Pagal idėją CISCO turėjo pastatyti jau praėjusią savaitę. O ar pastatė, ar nepastatė lieka tik spėlioti. Šefas nuo spalio 26 iki lapkričio 15 atostogauja, tad informacijos, reik manyt, nebus jokios.
Ale jau ir tas gerai Kad ir nepajungė dar, kad tik spintoj stovi, bet man ir taip internetas pradėjo geriau eit O jei truputi rimčiau - viltis, jog bus geriau, ir vėl atgimė
Jo dabar sunormalejo . Bet pastebejau vakarais kai zmones gryzta po darbo arba diena labai suleteja internetas O seip sparciausias internetas tai tik nakti ir anksti is ryto kai baveik niekas nesinaudoja Laukiu CISCO tikiuosi labai pageres internetas as tai bent manau
Matau dabar visiems telsiams kai medemas nepkrautas pingas ~8ms
Tik kai koks torentas paleistas pakyla iki ~20ms. Ir greiciai manau turetu buti praktiskai 1:1 pagal plana
Leonas wrote:Matau dabar visiems telsiams kai medemas nepkrautas pingas ~8ms
Tik kai koks torentas paleistas pakyla iki ~20ms. Ir greiciai manau turetu buti praktiskai 1:1 pagal plana
nezinau kaip visiems telsiams bet pas mane dabar 500-540 ,vietoj
640 tai as nesutiksiu su tuom kol greitis nebus toks uz koki as moku.
tiesa pamirsau padekoti Steponui uz greita reakcija i musu bedas
kai gavau modema zinoma padetis zymiai pagerejo bet pilno greicio
negaunu cia manau jau "kitos"bedos .na as apie jas irgi bandysiu
issiaiskint kai turesiu daugiau laiko .
ma43 wrote:
nezinau kaip visiems telsiams bet pas mane dabar 500-540 ,vietoj
640 tai as nesutiksiu su tuom kol greitis nebus toks uz koki as moku.
tiesa pamirsau padekoti Steponui uz greita reakcija i musu bedas
kai gavau modema zinoma padetis zymiai pagerejo bet pilno greicio
negaunu cia manau jau "kitos"bedos .na as apie jas irgi bandysiu
issiaiskint kai turesiu daugiau laiko .
Nesupyk bat tai normalu. Sitoks svyravimas visada galimas del daugelio priezasciu: matavimo paklaida, tarnybiniai duomenys, kiti procesai veikiantys kompe ir t.t.
Paskutinemis dienomis zymus pagerejimas interneto. ACIU paraboles direktoriui ir darbuotojams. i uzsieni jau man matuoja 240-300 kbps , jei bus 1x1 t.y. 512 tai bus is viso pasaka .Dar karta aciu, atleiskit uz kritika, bet kritika kartais veikia kaip papildomas variklis !!!
Man internetas tiesiog puikus, ačiū už pastangas bet vat mano draugui interneto nėra jau trečia para. Taip, skambučių meistrams buvo daug, bet jie tiesiog nekelia visgi jūsų svetainėje duoti numeriai, kuriais galima kreiptis ne darbo laiku...
Man seip irgi patiktu modemas naumuos dingsta elektra ar dar kokios nors problemos perrestartuoji ir vel weikia o kol darbinikai pavaziuoja visus ilgai uztrunka
Heh.... :/ su internetu gan prastai...Nesuprantu kas cia yra,kad man visa laika tos nesamones darosi..Visur didziausi pingai,lagai ir t.t...Visi raso,kad ziauriai pasikeite i geraja puse bet man kazkodel pastoviai kazkas netaip... nu nzn net ka cia ir begalvoti.