Del serveriu perkelimo i Plunge ir Telsius
repl
na ir "riebiai " cia uzsipraset laiko .dvi savaites jeigu taip kaip dabarsteponas wrote:Pagrindiniai darbai turi būti atlikti per artimiausias dienas, o iki vasario vidurio turėtų būti ir "išlaižytos" visos smulkmenosM-artin wrote:O kada planuojat galutinai t.y 100% užbaigt visus darbus?
reiks kankintis - siaubas .
ar kas nors yra mates 70-ju metu telegrafo aparata ? tad jame buvo
apie 1000 detaliu ,kurios tarpusavyje turejo derintis ,kitaip sakes .
ir kai jis sugesdavo po valandos virsininkas jau klausdavo kodel dar
neveikia . o cia manau nera 1000 irenginiu ,kuriuos reiketu suderint ,o
ir derinimas gi ne mechaninis . tad manau kad jusu cpecai arba nelab
ismano arba ... jeigu jau buna net mistiniu gedimu . tad linkiu kuo greiciau atsikratyt mistikos ir gerbt kad ir kiek musu nervus .
repl
tu cia maziukau bedavoji del FTP ,as buciau patenkintas kad normaliai puslapiai vartytusi ,bet ir to normaliai nedasimusu .nu man durnam nedaeina kaip siais laikais kada atejo tokia technika ir taip daug reiknatrix wrote:Nežinau, ar man čia vienam, ar ne, bet po to tvarkymo nebeįeinu į Telšių ftp. Kame šuo pakastas?
vargt menesiais net pusmeciais su visokiom mistikom ....na kantrybes likimo drauge , bet tu gal nerukyk saugok sveikata matai dar dvi savaites reikes .
Re: repl
Negaliu skustis nei savo ūgiu, nei amzium. Negalvok, kad i ftp lenda vien vaikai. Tiesiog po tu tvarkymu, norejau isitikint, kaip kas veikia, tai atradau tokia problemele ir pranesiau apie ja. Uzjauciu, kad tau tokios problemos su internetu. Man tai po tu tvarkymu tik pagerejo viskas. Kai esu virtualioj erdvej, nerūkauma43 wrote:tu cia maziukau bedavoji del FTP ,as buciau patenkintas kad normaliai puslapiai vartytusi ,bet ir to normaliai nedasimusu .nu man durnam nedaeina kaip siais laikais kada atejo tokia technika ir taip daug reiknatrix wrote:Nežinau, ar man čia vienam, ar ne, bet po to tvarkymo nebeįeinu į Telšių ftp. Kame šuo pakastas?
vargt menesiais net pusmeciais su visokiom mistikom ....na kantrybes likimo drauge , bet tu gal nerukyk saugok sveikata matai dar dvi savaites reikes .
Re: repl
Negi manai, kad taip lengva padaryti gerą serviso kokybe už itin žemą kainą? Jau vien padarius nedidelį tinklą, sujungus 5 kompiuterius, pasitaiko įvairių nesklandumų ir ryšio trūkinėjimų. O tai ką jau kalbėti kai abonentų keliasdešimt kartų daugiau be to kiekviena technologija turi trūkumų. Kabeliniai tinklai buvo skirti analoginiams signalams perduoti, o skaitmeniniams duomenims perduoti jie tebuvo iš dalies pritaikyti. Ryšio kokybe lemia itin daug faktorių. Net ir oro sąlygos tai įtakoja. Ką jau kalbėt apie lygšiol buvusį ryšio kanalą tarp Kauno ir Telšių, per kurį visi duomenys iš interneto keliaudavo. Kitaip tariant, kuo toliau į mišką, tuo daugiau malkų.ma43 wrote: na ir "riebiai " cia uzsipraset laiko .dvi savaites jeigu taip kaip dabar
ar kas nors yra mates 70-ju metu telegrafo aparata ? tad jame buvo
apie 1000 detaliu ,kurios tarpusavyje turejo derintis ,kitaip sakes .
ir kai jis sugesdavo po valandos virsininkas jau klausdavo kodel dar
neveikia . o cia manau nera 1000 irenginiu ,kuriuos reiketu suderint ,o
ir derinimas gi ne mechaninis . tad manau kad jusu cpecai arba nelab
ismano arba ... jeigu jau buna net mistiniu gedimu . tad linkiu kuo greiciau atsikratyt mistikos ir gerbt kad ir kiek musu nervus .
Daug laiko naudojausi Parabolės internetu ir galiu pasakyt, kad šios paslaugos vertos už jas mokamų pinigų. Jei darbai vyksta, palaukit tikrai sutvarkys, o ateity gal net investuos į tinklų atnaujinimą.
pries replikuojant butu gerai zinot ar tamsta esi tos firmos darbuotojas ar siaip darot "padchalima" . tai zinant butu tikslesnis atsakymas.dainyzaz wrote:Negi manai, kad taip lengva padaryti gerą serviso kokybe už itin žemą kainą? Jau vien padarius nedidelį tinklą, sujungus 5 kompiuterius, pasitaiko įvairių nesklandumų ir ryšio trūkinėjimų. O tai ką jau kalbėti kai abonentų keliasdešimt kartų daugiau be to kiekviena technologija turi trūkumų. Kabeliniai tinklai buvo skirti analoginiams signalams perduoti, o skaitmeniniams duomenims perduoti jie tebuvo iš dalies pritaikyti. Ryšio kokybe lemia itin daug faktorių. Net ir oro sąlygos tai įtakoja.ma43 wrote: na ir "riebiai " cia uzsipraset laiko .dvi savaites jeigu taip kaip dabar
.
jei ne darbuotojas tai nezinant tikros padeties galit padaryt ir meskos paslauga .kaip cia paaiskinot toki darbuotoja as greit atleisciau .
1.jei neturi priemoniu ar pinigu tai neorganizuok ir verslo .(buvo galvota taip paskui padaryta kitaip) kas nenori daryti ,tas iesko priezasciu kad
nedaryti .kas nori daryti ,tas iesko budo kaip tai padaryti .
pas mane tokia nuostata - jei darai paslauga - tai negali buti tokiu paaiskinimu ir pasiaiskinimu kodel ji bloga . no to niekas neatleidzia cia gi zmones pinigus moka . duodi - gauni ,neduodi -negauni . ne vieno darbo nevalia daryti ant puses . jei as tau pasiusiu striuke be rankoviu
ir sakysiu atleisk taip man teisejo .
taigi jei jau nera geru priemoniu ,nedaryk ir verslo ,nes bus tik nervu
gadinimas ir sau ir kitiems . ir nedarykim kur nereikia meskos paslaugu .
Aš nesu Parabolės darbuotojas. O jei darau "meškos paslaugą" Parabolei, tegul išveja mane iš forumo, nepyksiu. Verslas, mano galva, yra tam kad užsidirbti pinigų, o ne vien tam, kad juos išleisti. Parabolės kainos tikrai žemos, o paslaugų kokybė mane tenkino su kaupu. O įdomumo dėlei paieškojau ne namų vartotojams skirtų interneto paslaugų kainų, tai už 512 kb/s kainos prasideda nuo 219 Lt ir kogero nebaigiant 1996 Lt. Tad jei moki 40 Lt už 640 kb/s tai jau išeina kaip minimum 5 kartus pigiau
vartotojo saskaita .
o del kainu tai vel jus kazkur "nuplauket" pateiraukit pas Mazeikiecius .
Mokėjimo planai Mažeikių gyventojams
Planas Mėnesio mokestis, LT/mėn. Maksimali sparta*, Kbps
Lietuva Užsienis
Pikas Ne pikas
A0 25 512 512 256 512
A0+ 30 2048 2048 512 1024
D1 40 10240 10240 1024 2048
D1+ 50 10240 10240 1536 3072
D2 60 10240 10240 2048 4096
D2+ 70 10240 10240 2560 5120
D3 90 10240 10240 4096 8192
Naudoju paraboles interneta ~3 metus, iki 2006 vasaros buvo puikus internetas, jokiu problemu nebuvo, man nemaise nei tas Kauno vpn nei ka, visiems draugams rekomendavau kaip gera ir patikima interneta, bet pasikartosiu sitaip buvo iki 2006 vasaros. Nuo rugsejo menesio tik pazadai...
Del kainu, paraboles kainos tikrai nera zemos, kaip pvz: pora menesiu turejau siustis nemazus kiekiu duomenu tai virsidavau limita ~ 2GB, saskaitas gaudavau po ~130lt , cia uz ~5gb duomenu. Tai manau tikrai nera pigus internetas ir jei jis dar praranda savo patikimuma, stabiluma, sumoje gaunasi brangi, nekokybiska paslauga. Si paslauga tikrai nebus pelninga, nes paprasciausiai nebus kas ja naudosis.
P.S. Jau dvi dienos internetu negaliu skustis. Vakrais sparta laikosi prizadeto minimumo (t.y 250 kbps - uzsienis I-5 planas). Aisku kai turedavau 50-90 kbps sau sakydavau, duokit man ta minimuma ir man uzteks, bet kaip sakoma apetitas auga bevalgant...
Del kainu, paraboles kainos tikrai nera zemos, kaip pvz: pora menesiu turejau siustis nemazus kiekiu duomenu tai virsidavau limita ~ 2GB, saskaitas gaudavau po ~130lt , cia uz ~5gb duomenu. Tai manau tikrai nera pigus internetas ir jei jis dar praranda savo patikimuma, stabiluma, sumoje gaunasi brangi, nekokybiska paslauga. Si paslauga tikrai nebus pelninga, nes paprasciausiai nebus kas ja naudosis.
P.S. Jau dvi dienos internetu negaliu skustis. Vakrais sparta laikosi prizadeto minimumo (t.y 250 kbps - uzsienis I-5 planas). Aisku kai turedavau 50-90 kbps sau sakydavau, duokit man ta minimuma ir man uzteks, bet kaip sakoma apetitas auga bevalgant...