Pranešimas Telšių abonentams

Moderators: Leonas, steponas

Ar pakankamai ėmiausi priemonių paslaugų kokybei pagerinti?

Pakankamai
7
24%
Nepakankamai
16
55%
Manes tai neliečia
6
21%

Total votes: 29

Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Na visa problema yra ta,kad internetas yra nekokybiskas...As galiu failus siustis greitai bet su online zaidimais yra tragedija...Seniau bent isijungti galedavau ir iskentedavau tuos lagus bet dabar....Dabar lagai tokie kaip savaitgaliais..Eilinemis dienomis tas pats kas nebutu interneto....Jis man tegalioja tik is ryto,o daugiau as jo kaip ir nenaudoju nes neimanoma nei geiminti nieko nei po tinklapius vaikscioti....
Bet pats interneto greitis (tikrinu dsl.takas.lt) tai yra toks koks ir turi buti tai ir neaisku man niekas kas cia yra ir kaip suprantu nlb kas ka ir gali bepadaryti? :(
VaiDaS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by VaiDaS »

o pas tave su os problemu nera? (virus,spyware ir t.t.) :roll:
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Antivirusines visada ijungtos,winai gan daznai perinstalioujami...Net nzn kas cia dedasi :(...
VaiDaS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by VaiDaS »

tai gal antivirusineje problema, nes kai kurios antivirusines turi scan traffic funkcija ir jos labai stabdo ineta, jeigu nepraleisti portai arba tam tikri adresai.

kokia antivir naudoji?
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Pastoviai on kasperskis ir Zone alarm pro.Manai del ju kas nors gali buti? :?
VaiDaS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by VaiDaS »

he pas mane buwo kaspeskis ir zonealerm ir greitis virs 2mb/s nepakildovo dsl matuokles rodykle uzsilenkia iki galo ir paskui beveik tokiu paciu greiciu grizdavo atgal, siuntima paleisdavau tai parsiuncia ~1mb ir uzluzta. pabandyk istrinti zonealerm ir kaspersky ir tada pazet kaip veiks. ;) jeigu viskas ok tada isirasyk kaspersky 6 ir isjunk traffic scan per settings ir turetu viskas pasitaisyt, bent man taip buwo ;)
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Mano manymu NOD32 geriausiai būtų, nes ryja mažai resursų ir šiaip dauguma ja patenkinti, išmėgink ją.
egas007
Naujokas
Naujokas

Del plunges internete

Post by egas007 »

steponas wrote:
vaizduoklis wrote:nieko gero... internetas dingstineja kiekviena diena... rekordas nebuvimo interneto yra nuo 10val ryto iki 7val vakaro...taigi as nematau jokiu pagerejimu del interneto tiekimo..
Aš žinau, kad dinginėja, nes vis dar vyksta CISCO derinimo darbai ir kiekvieną kartą įvedus kokius tai pakeitimus jo programoje, vyksta jo perkrovimas, po kurio ne visi modemai greitai patys atsigauna - kai kuriuos reikia važiuoti į vietą ir perkrauti :(
Bet klausimas buvo kitas - ar pakankamai priimta priemonių, kad pagerinti interneto kokybę :?:
Gal per anksti paklausiau :?
Gal reikėjo palaukti kol šios priemonės bus pilnai įgyvendintos ir kokią savaitę ramiai padirbus :?
Bet žmonės nesusigaudė kas čia vyksta ir aš nusprendžaiu pranešdamas dar ir pravesti apklausą :?
Gerai, gerai jus kalbate apie Telsius. O Plunge pamiesote, man jau atsibodo Plunges meistriui kas antra diena (ryta) skambineti ir prasyti, kad internete tvarkytu. Tikiuosi pasalinsite visus nesklandumus.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Nuo pirmadienio Plungėje pradedame diegti antrą TRICOM tiltą. Iki šiol visi abonentai naudojosi viena TRICOM stotimi, dėl ko ši dirbo išnaudodama visus savo resursus ir piko metu gal jau kas ir pastebėjo kokius nors trūkumus. Padėtis turi pagerėti. :?
UAB "Parabolė" direktorius
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

O Telsiuos nieko nezadama daryti as cia seniai bebuvau. Gal zadate spartinti interneta.
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Na šiaip dar sako,kad kažkokie darbai tesiami bet man internetas tai labai puikiai eina nes buvo išspresta problemėlė ;)
P.S dar kartą dėkoju Steponui :) .
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

_LArX_ wrote:O Telsiuos nieko nezadama daryti as cia seniai bebuvau. Gal zadate spartinti interneta.
Kol kas tik žadame perkelti serverius iš Kauno į Telšius ir Plungę ir paduoti į tuos miestus internetą tiesiai, atsisakant VPN ryšio. Dėl to gal kas ir pagerės, nors gal ir nelabai, bet užtat liks pinigų papildomam srautui pirkti. Tada ir bus galima pagalvoti apie spartas.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:Kol kas tik žadame perkelti serverius iš Kauno į Telšius ir Plungę ir paduoti į tuos miestus internetą tiesiai, atsisakant VPN ryšio. Dėl to gal kas ir pagerės, nors gal ir nelabai, bet užtat liks pinigų papildomam srautui pirkti. Tada ir bus galima pagalvoti apie spartas.
o kada tai bus daroma? ir ar priesh darant bandet ieshkoti kas tuos serverius prizhiures? bijau kad perkelus serverius i telshius silpna vieta paliks ju priziuretojai :(
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:o kada tai bus daroma? ir ar priesh darant bandet ieshkoti kas tuos serverius prizhiures? bijau kad perkelus serverius i telshius silpna vieta paliks ju priziuretojai :(
Serverius prižiūrės tie patys žmonės kaip ir ligi šiol - juk prižiūrint nereikia prie jų betarpiškai sėdėti, viską galima daryti ir internetu. O jeigu reikės paspaudyti knopkes, tai galės padaryti ir vietiniai meistrai.
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Butu gerai kad maziausias planas butu 1Mb/s :lol:
Post Reply