Internetas Plungėje ir Telšiuose (tik tu miestu abonentams)
- _OutrageousBoy_
- Pradedantis
Užtat ir blogai, kad nežinau, o tai jau senai būčiau kokius nors vaistus radęs ir jums kankintis nereikėtų. Jums yra duotas tiesus kelias iki manęs, tai šitas forumas, ir tegu meta į mane akmenį tas, kurio balso aš neišgirdau.ma43 wrote: ...jus nezinot bet cia mes jau baigiam nervus pagadint ir sau ir kitiems del blogo veikimo. vien mano laiptineje tokiu piktu kaip as yra ne vienas , tad as manyciau turetumet Telsiais rimtai uzsiimti ponas Steponai .
Padėtį taisyti kartais nėra lengva ir tai užima laiko , bet reikia dirbti ir viskas susitvarkys. Dabar man yra lengviau nagrinėti abonentų pretenzijų pagrįstumą - yra kiekvienam modemui PING'ų statistikos grafikai, kurie gana tikslai parodo kaip jis dirba ir jeigu matysiu, kad problema yra - nedelsiant pradėsiu ieškoti būdų padėčiai pataisyti. O kas dėl teismų - nereikia taip toli eiti - geriau vietoje gražiuoju susitarti
UAB "Parabolė" direktorius
viskas susitvarkys. Dabar man yra lengviau nagrinėti abonentų pretenzijų pagrįstumą - yra kiekvienam modemui PING'ų statistikos grafikai, kurie gana tikslai parodo kaip jis dirba
na gerai butu jei tiesiai "dievui" i ausi ......
bet man idomu butu suzinoti o kas jums tuos pingus padare ?
jei jusu meistrai tai viskas aisku ........ ir komentaru nereikia .
na gerai butu jei tiesiai "dievui" i ausi ......
bet man idomu butu suzinoti o kas jums tuos pingus padare ?
- _OutrageousBoy_
- Pradedantis
Meistrai tik pajungia - atjungia abonentus ir šalina smulkius gedimus. Visa kita daro firma, kuri eksploatuoja interneto stotį ir prižiūri visą interneto ūkį.ma43 wrote: bet man idomu butu suzinoti o kas jums tuos pingus padare ?
- _OutrageousBoy_
- Pradedantis
turedamas kazkiek vilties, padariau auto-tune - mtv nera_OutrageousBoy_ wrote:S12 kanale rodo eurosport o vietoj eurosport neberodo niekosteponas wrote:Mano žiniomis MTV turi būti savo vietoje - Telšiuse S12 kanalu._OutrageousBoy_ wrote:va dabar is manes pretenzijos: ka su kabeline darot, kur mtv padejot?
va taip ir matosi kaip dirba jusu pavaldiniai , jeigu nezino ka duoda ir ka neduoda . kaip kazkur ir rasiau Lietuva uzpludo tinginyste .steponas wrote:Jeigu jau nėra - tai ir nėra. Ryt išsiaiškinsiu kodėl nėra ir kodėl aš iš jūsų sužianu, kad nėra_OutrageousBoy_ wrote: turedamas kazkiek vilties, padariau auto-tune - mtv nera
mes net Tarybiniais laikais iseidami is darbo penktadieni viska taip patikrindavom kad veiktu 100% , nes galejom gauti pylos kaip reikiant
net ir is darbo iseit.
Cia pradeti ieskoti kito tiekejo ar pradesit ka nors mastyti? http://img407.imageshack.us/img407/9634/untitledoy3.gif
Ir taip kelinta diena is eiles...Nieko neimanoma su netu veikti,o pinigai taigi mokami...
P.S keista kaip is vis isejo sita posta parasyti cia...
Ir taip kelinta diena is eiles...Nieko neimanoma su netu veikti,o pinigai taigi mokami...
P.S keista kaip is vis isejo sita posta parasyti cia...
Laba diena,
Naudojau I-4 plana, pagal sutarti asai tureciau gauti 1024kbps lietuvoje ir 512kbps uzsienyje. Kai man junge interneta prie 2-3 metus man atvazeves meistras informavo, kad parabole isipareigoja palaikyti siuloma plano greiti t.y. 1024kbps ir 512 kbps, dabar www.parabole.lt as matau, kad 1024kbps tai maksimalus greitis koki as galiu gauti? jei galite isaiskinkite kaip cia yra!? tai koks tas minimalus greitis, kurį jus privalote pateikti? pamatavau as interneto greitaveika man parode 185kbps ir taip buvo visa savaite, kol susinervines nepaskambinau jusu darbuotojams Telsiuose, stebuklingai po 30 min man greitaveika pasikeite iki 548kbps, - cia greitaveika matuojam Lietuvoje (www.zebra.lt) apie 1024kbps kiek esu mataves, net panasiai nera buve, max ka esu isgaves 878.
Kodel as moku 40 lt uz 1024 kbps jei mano greitaveika tokia pat kaip a-1 plano naudotoju, o pas mane ir ribotas duomenų kiekis (2gb)!?
Naudojau I-4 plana, pagal sutarti asai tureciau gauti 1024kbps lietuvoje ir 512kbps uzsienyje. Kai man junge interneta prie 2-3 metus man atvazeves meistras informavo, kad parabole isipareigoja palaikyti siuloma plano greiti t.y. 1024kbps ir 512 kbps, dabar www.parabole.lt as matau, kad 1024kbps tai maksimalus greitis koki as galiu gauti? jei galite isaiskinkite kaip cia yra!? tai koks tas minimalus greitis, kurį jus privalote pateikti? pamatavau as interneto greitaveika man parode 185kbps ir taip buvo visa savaite, kol susinervines nepaskambinau jusu darbuotojams Telsiuose, stebuklingai po 30 min man greitaveika pasikeite iki 548kbps, - cia greitaveika matuojam Lietuvoje (www.zebra.lt) apie 1024kbps kiek esu mataves, net panasiai nera buve, max ka esu isgaves 878.
Kodel as moku 40 lt uz 1024 kbps jei mano greitaveika tokia pat kaip a-1 plano naudotoju, o pas mane ir ribotas duomenų kiekis (2gb)!?
Kokios minimalios greitaveikos yra parašyta čia http://www.parabole.lt/dokumentai/Inter ... elsiai.docAvast wrote:Laba diena,
Bet praktiškai greitaveika turėtų būti tokia, kokia užrašyta http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=22
nes pagal sunaudojamų srautų grafikus piko metu lieka neišnaudota apie 20% srauto. Problema yra kitur ... neseniai paaiškėjo viena gana bjauri problema, su kuria susidūrėme Telšiuose ir kuri liečia tuos abonentus, kurie naudoja torentus, kazas ar kitas p2p programas arba "dalijasi" vienu modemu su tokiais abonentais.
Dalis žmonių tai pastebi, o dalis ne. Tai priklauso nuo to kaip žmogus naudojasi internetu, bet nežiūrint į tai nusprendėme visiems tokiems abonentams įrengti modemus jų butuose, kitos išeities šiai dienai nėra. Darbai jau pradėti. Yra sudarytas darbų grafikas ir iki Naujųjų Metų turėtume visa tai užbaigti. Kas nenori laukti, kol ateis pagal grafika jo eilė - gali parašyti man PM su savo prašymu ir adresu kur gyvena ir jam modemą pastatysime be eilės.
Taigi atleiskite už nepatogumus, kuriuos patiriate dėl mano kaltės. Jegu prašysite - bandysiu kaip nors už nepatogumus kuom nors kompensuoti, o dabar prašau visus kantrybės ir supratimo. Darbai dideli ir per savaitę ar dvi nepadaromi
Jeigu kas ką gudraus žinote - siūlykite savo varijantus. Visi pasiūlymai bus svarstomi