kick pvz kick daryti tik tiem kas maziausiai tasku turi arba daryti jum registracija i serveri kadangi daug kas tingi registruotis tai turetu susinormalizuot :)
once
VIP
VIP

Post by once »

Sveiki
Siuo metu CS serveriai del techniniu kliuciu neveikia, problema sprendziama.
Manau laikinai bus padarytas priejimas tik paraboles abonentams,
Jei labai truks zaidejui bus galima daryti atvira serveri su privilegijom
paraboles abonentams, pvz ~6 slotai rezervuoti paraboles abonentams.
Locked