Internetas Plungėje ir Telšiuose (tik tu miestu abonentams)
Įtariu, kad problema ne tame, nes šis CISCO aparatas Kaune prie tų pačių planų parametrų aptarnavo virš 800 abonentų ir nesikišo, o Telšiuose yra kažkur tik puse toMafioso wrote:Na matai Steponai,visa problema tik ta,kad mazdaug nuo 17~h pradeda gan prastai eiti internetas...Cia priezastis manau aiski,visi suseda prie kompu ir viskas....
Bet aišku viskam yra priežąstys ir išsiaiškinus kame šaknys - reikia jas šalinti
UAB "Parabolė" direktorius
Turiu tokią problemą: vakar isijungus vieną p2p programą sužinojau, jog pasikeitė mano IP adresas. Nustebau, bet internetas veikė, tad galvojau viskas tvarkoj. Vakarop neliko interneto, po trejetos valandų jis atsirado. Šiandien jo vėl nėra (rašau iš kito interneto tiekėjo). Kame čia gali būti šaknys? Telšiuos čia taip. Grįšiu iš darbo žiūrėsiu, gal jau bus. O ar galiu aš meistrą išsikviesti po darbo (ar šeštadienį, sekmadienį), kokiais numeriais kreiptis?
Meistro mobilus telefonas 8-682-47191. Galite skambinti ir tartis.natrix wrote: O ar galiu aš meistrą išsikviesti po darbo (ar šeštadienį, sekmadienį), kokiais numeriais kreiptis?
natrix wrote:Turiu tokią problemą: vakar isijungus vieną p2p programą sužinojau, jog pasikeitė mano IP adresas. Nustebau, bet internetas veikė, tad galvojau viskas tvarkoj. Vakarop neliko interneto, po trejetos valandų jis atsirado. Šiandien jo vėl nėra (rašau iš kito interneto tiekėjo). Kame čia gali būti šaknys? Telšiuos čia taip.
Dėl IP pasikeitimo negaliu dabar nieko pasakyti. Paprastai IP nekeičiamas. Gal dabar keičiant įrangą į CISCO pasikeitė ir IP'ai_LArX_ wrote:Jau atsirpasant uzkniso Parabole dingsta ir isijungia po keliu dienu 5min ir vel dingsta
Telšių interneto stotyje kažkodėl yra daug elektros šuolių. Gal nuo lifto. Senasis UPS'as kiažkodėl su jais blogai susitvarkydavo. O CISCO įranga matomai yra šiems šuoliams jautresnė. Šiandien pastatė naują galingesnį UPS'ą ir turėtų reikalai susitvarkyti
Jeigu ne - reikės žiūrėti toliau.
O dėl to, kad vakarais sumažėdavo greitis, kaip ir spėjau šaknys ne abonentų kiekyje. Galėčiau sumeluoti, bet pasakysiu teisybę - kol buvo prastas internetas žmonės mažiau juo naudojosi, o dabar kai pasitaisė papraščiausiai buvo per mažai užpirkta srauto ir vakarais imdavo jo trūkti.Mafioso wrote:Na matai Steponai,visa problema tik ta,kad mazdaug nuo 17~h pradeda gan prastai eiti internetas...Cia priezastis manau aiski,visi suseda prie kompu ir viskas...
Su BITE sutarta, kad srautą padidintų iki reikiamo kiekio su 20% atsarga, taip, kad jei dar nepasitaisė, tai ant dienų tikrai pasitaisys.
Heh...Atsibodo jau ir net nebepatogu skustis del interneto matant,kad zmones stengiasi pakeisti padeti del interneto kokybes..Penktadienio vakar 18h galima sakyti interneto nebera...Ka kur beisijungsi,ar koki online zaidima ar dar ka visur pingai lagai ir t.t...Net testo interneto greiciui matuoti neina daryti...Steponas ziurejo i mano pingus bet sako,kad lyg viskas normaliai....Na as tikrai nesakyciau nieko jei dar butu pakenciama bet dabar... Ar cia name kuriame gyvenu problema ar kur....Neaisku :/
Va siaip ne taip pavyko patikrinti interneto greiti..Nu nesuvokiama kaip taip gali buti: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... ledau7.gif
Va siaip ne taip pavyko patikrinti interneto greiti..Nu nesuvokiama kaip taip gali buti: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... ledau7.gif
- _OutrageousBoy_
- Pradedantis
12:30 http://img98.imageshack.us/my.php?image=untitledwt1.gif
As tai pvz nesuprantu uz ka si menesi mokesiu bapkes....Interneto galima sakyti ne kvapo...
As tai pvz nesuprantu uz ka si menesi mokesiu bapkes....Interneto galima sakyti ne kvapo...
Nėra taip paprasta tą srautą padidinti
Tam BITĖ turi pakeisti visą savo ryšio linijos įrangą (antenas ir kažkokius dar blokelius, apie kuriuos aš žalio supratimo neturiu) tarp mūsų interneto stoties ir savo bokštuose iki pat (atrodo iki Šiaulių), kur jie turi daug srauto (optika)
Gal aš iš jų aiškinimo kažko nesupratau ir kažkur esu netikslus, bet padėtis yra tokia.
Šiuos darbus žadėjo padaryti skubiai, bet konkrečios datos nepasakė
Pirmadienį tikiuosi pasiseks išlaužti ir datą kada tai turi įvykti
O dėl mokėjimo nuolaidų prašau kreiptis į abonentinį skyriu, parašyti prašymą ir gausite kompensacijas.
Čia buchalteriniai dalykai ir be popierizmo neapsiaesi
Tam BITĖ turi pakeisti visą savo ryšio linijos įrangą (antenas ir kažkokius dar blokelius, apie kuriuos aš žalio supratimo neturiu) tarp mūsų interneto stoties ir savo bokštuose iki pat (atrodo iki Šiaulių), kur jie turi daug srauto (optika)
Gal aš iš jų aiškinimo kažko nesupratau ir kažkur esu netikslus, bet padėtis yra tokia.
Šiuos darbus žadėjo padaryti skubiai, bet konkrečios datos nepasakė
Pirmadienį tikiuosi pasiseks išlaužti ir datą kada tai turi įvykti
O dėl mokėjimo nuolaidų prašau kreiptis į abonentinį skyriu, parašyti prašymą ir gausite kompensacijas.
Čia buchalteriniai dalykai ir be popierizmo neapsiaesi