Internetas Plungėje ir Telšiuose (tik tu miestu abonentams)
Velniava.... http://img155.imageshack.us/img155/429/asadkt5.gif
Kame reikalas???Planas toks pats kaip _OutrageousBoy_....Antra karta pratestavus buvo 330....
P.S Siandien buvo dinges internetas keliom valandom,o kai jau pradejo veikti tai ir pasidare sita nesamone...
Kame reikalas???Planas toks pats kaip _OutrageousBoy_....Antra karta pratestavus buvo 330....
P.S Siandien buvo dinges internetas keliom valandom,o kai jau pradejo veikti tai ir pasidare sita nesamone...
Nesvarbu ant ko yra butas - nuolaida bus suteikta butui, o ne konkrečiam žmogui. Ryt spausdinsiu pranešimus, kuriuose bus viskas smulkiai parašyta, koks jūsų stažas ir t.t. Kitą savaitę turėtumėte gauti.natrix wrote:O sakykit, jei pas mane kabelinė jau senokai, bet ne ant manęs užrašyta, o internetas nesenai mano vardu, bet butas tai ta pats, tos pačios šeimos, ar nuolaida butų taikoma internetui
UAB "Parabolė" direktorius
Dėl žaidimų aš nieko ten nesusigaudau, net nesuprantu ko jūs klausiate ir kas ten blogai_LArX_ wrote:Gal galit paaiskinti kas cia dedas ir taip jau dvi dienas negaliu normaliai pazaisti kaskokio zaidimo per interneta...
Kada zadate sutvarkyti internetas vos siuncia vos atidarineja puslapius
Visada rašykit kokiame tai mieste. Ryt būsiu Plungėje ir pasidomėsiu.
Dabar yra daroma visų tinkluose veikainčiu modemų PING'ų statistika ir tada bus galima pažiūrėti kaip iš kurio modemo kas išeisna. Pagal staistikos grafikus bus galima nustatyti kur kokios problemos yra ir jas efektyviai šalinti , nelaukiant kol abonentai pradės pastabas reikšti._LArX_ wrote:Butu gerai kad Telsiuos pasidometumete nes tikrai biski nelabai tenkina tokie greciai ir jau 2 dienas toks internetas vezlys
- _OutrageousBoy_
- Pradedantis
Kaip jau kaskada buvau minejes vygdom Baznycios prasyma sekmadieniais ryte atjungti internete, kad vietoj CS losimo vaikai eitu i baznyciamanau, kad jums derėtų pasiaiškinti, kas dedasi su internetu paskutinę parą
P.S. Buvo problemu su elektros tiekimu....
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
Naktį iš šeštadinio į sekmadienį Kaune Šilainiuose įvyko didelė elektros avarija, per kurią buvo apgadinti gyvybiškai svarbūs interneto stoties mazgai. Pašalinti gedimą pavyko tik sekmadienį po pietų_OutrageousBoy_ wrote:manau, kad jums derėtų pasiaiškinti, kas dedasi su internetu paskutinę parą