Internetas Plungėje ir Telšiuose (tik tu miestu abonentams)

Moderators: Leonas, steponas

Locked

Ar jus tenkina mūsų teikiamo interneto kokybė?

Tenkina
15
37%
Pusėtinai tenkina
11
27%
Prasta kokybė - iš bėdos
7
17%
Netenkina - išeisiu pas kitą tiekėją
8
20%

Total votes: 41

steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Matau, kad kol manes nebuvo Telšiuose reikalai pasitaisė :?
Jei kam dar yra problemų - rašykite man PM su namų adresu - pabandysiu pažiūrėti kame šaknys :)
UAB "Parabolė" direktorius
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Na matai Steponai,visa problema tik ta,kad mazdaug nuo 17~h pradeda gan prastai eiti internetas...Cia priezastis manau aiski,visi suseda prie kompu ir viskas....
Bet svarbiausia,kad jus stengiates kazka keisti,o ne sedit rankas sudeje...! :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Mafioso wrote:Na matai Steponai,visa problema tik ta,kad mazdaug nuo 17~h pradeda gan prastai eiti internetas...Cia priezastis manau aiski,visi suseda prie kompu ir viskas....
Įtariu, kad problema ne tame, nes šis CISCO aparatas Kaune prie tų pačių planų parametrų aptarnavo virš 800 abonentų ir nesikišo, o Telšiuose yra kažkur tik puse to :?
Bet aišku viskam yra priežąstys ir išsiaiškinus kame šaknys - reikia jas šalinti :wink:
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Turiu tokią problemą: vakar isijungus vieną p2p programą sužinojau, jog pasikeitė mano IP adresas. Nustebau, bet internetas veikė, tad galvojau viskas tvarkoj. Vakarop neliko interneto, po trejetos valandų jis atsirado. Šiandien jo vėl nėra (rašau iš kito interneto tiekėjo). Kame čia gali būti šaknys? Telšiuos čia taip. Grįšiu iš darbo žiūrėsiu, gal jau bus. O ar galiu aš meistrą išsikviesti po darbo (ar šeštadienį, sekmadienį), kokiais numeriais kreiptis?
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Jau atsirpasant uzkniso Parabole dingsta ir isijungia po keliu dienu 5min ir vel dingsta :evil: :evil: :evil:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

natrix wrote: O ar galiu aš meistrą išsikviesti po darbo (ar šeštadienį, sekmadienį), kokiais numeriais kreiptis?
Meistro mobilus telefonas 8-682-47191. Galite skambinti ir tartis. :?
natrix wrote:Turiu tokią problemą: vakar isijungus vieną p2p programą sužinojau, jog pasikeitė mano IP adresas. Nustebau, bet internetas veikė, tad galvojau viskas tvarkoj. Vakarop neliko interneto, po trejetos valandų jis atsirado. Šiandien jo vėl nėra (rašau iš kito interneto tiekėjo). Kame čia gali būti šaknys? Telšiuos čia taip.
_LArX_ wrote:Jau atsirpasant uzkniso Parabole dingsta ir isijungia po keliu dienu 5min ir vel dingsta :evil: :evil: :evil:
Dėl IP pasikeitimo negaliu dabar nieko pasakyti. Paprastai IP nekeičiamas. Gal dabar keičiant įrangą į CISCO pasikeitė ir IP'ai :?

Telšių interneto stotyje kažkodėl yra daug elektros šuolių. Gal nuo lifto. Senasis UPS'as kiažkodėl su jais blogai susitvarkydavo. O CISCO įranga matomai yra šiems šuoliams jautresnė. Šiandien pastatė naują galingesnį UPS'ą ir turėtų reikalai susitvarkyti :?
Jeigu ne - reikės žiūrėti toliau.
Mafioso wrote:Na matai Steponai,visa problema tik ta,kad mazdaug nuo 17~h pradeda gan prastai eiti internetas...Cia priezastis manau aiski,visi suseda prie kompu ir viskas...
O dėl to, kad vakarais sumažėdavo greitis, kaip ir spėjau šaknys ne abonentų kiekyje. Galėčiau sumeluoti, bet pasakysiu teisybę - kol buvo prastas internetas žmonės mažiau juo naudojosi, o dabar kai pasitaisė papraščiausiai buvo per mažai užpirkta srauto ir vakarais imdavo jo trūkti. :(
Su BITE sutarta, kad srautą padidintų iki reikiamo kiekio su 20% atsarga, taip, kad jei dar nepasitaisė, tai ant dienų tikrai pasitaisys. :?
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Na Steponas jau tikrai atsidaves savo darbui...Labai malonu,kad rupinasi,domisi..
Respect :)
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

xe xe pro langa ziuriu ir matau ta devinauksti, elektros suoliu kiek zn gyventojams nera....
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nitro wrote:xe xe pro langa ziuriu ir matau ta devinauksti, elektros suoliu kiek zn gyventojams nera....
Tai, kad jie būna milisekundiniai ir ant kaitrinių lempučių nieko nesimato - nespėja ataušti lemputės siūlas :?
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Heh...Atsibodo jau ir net nebepatogu skustis del interneto matant,kad zmones stengiasi pakeisti padeti del interneto kokybes..Penktadienio vakar 18h galima sakyti interneto nebera...Ka kur beisijungsi,ar koki online zaidima ar dar ka visur pingai lagai ir t.t...Net testo interneto greiciui matuoti neina daryti...Steponas ziurejo i mano pingus bet sako,kad lyg viskas normaliai....Na as tikrai nesakyciau nieko jei dar butu pakenciama bet dabar... :roll: Ar cia name kuriame gyvenu problema ar kur....Neaisku :/
Va siaip ne taip pavyko patikrinti interneto greiti..Nu nesuvokiama kaip taip gali buti: http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... ledau7.gif :(
_OutrageousBoy_
Pradedantis
Pradedantis

Post by _OutrageousBoy_ »

šeštadienio rytas, 12val, pingas su parabolės DNS :
Image
neatrodo, kad būtų užpirkta daugiau srauto, arba to užpirktojo yra per mažai :D
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

12:30 http://img98.imageshack.us/my.php?image=untitledwt1.gif
As tai pvz nesuprantu uz ka si menesi mokesiu bapkes....Interneto galima sakyti ne kvapo... :?
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Nu mano interneto greitis bent 3 kartus didesnis nei Mafioso (paveikslėlyje), bet tai aš irgi ne už tokį moku :evil: Kas, ir vel srauto mažai? Tegaunu trečdalį greičio - teturėčiau mokėt 12 litų avansu :idea: Jau nekalbu apie tai, kad, kai ir būna normalus greitis, vistiek šokinėja nuo 0 iki 128 KB/s.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Nėra taip paprasta tą srautą padidinti :?
Tam BITĖ turi pakeisti visą savo ryšio linijos įrangą (antenas ir kažkokius dar blokelius, apie kuriuos aš žalio supratimo neturiu) tarp mūsų interneto stoties ir savo bokštuose iki pat (atrodo iki Šiaulių), kur jie turi daug srauto (optika) :?
Gal aš iš jų aiškinimo kažko nesupratau ir kažkur esu netikslus, bet padėtis yra tokia. :?
Šiuos darbus žadėjo padaryti skubiai, bet konkrečios datos nepasakė :(
Pirmadienį tikiuosi pasiseks išlaužti ir datą kada tai turi įvykti :?
O dėl mokėjimo nuolaidų prašau kreiptis į abonentinį skyriu, parašyti prašymą ir gausite kompensacijas. :!:
Čia buchalteriniai dalykai ir be popierizmo neapsiaesi :(
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

o nera sansu kad kaledu proga 25% nuolaida, gal tokiu atveju nereiktu ir poperizmo?
Locked