nice wrote:
pagaliau kazkas paziures i skundus
galiu pasakyt telsiuose pats blogiausiais interneto tiekejas parabole ce jau faktas
mazas greitis bet kentejau ftp pilnas buvo o dabar kas tuite 1 terabaita atminties uzimta 100gb nezinau nu as be komentaru
beto dabar isvis manes neleidzia pre ftp prisijungt raso offline zodziu TVARKYKIT ftp
skundus aš žiūriu pastoviai, tik padėties tuojau pat pakeisti negaliu, bet žmonės dirba ir manau viską sutvarkys taip, kad vėl viskas būtų gerai ir svarbiausia stabylu.
šiuo metu internetas nėra geras ir aš suprantu jūsų pasipiktinimą, bet pažadais maitinti jūsų irgi nėra noro. Žodžiu dirbame, kad jūs mus iš blogiausių interneto tiekėjų sąrašo išbrauktumėte.
dabar ir aš buvau pastebėjęs, kad su FTP kažkas netaip - kažkur dingo didžioji dalis info (o gal jos jau nėra seniai
) Ryt būsiu jau darbe ir pasidomėsiu kokia velniava čia darosi. Aišku yra nesamonė, kad kada blogai dirba internetas dar ir iš FTP šūdą gali gauti. Pasistegsiu padėtį skubiai taisyti.
Po serverių pervežimo ftp tikrai kurį laiką neveikė, bet dabar matau, kad Telšių FTP dabar veikia lyg ir normaliai, o Plungės dar nematau, kad veiktų. Ryt tuo užsiimsiu ir tikiuosi iki vakaro abu FTP veiks normaliai.
M-artin wrote:FTP kaip FTP, tu geriau melskis, kad internetą iki pavasario sutvarkytų..
Jau kažkur buvau minėjęs, kad kanalų praplėtimas iki mums dabar reikalingo pralaidumo turi būti padarytas iki vasario 10 dienos (o ne iki pavasario) ir to tikrai pakaks, kad viskas grįžtų į normos ribas, o iki kovo 17 dienos BITĖ bokštuose pastatys aparatūrą, kuri išplės kanalų pralaidumą iki 150 mbps, kurio mums tikrai ilgai užteks ir tokių nesamonių daugiau nebus.
O aš rytoj pasirūpinsiu, kad būtų įvestos laikinos priemonės, kurios neleistų kanalams užsikimšti, dėl ko jūs dabar visi mane ir keikiate.
Gal internetas ir dirbs lėčiau, bet jis dirbs kaip ir normalai (nebus tiek daug prarastų paketų, dėl ko viskas striga kaip rašo gerbiamas ma43) ir tikriausia mažai kas pastebės, kad kažkas netaip yra
Ši tema jau yra pasenusi ir dabartinei situacijai netinka, nes aišku, kad dabartinė interneto kokybė tikrai yra niekam tikusi. Taigi šią temą rakinu, o visas diskusijas tęskime temoje
http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7591