Internetas Plungėje ir Telšiuose (tik tu miestu abonentams)

Moderators: Leonas, steponas

Ar jus tenkina mūsų teikiamo interneto kokybė?

Tenkina
15
37%
Pusėtinai tenkina
11
27%
Prasta kokybė - iš bėdos
7
17%
Netenkina - išeisiu pas kitą tiekėją
8
20%

Total votes: 41

natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Belieka tikėtis, kad Plungėj viskas bus OK :roll: O sakykit, jei pas mane kabelinė jau senokai, bet ne ant manęs užrašyta, o internetas nesenai mano vardu, bet butas tai ta pats, tos pačios šeimos, ar nuolaida butų taikoma internetui :?:
Mafioso
Narys
Narys

Post by Mafioso »

Velniava.... http://img155.imageshack.us/img155/429/asadkt5.gif
Kame reikalas???Planas toks pats kaip _OutrageousBoy_....Antra karta pratestavus buvo 330.... :(
P.S Siandien buvo dinges internetas keliom valandom,o kai jau pradejo veikti tai ir pasidare sita nesamone...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

natrix wrote:O sakykit, jei pas mane kabelinė jau senokai, bet ne ant manęs užrašyta, o internetas nesenai mano vardu, bet butas tai ta pats, tos pačios šeimos, ar nuolaida butų taikoma internetui :?:
Nesvarbu ant ko yra butas - nuolaida bus suteikta butui, o ne konkrečiam žmogui. Ryt spausdinsiu pranešimus, kuriuose bus viskas smulkiai parašyta, koks jūsų stažas ir t.t. Kitą savaitę turėtumėte gauti.
UAB "Parabolė" direktorius
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Gal galit paaiskinti kas cia dedas ir taip jau dvi dienas negaliu normaliai pazaisti kaskokio zaidimo per interneta... :!: :!: :!: :evil:

Image

Kada zadate sutvarkyti internetas vos siuncia vos atidarineja puslapius :?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

_LArX_ wrote:Gal galit paaiskinti kas cia dedas ir taip jau dvi dienas negaliu normaliai pazaisti kaskokio zaidimo per interneta... :!: :!: :!: :evil:
Kada zadate sutvarkyti internetas vos siuncia vos atidarineja puslapius :?
Dėl žaidimų aš nieko ten nesusigaudau, net nesuprantu ko jūs klausiate ir kas ten blogai :oops:
Visada rašykit kokiame tai mieste. Ryt būsiu Plungėje ir pasidomėsiu. :?
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Butu gerai kad Telsiuos pasidometumete nes tikrai biski nelabai tenkina tokie greciai :? ir jau 2 dienas toks internetas vezlys :cry:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

_LArX_ wrote:Butu gerai kad Telsiuos pasidometumete nes tikrai biski nelabai tenkina tokie greciai :? ir jau 2 dienas toks internetas vezlys :cry:
Dabar yra daroma visų tinkluose veikainčiu modemų PING'ų statistika ir tada bus galima pažiūrėti kaip iš kurio modemo kas išeisna. Pagal staistikos grafikus bus galima nustatyti kur kokios problemos yra ir jas efektyviai šalinti , nelaukiant kol abonentai pradės pastabas reikšti. 8)
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Kad daroma gerai, bet kažin kiek tai truks? Gal tai penkmečio planas? :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

natrix wrote:Kad daroma gerai, bet kažin kiek tai truks? Gal tai penkmečio planas? :)
Aš jau mačiau Telšių statistika ir ten labai gerai matyti kur reikia mūsų meistrams padirbėti. Manau ilgai nelauksiu ir pradėsiu reikalauti rezultatų :)
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Na tada tikrai nieko nelaukę ,,laužkit" meistrus :bad-words: Nežinau, gal taip ir darot, bet reiktų ir tą ping'ų statistiką reguliariai atlikt, nes internautai nusipelnė gyventi geriau :rocol:
_OutrageousBoy_
Pradedantis
Pradedantis

Post by _OutrageousBoy_ »

manau, kad jums derėtų pasiaiškinti, kas dedasi su internetu paskutinę parą :evil:
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

manau, kad jums derėtų pasiaiškinti, kas dedasi su internetu paskutinę parą
Kaip jau kaskada buvau minejes vygdom Baznycios prasyma sekmadieniais ryte atjungti internete, kad vietoj CS losimo vaikai eitu i baznycia :D :D :D :D :D

P.S. Buvo problemu su elektros tiekimu.... :evil: :evil: :evil: :evil:
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

_OutrageousBoy_ wrote:manau, kad jums derėtų pasiaiškinti, kas dedasi su internetu paskutinę parą :evil:
Naktį iš šeštadinio į sekmadienį Kaune Šilainiuose įvyko didelė elektros avarija, per kurią buvo apgadinti gyvybiškai svarbūs interneto stoties mazgai. Pašalinti gedimą pavyko tik sekmadienį po pietų :(
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Mane jau nervina vakarais atsisedi pazaisti ir intikas puliuoja kaip nezinau kas kaip is caro pimpa..... laiku butu :evil:
dainyzaz
Narys
Narys

Post by dainyzaz »

tai matyt problema ne netas, o zaidimai. Nebus zaidimo - nebus problemos ;) Na o asmeniskai as manau kad pirmas prioritetas butu narsymas, pasto ir kiti svarbus protokolai, duomenu perdavimas per ftp, o po to tik p2p, o galiausiai zaidimai.