Del serveriu perkelimo i Plunge ir Telsius

Moderators: Leonas, steponas

Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

_LArX_ wrote:Steponai ! ! ! Kas cia daros nuo 21:00 jau galim sakyt internetu beveik neimanoma naudotis visur pingina po ~150ms puslapius kol uzkrauna galiu pamiegot o apie zaidimus net svajot negali :(
Joa man identiskai viskas taip pat... Kaip gerai viskas buvo pries tai.Eh.... :(
Avast
Pradedantis
Pradedantis

Post by Avast »

steponas wrote:
Avast wrote:P.S. Jau dvi dienos internetu negaliu skustis. Vakrais sparta laikosi prizadeto minimumo (t.y 250 kbps - uzsienis I-5 planas).
Tai gal jau taisosi i gera puse :?
Deja paskubejau pagirti :(, nera sansu ka nors daryti su internetu:

C:\Documents and Settings\Namai>ping 84.32.178.1 -t -w 10000

Pinging 84.32.178.1 with 32 bytes of data:

Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=135ms TTL=254
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=21ms TTL=254
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=155ms TTL=254
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=77ms TTL=254
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=55ms TTL=254
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=69ms TTL=254
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=26ms TTL=254
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=172ms TTL=254
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=133ms TTL=254
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=98ms TTL=254
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=207ms TTL=254
Request timed out.
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=74ms TTL=254
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=199ms TTL=254
Reply from 84.32.178.1: bytes=32 time=150ms TTL=254

Ping statistics for 84.32.178.1:
Packets: Sent = 17, Received = 14, Lost = 3 (17% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 21ms, Maximum = 207ms, Average = 112ms

kazkas negerai su rysiu tarp manes ir kiek suprantu jusu serveriu
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

re

Post by ma43 »

Avast wrote:
steponas wrote:
Avast wrote:P.S. Jau dvi dienos internetu negaliu skustis. Vakrais sparta laikosi prizadeto minimumo (t.y 250 kbps - uzsienis I-5 planas).
Tai gal jau taisosi i gera puse :?
Deja paskubejau pagirti :(, nera sansu ka nors daryti su internetu:

C:\Documents and Settings\Namai>ping 84.32.178.1 -t -w 10000

Pinging 84.32.178.1 with 32 bytes of data:

Ping statistics for 84.32.178.1:
Packets: Sent = 17, Received = 14, Lost = 3 (17% loss),

kazkas negerai su rysiu tarp manes ir kiek suprantu jusu serveriu
tikrai kazkas negerai .vakar tylejau nes jau pabodo kiekv diena rasinet .ponas Steponai kas eis i geraja puse nieko nedarant .
uzvakar atejo zmogus jusu Telsiskis tai jis paziurejo pinga ,greiti .
isitikino kad nemeluoju pasiskambino kazkam i Kauna o tas pateiravo
koks pingo procentas ir visas darbas .tai as paprasiau vaikino pabandyt
kita modema uzkeist .ta mes padarem (buvo apie 12 val.) tada jis ant
grindu atsiklaupes su savo laptopu pabande pinga ir kaip ne keista
buvo pingas idealus ,tai pamanem kad radom gedima .deja nuo 13:00
vel pradejo blogyn ir blogyn ir tik 23:30 galejau normaliai dirbt inete .
tai stai kaip taisosi .norejau keist plana i megabaitini bet jei man ir
tada duosit tik 100 ar 200 kas is to . gal sakau nuo kalbu pereikim prie
darbu bet man jau visa sita suka vidurius ,garbes zodis .
P.S. apie zaidimus kaip kiti cia raso as jau nekalbu . bet jei vartant
puslapius turi eit parukyt kol atvers tai jau atsiprasau tokio ineto ....
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Aplamai aš paskubinti jau nieko negaliu. Visus interneto klausimus sprendžia mano pavaduotojas Giedrius Šaulys. Manau jis pats jums susidariusią situacija ir paaiškins.
UAB "Parabolė" direktorius
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

re

Post by ma43 »

steponas wrote:Aplamai aš paskubinti jau nieko negaliu. Visus interneto klausimus sprendžia mano pavaduotojas Giedrius Šaulys. Manau jis pats jums susidariusią situacija ir paaiškins.
na manau galeciau ta padeti speti . bite kazkas nupirko , jus su
naujais seimininkais nelabai berandat bendra kalba . tada sakykit
tiesiai sviesiai mes bankrutuojam ieskokites nauju tiekeju .
steponas
Šefas
Šefas

Re: re

Post by steponas »

ma43 wrote:na manau galeciau ta padeti speti . bite kazkas nupirko , jus su naujais seimininkais nelabai berandat bendra kalba . tada sakykit
Tikrai taip - turime problemų su BITĖS kanalų pralaidumu, bet bankrutuoti dėl to toli gražu nesiruošiame. Blogiausiu atveju gali tekti pereiti į TEO - ką aš dabar ir zonduoju, ir na... ta BITĖ, nes jau už... negyvai :x
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

steponas wrote:
ma43 wrote:na manau galeciau ta padeti speti . bite kazkas nupirko , jus su naujais seimininkais nelabai berandat bendra kalba . tada sakykit
Tikrai taip - turime problemų su BITĖS kanalų pralaidumu, bet bankrutuoti dėl to toli gražu nesiruošiame. Blogiausiu atveju gali tekti pereiti į TEO - ką aš dabar ir zonduoju, ir na... ta BITĖ, nes jau už... negyvai :x
bet gerb. Steponai toks perejimas gali uztrukti iki menesio .o tai
mums kiek per ilgai .
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma43 wrote:bet gerb. Steponai toks perejimas gali uztrukti iki menesio .o tai mums kiek per ilgai .
Tiek tikrai nereikės, užteks tam ir vienos nakties, bet vistiek perėjimas yra gana skausmingas:
:arrow: keičiasi IP adresai
:arrow: keičiasi serverių IP adresai
:arrow: reikia pakloti optinius kabelius, kurie sujungtų TEO stotis su mūsų stotimis ir ką padaryti žiemą yra sunku, nes tiesiant kabelius šaltyje žemiau -5 laipsnių jie pradeda trūkinėti
:arrow: Super duperinis klijentų aptarnaimas - reikės susitaikyti su atsainiu TEO požiūriu į klijentus, kada dėl iškilusių problemų niekas greitai nereaguoja ir sprendimo gali tekti laukti savaitėmis. Paskaičius omnitel.news'us su kokiomis problemomis susiduria TEO klijentai ir kaip tas jų problemas sprendžia TEO, norisi bėgti nuo tokio tiekėjo kuo toliau.
Pagrinde tas ir sulaiko nuo perėjimo į TEO, nes BITĖ visgi smulkias technines problemas sprendžia labai operatyviai, tik vat ar pasiseks juos dabar greitai išjudinti lipti į bokštus ir ten pakeisti įrangą, kad išplėsti kanalus iki 150 mbps tai jau klausimas. Bet kai klausimas stovės "riebrom" gal ir pasitvarkys . Toks sprendimas man būtų priimtiniausias.
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Vaje, vaje tikrai kaip pasakėt, kai įrangą parvešit iš Kauno į Telšius, apsidžiaugiau, bet dabar matau, kad be reikalo. Turbūt kaip suprantu kentėsim iki pavasario. :? O kaip situacija Plungėje, ten irgi taip viskas blogai kaip ir Telšiuos? :roll:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote:Turbūt kaip suprantu kentėsim iki pavasario. :?
Tikriausia man geriau būtų patylėti, nes viską ką aš pasakau yra ne mano naudai :?
Bet aš tikiuosi, kad Giedrius Šaulys sutarkys viską greičiau. :?
Avast
Pradedantis
Pradedantis

Post by Avast »

steponas wrote:
M-artin wrote:Turbūt kaip suprantu kentėsim iki pavasario. :?
Tikriausia man geriau būtų patylėti, nes viską ką aš pasakau yra ne mano naudai :?
Bet aš tikiuosi, kad Giedrius Šaulys sutarkys viską greičiau. :?
gal ir ne Jusu naudai, bet Jusu firmos naudai, nes jei tyletumet manau jau seniai butu uzsidariusi Jusu kontora Telsiuose, daug kas naudotu kitu tiekeju interneta.
Del tiekeju: yra dar omnitelio internetas, alternatyva TEO ir bitei.
Del to, kad truksta srauto: pas jus esmine problema, kad vartojimas vyksta vakarais, diena kiek galiu isivaizduoti srautas nera apkraunamas, nes kiek zinau nelabai jus turite verslo klientu.
Toliau problemos prasideda ne nuo bites, kazkas blogai su jusu vidinemis sistemomis, jus visa kalte verciat bitei, bet paziurekit auksciau mano nurodytus pingus, pagrindine problema prasideda nuo jusu vidiniu tinklu, rysis tarp manes ir jusu serverio(ar ten kokio tinklo sakotuvo, nes kol mano kompas iseina i iterneta, jis praeinai pro tris jusu irenginius, jei neklystu)!!! Kitose firmose sistemu administratoriai tokias problemas sprendzia paros begyje, pas jus jos neisprendziamos puse metu
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Avast wrote: :arrow: Del tiekeju: yra dar omnitelio internetas, alternatyva TEO ir bitei.
:arrow: Del to, kad truksta srauto: pas jus esmine problema, kad vartojimas vyksta vakarais, diena kiek galiu isivaizduoti srautas nera apkraunamas, nes kiek zinau nelabai jus turite verslo klientu.
:arrow: Toliau problemos prasideda ne nuo bites, kazkas blogai su jusu vidinemis sistemomis, jus visa kalte verciat bitei, bet paziurekit auksciau mano nurodytus pingus, pagrindine problema prasideda nuo jusu vidiniu tinklu, rysis tarp manes ir jusu serverio(ar ten kokio tinklo sakotuvo, nes kol mano kompas iseina i iterneta, jis praeinai pro tris jusu irenginius, jei neklystu)!!!
:arrow: Kitose firmose sistemu administratoriai tokias problemas sprendzia paros begyje, pas jus jos neisprendziamos puse metu
:arrow: Yra dar ir Erdvės ir Energetikų tinklai, o Omnitel jau esame turėje ir jų atsisakėme kaip nepatikimo interneto, bet jeigu rimtai tai yra tik TEO ir BITĖ. BITĖ mums tinka labiausiai, nes yra gana geras servisas, netaip kaip TEO. Vakar mūsų klausimu buvo susirinkimas BITĖJE ir man sakė, kad darbai bus atliekami dviem etapais:
1. Kitą savaitę bus patvarkytas ryšys taip, kad patenkintų dabartinius mūsų poreikius.
2. Iki kovo vidurio bus pastatyta aparatūra bokštuose, kuri leis užtikrinti po 150 mbps srauto į Plungę ir Telšius, ko manau mums užteks gan ilgai.
O kol BITĖ įdiegs savo I-mą priemonę, gal būt mums teks imtis kokių tai veiksmų, kurie sumažintų srautų naudojimą piko metu. Gal būt jau dabar tai ir yra daroma, nors apie tai man dar niekas nepranešė.
:arrow: Dėl vidinių problemų galiu pasakyti, kad jos Telšiuose gal būt yra dėl to, kad "nepakurta" virusų gaudyklė, kuri buvo iš Kauno išvežta į Plungę, bet man sakė, kad tas reikalas yra tvarkomas ir gaudyklė greitu laiku pradės veikti. Va tada tikrai pamesti paketai vietiniame tinkle būtų NONSENS.
:arrow: Kas dėl adminų aš negaliu pasakyti nei taip nei ne, nes šioje srityje esu dundukas. Jie šį forumą manau skaito ir jūsų pastabas įvertins patys.
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote: 1. Kitą savaitę bus patvarkytas ryšys taip, kad patenkintų dabartinius mūsų poreikius.
2. Iki kovo vidurio bus pastatyta aparatūra bokštuose, kuri leis užtikrinti po 150 mbps srauto į Plungę ir Telšius, ko manau mums užteks gan ilgai.
1. Dabartinius mūsų poreikius, tai suprantu, kad vakarais turėtų mažiau lagint?

2. Na va taip ir galvojau, kad be pavasario patikimaus interento neturėsim. O tai jei ne paslaptis koks dabar srautas keliauja į Telšius ir į Plungę ~110mbps?
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Dabar yra tragiska su internetu :| Gali normaliai naudotis tik nuo 00:00 iki 09:00 :| O taip tai internetu naudotis yra beprasmiska norint panarsyti po interneta pazaistu zaidimus. Gali tik mirc su draugais pasirasinet :| ir wiskas. Jai iki pavasario reiks laukti tai tikrai sumazes kliejantu paraboleje.
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Joo su geimais ir t.t.. yra trageedija ir siaip kazin ar lauksiu iki pavasario kol jie ten ka susuks..Reik turbut pereiti kur nors,kad ir kaip butu gaila.
Locked