Mikrovisatos TV Silainiu skyriaus darbo laikas ir telfonai
Mikrovisatos TV Silainiu skyriaus darbo laikas ir telfonai
Pasikeitė Šilainių abinentinio skyriaus ir kasos dabo laikas.
Dabar kasa ir abonentinis skyrius dirba nuo 9:00 iki 18:00
Telefonai yra šie:
Gedimo registravimas 30-20-37. Nuo vakar veikia penkios linijos, tad turėtumėte prisiskambinti.
Abonentinio skyriaus telefonas liko nepasikeitęs 37-71-99
plius dar kol kas į abonentinį skyriu galite prisiskambinti ir telefonu (8-698) 52714
Dabar forume lankysis Mikrovisatos TV abonentinio skyriaus Šilainių poskyrio vadovė Alona Stankuvienė, tad visas pretenzijas ir pastabas ir rašykite jai šioje temoje.
Dabar kasa ir abonentinis skyrius dirba nuo 9:00 iki 18:00
Telefonai yra šie:
Gedimo registravimas 30-20-37. Nuo vakar veikia penkios linijos, tad turėtumėte prisiskambinti.
Abonentinio skyriaus telefonas liko nepasikeitęs 37-71-99
plius dar kol kas į abonentinį skyriu galite prisiskambinti ir telefonu (8-698) 52714
Dabar forume lankysis Mikrovisatos TV abonentinio skyriaus Šilainių poskyrio vadovė Alona Stankuvienė, tad visas pretenzijas ir pastabas ir rašykite jai šioje temoje.
Last edited by steponas on Thu Aug 31, 2006 10:59 am, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Klausimai
Klausimai- kada bus pajungta optika vidukles gatveje? kada laukti galimybes vel jungtis prie FTP, DC++? Kaip reikalai su apmokejimu- gausim kvitukus uz praejusi menesi? Mano paskutinis mokejimas padarytas birzelio menesi avansu uz liepa (dar paraboles tarifais). Tai ar galiu sau ramiai laukti kvituko uz rugpjuti ar reiks kazkaip sumoketi abonentinio mokescio skirtuma ar dar kaip nors kitaip?
Kolkas tiek.
Aciu.
Kolkas tiek.
Aciu.
Atsiprašau visų, kad apgavau, bet Mikrovisatos TV abonentinio skyriaus Šilainių poskyrio vadovė Alona Stankuvienė atėjo pas mane ir pareiškė, kad forume negali dalyvauti, nes neturi tokių įgaliojimų.
Nežinau ar ji tuos įgaliojimus gaus, arba kas kitas iš Mikrovisatos TV čia apsilankys ir jūsų postus paskaitys, bet visvien rašykite - kraštutiniu atvėju aš pats apie susidariusią situacija pasistengsiu pranešti jos vadovams.
Nežinau ar ji tuos įgaliojimus gaus, arba kas kitas iš Mikrovisatos TV čia apsilankys ir jūsų postus paskaitys, bet visvien rašykite - kraštutiniu atvėju aš pats apie susidariusią situacija pasistengsiu pranešti jos vadovams.
UAB "Parabolė" direktorius
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
kai buvau parabolej, tai kaip ten bebutu tvarka kazkokia buvo.. o dabar kaip matau su ta mikrovisata tai kazkokie kosmosai vyksta Manau kad mikrovisatos atstovai forume tikrai nesilankys(kaip ir daugumos interneta teikenciu imoniu atstovai). Kazkaip dauguma bijo forume kalbetis su abonentais gal bijo kad cia visi viska pasako tiesiai sviesiai ar kazkas tokio
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
Paskambinau i mikrovisata pasiteirauti kodel man nejungia prie mikro ftp bei dc++ servu po 7 min 45 sekundziu praktiskai tylos bo jis ten kazka ziurejo pasake kad " na uzregistruosiu cia jus technikui bo cia nzn kas kur" krc... toki moliai pizdec. nieko nieks nezino.. NORIU PARABOLES :DDD
o kai paklausiau del passwordo mano.mikrovisata.net irgi nieko neatsake bo nieko nzn vle uzregistravo ;D pizduciai
o kai paklausiau del passwordo mano.mikrovisata.net irgi nieko neatsake bo nieko nzn vle uzregistravo ;D pizduciai
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer