Internetas Plungėje ir Telšiuose (tik tu miestu abonentams)
Leonas wrote:Kaip jau kaskada buvau minejes vygdom Baznycios prasyma sekmadieniais ryte atjungti internete, kad vietoj CS losimo vaikai eitu i baznyciamanau, kad jums derėtų pasiaiškinti, kas dedasi su internetu paskutinę parą
tarybiniais po prievarta ejom i demonstracijas - dabar i baznycia ,kokie dar gali buti prasymai . jei mokam pinigus tai ir turim gauti kas priklauso ir taskas .
P.S. Buvo problemu su elektros tiekimu....
steponas wrote:Spalio mėnesį bus pertvarka, serveriai irgi kažkur išvažiuos . Gal į Telšius - tiksliai dar nežinau
laba diena ponas Steponai .tik siandien suzinojau kad esat savininkas
paraboles .o gal as gavau klaidingas zinias ?
jei ne tai noreciau pareiksti savo pretenzijas .as is Telsiu .
1 labai jau tankiai genda tas internetas .
2 jusu meistrai ismete man tokia minti atseit kai kas nors ima "siurbti"
is ineto ka nors daug tai ir greicio nelieka .manau tai apsoliutus melas.
a)kodel to anksciau nebuvo , b) jei man skirta pagal plana 640 tai ta as
turiu gaut .
3 anksciau modema reikedavo perkraut tik po elektros dingimo ,dabar jau pastebejau bet kada jam uzeina kaprizai net elektrai dingt nebereikia .
sia savaite , kazkodel tik vakarais , nera visiskai normalaus greicio .
stai vakar kartais visai uztrukdavo kad rode 8 kbps .ir siaip as nesu
gaves didesnio greicio kaip 560 kbps .kur tie zadeti 640 .?as galiu parasyt ir savo adresa nes jau ruosios su kazkom rimtai pyktis .
jegu operatyviai nereaguosit ir nesiimsit priemoniu as manau eisiu ieskot kompensaciju per teisma o po to keisiu tiekeja ,taip jau esu
nutares ,nes cia telsiskiai mano balsa pazista ir per telefona .as jiems
jau esu skambines simtus kartu ,bet padetis nesikeicia .
noreciau jusu telefono manau tureciau dar daug ko pasakyti .
[/url]
Nu ma43 taisybe pasake tirkai interntas nera tikrai idealus vakarais isvis nieko nesiuncia... ir man deja nera siunte net 200kb/s greiciu tai ka kalbeti apie 640kb/s zadetus ?
Last edited by _LArX_ on Sat Sep 30, 2006 10:26 am, edited 1 time in total.
Gal į visus klausimu iš eilės.ma43 wrote: laba diena ponas Steponai .tik siandien suzinojau kad esat savininkas
paraboles .o gal as gavau klaidingas zinias ?
jei ne tai noreciau pareiksti savo pretenzijas .as is Telsiu .
1 labai jau tankiai genda tas internetas .
2 jusu meistrai ismete man tokia minti atseit kai kas nors ima "siurbti"
is ineto ka nors daug tai ir greicio nelieka .manau tai apsoliutus melas.
a)kodel to anksciau nebuvo , b) jei man skirta pagal plana 640 tai ta as
turiu gaut .
3 anksciau modema reikedavo perkraut tik po elektros dingimo ,dabar jau pastebejau bet kada jam uzeina kaprizai net elektrai dingt nebereikia .
sia savaite , kazkodel tik vakarais , nera visiskai normalaus greicio .
stai vakar kartais visai uztrukdavo kad rode 8 kbps .ir siaip as nesu
gaves didesnio greicio kaip 560 kbps .kur tie zadeti 640 .?as galiu parasyt ir savo adresa nes jau ruosios su kazkom rimtai pyktis .
jegu operatyviai nereaguosit ir nesiimsit priemoniu as manau eisiu ieskot kompensaciju per teisma o po to keisiu tiekeja ,taip jau esu
nutares ,nes cia telsiskiai mano balsa pazista ir per telefona .as jiems
jau esu skambines simtus kartu ,bet padetis nesikeicia .
noreciau jusu telefono manau tureciau dar daug ko pasakyti .
[/url]
1.Taip aš esu vienas iš Parabolės savininkų
2. Meistrai sakė beveik teisybę - jeigu jūs internetą užimate su p2p programomis, jums greičio lieka nedaug kas gali atsiliepti pavyzdžiui vartant puslapius.
3. Apie greičio matavimą reikia turėti biški žinių ir čia manau geriau galėtų atsakyti, kas tai išmano geriau už mane, bet 560 kbps manau yra labai neblogas greitis prie 640 kbps viršaus.
4. Jūs vietoje mano telefono naudokitės forumo PM. Čia galėsite pagalvodamas išsakyti viską kas ant širdies guli.
UAB "Parabolė" direktorius
- _OutrageousBoy_
- Pradedantis
dar vienas atsirado nemokantis skaiciuot planas zada 640kbps, o programos su kuriom tu viska siuntiesi rodo greiti kBbps, nors gal ir kitaip parasyta ten o 640kb/s=80kB/s taip kad nebeverkit kad greiciai neatitinka parasytuju ant popieriaus_LArX_ wrote:Nu ma43 taisybe pasake tirkai interntas nera tikrai idealus vakarais isvis nieko nesiuncia... ir man deja nera siunte net 200kb/s greiciu tai ka kalbeti apie 640kb/s zadetus ?
o kalbant apie ma43 skundus, tai taip, internetas paskutiniu metu genda gana tankiai, bet tai yra ne del paraboles kaltes, o kito tiekejo ieskot nelebai verta, nes ten gedimai butu kur kas tankesni
taip kol datempe iki 560 as nieko ir nesakiau ,bet kas staiga atsitikoSteponas wrote:Gal į visus klausimu iš eilės.
1.Taip aš esu vienas iš Parabolės savininkų
2. Meistrai sakė beveik teisybę - jeigu jūs internetą užimate su p2p programomis, jums greičio lieka nedaug kas gali atsiliepti pavyzdžiui vartant puslapius.
3. Apie greičio matavimą reikia turėti biški žinių ir čia manau geriau galėtų atsakyti, kas tai išmano geriau už mane, bet 560 kbps manau yra labai neblogas greitis prie 640 kbps viršaus.
4. Jūs vietoje mano telefono naudokitės forumo PM. Čia galėsite pagalvodamas išsakyti viską kas ant širdies guli.
kad tokie dalykai prasidejo tik sia savaite.stai dabar rodo 262 as
tokiu paaiskinimu nepriimsiu ir su tokiu greiciu nesutiksiu .
o jeigu beveik kas antra diena reikalinga perkrauti modema tai as sitokiu
paaiskinimu irgi nepriimsiu.jei neturit geros technikos tai nesiulikit ir tokios paslaugos . kas atlygins man moralinius ir materialinius nuostolius
jei sakysim man sugenda(tai ir ne man vienam jei modemas uzlusta)
penktadieni vakare po 17 val ir pataisys tik pirmadieni apie pietus .
jusu sutartyje sitie dalykai nenumatyti .ir kazkada kai buvo Telsiuose
tur but jusu pavaduotojas as jam susakiau kad duodant i teisma as labai
lengvai galiu paprasyti pripazint sutarti negaliojancia ir 100%zinau kad man patenkins .tad musu vartotoju teises yra pazeistos ir as manau kad jums reiketu sitais klausimais o ir gero interneto veikimo kl.rimtai uzsiimti .manau kad tas jusu toks kuklus ir geranoriskas zestas cia forume pasisneket ar pasibart jusu abonentu ilgai neislaikys .
o dar neduok deve jei per teismus pradesim moralines zalos ieskot
jus nezinot bet cia mes jau baigiam nervus pagadint ir sau ir kitiems del blogo veikimo. vien mano laiptineje tokiu piktu kaip as yra ne vienas ,
tad as manyciau turetumet Telsiais rimtai uzsiimti ponas Steponai .
Nu nera zodziu...Kas su parabole darosi??Pastoviai kas nors susisika kaip reikiant: http://img354.imageshack.us/img354/3848/untitledui2.jpg
Nieko neimanoma daryti su netu..Cia telsiuose..
Nu cia tai jau virs visko tokie greiciai Reiskia ne as cia vienas skundziuosMafioso wrote:Nu nera zodziu...Kas su parabole darosi??Pastoviai kas nors susisika kaip reikiant: http://img354.imageshack.us/img354/3848/untitledui2.jpg