Gal į forumą pabandyti pakviesti Mikrovisatos direktorių?
Gal į forumą pabandyti pakviesti Mikrovisatos direktorių?
Kadangi ir aš jaučiuosi dėl jūsų vargų biški kaltas, tai gal kiek nors jums palengvintų gyvenimą, jeigu šitame forume jūs galėtumėte pabendrauti su Mikrovisatos TV generaliniu direktoriumi ponu Raimondu Gaidžiu
Bet turiu vieną prašymą - bukime vieni kitiems tolerantiški ir korektiški
Gal ponas Raimondas nemėgsta aštrių diskusijų, todėl gali į forumą ir nebeužeiti
Šioje temoje pabandykite išsakyti savo argumentus kodėl jūs norėtumėte (ar nenorėtumėte), kad čia pasirodytų ponas Raimondas.
Bet turiu vieną prašymą - bukime vieni kitiems tolerantiški ir korektiški
Gal ponas Raimondas nemėgsta aštrių diskusijų, todėl gali į forumą ir nebeužeiti
Šioje temoje pabandykite išsakyti savo argumentus kodėl jūs norėtumėte (ar nenorėtumėte), kad čia pasirodytų ponas Raimondas.
Last edited by steponas on Mon Aug 14, 2006 9:07 am, edited 3 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
-
- Naujokas
ziauriai noreciau pasneket as su juo. nesuprantu kam apsiimt su tokiu kiekiu nauju vartotoju, jei paslaugu suteikt visvien normaliai nesugeba. anksciau galvojau kad parabole blogis, dabar galvoju kad parabole buvo labai stabilus netas ir jokiem ten 13Mb/s ir pan. netam negalima net lygintis. jau geriau letas netas, bet veikiantis visa para, o ne puse jos.
Jei ponas Raimundas nupirko Parabole tures isklausyti viska,o lagas CSzaidimu serveri mane jau uzkniso.Su ponu Steponu mes sita problema buvom issprende taikiai ir diplomatiskai,pora metu pretenziju neturejau nu dabar kai tik atsirado Mikrovisata vel problemos.kame cia priezastis.... atsakykime ponai DIREKTORIAI!!!
Re: Gal į forumą pabandyti pakviesti Mikrovisatos direktorių
Galėtų ir pasirodyt. Bet manu dauk sveikiau būtu normaliai paskirt laiko ar žmogų ir viska oficialiai išdėstyt http://www.turbodsl.lt/silainiai . Eiga, planai, ko reik klaust, ka reik sakyt, kur reik eit, kada numatoma ir t.t.t o dabar iš tuščio į kiaurą
As paraboleje turejau fiksuota IP adresa issipirkes nuo neatmenamu laiku ir dar mokedavau po 5Lt. kas menesi. Prie jo buvau priregistraves DNS ir t.t..
Kodel kai pereme Mikrovisata, mano IP pasikeite ir niekas apie tai manes neinformavo?
Man juk reikejo poto puse dienos sugaisti, kol DNS persiregistravau.
Man juk zala finansiskai padarete, jau nebekalbu apie tai, kad as ta diena visai kitu darbu turejau susiplanaves.
Taip dirbti negalima.
Kodel kai pereme Mikrovisata, mano IP pasikeite ir niekas apie tai manes neinformavo?
Man juk reikejo poto puse dienos sugaisti, kol DNS persiregistravau.
Man juk zala finansiskai padarete, jau nebekalbu apie tai, kad as ta diena visai kitu darbu turejau susiplanaves.
Taip dirbti negalima.
-
- Naujokas
Re: Gal į forumą pabandyti pakviesti Mikrovisatos direktorių
Visiskai pritariu!! O tai cia nieks nieko nezino paskambinus (JEI dar prisiskambini), ko paklausi- to negausi. ziauri netvarka! jokios informacijos!neidomu wrote:Galėtų ir pasirodyt. Bet manu dauk sveikiau būtu normaliai paskirt laiko ar žmogų ir viska oficialiai išdėstyt http://www.turbodsl.lt/silainiai . Eiga, planai, ko reik klaust, ka reik sakyt, kur reik eit, kada numatoma ir t.t.t o dabar iš tuščio į kiaurą
Nejauciu jokiu greiciu, man ir paraboles per akis uzteko, dabar inetas jau kokius tris kartus dinges buvo, paskutini karta visa pusdieni. Sunui pajunges esu DSL ir jau pradedu pavydeti, jei taip ir toliau tesis sau irgi isivesiu.
O kabeline TV tai tikra nelaime, rodo ta pati, bet vaizdas toks slykstus, net nesinori teliko ziureti. Plius dar trukineja daznai, mirgeti pradeda, arba no signal ir panasiai. Kad esam jau ne paraboleje uzsimirsti neleidzia vienu zodziu. Reik dziaugtis kad nors spalvotai dar rodo.
Bet ziema tokiu vaizdu sau akiu negadinsiu, reiks kazka galvoti. Gal kitur jungtis, gal lekste, dar nesidomejau, bet... taip negalima.
Del FTP pritariu, nors ir retai uzsukdavau, bet kartais prireikdavo,
dabar tai tikras s...
O kabeline TV tai tikra nelaime, rodo ta pati, bet vaizdas toks slykstus, net nesinori teliko ziureti. Plius dar trukineja daznai, mirgeti pradeda, arba no signal ir panasiai. Kad esam jau ne paraboleje uzsimirsti neleidzia vienu zodziu. Reik dziaugtis kad nors spalvotai dar rodo.
Bet ziema tokiu vaizdu sau akiu negadinsiu, reiks kazka galvoti. Gal kitur jungtis, gal lekste, dar nesidomejau, bet... taip negalima.
Del FTP pritariu, nors ir retai uzsukdavau, bet kartais prireikdavo,
dabar tai tikras s...
Sunku ginčytis su nuoga mergina!!!!!
Butinai reikialingas atstovas is MV. Kuo ausktesnis pareigose tuo geriau (kai atsakomybe didesne, maziau nusisneka). Idealiausia kad butu ir direktorius, bet tokie uzimti zmones netiek daug turi laiko skaitineti forumus, juo labiau kai pilna vaiku blevyzgavojimu, tad manau reiktu ne tik direktoriaus bet ir kito atsakingo asmens (pvz admino), kuris turetu priejima prie visu sistemu ir skyriu.
Na manau kad Direktroius turetu reguliariai cia uzsukti paskaitineti tiesioginius aciliepimus, kad isvengtu sugedusio telefono efekto. Kazkas sake ar tai girdejau kad matote internetas nekaip veikia bet neaisku kas ir prie ko. O jeigu isgirstu tai is primu lupu tai yra musu vartotoju butu i nauda tiek mums tiek jam, duoti velniu savo personalui.
Nes dabar jeigu susisieki su personalu tai ziurek viskas veikia viskas gerai, susisiekus su paciu ponu direktoriumi manau butu viskas taip: personalas sako kad viskas veikia as pats nieko nezinau. O personalas negi sakys direktoriui kad kazkas neveikia ar tai kreivai veikia.
Tik manau tokiu atveju turetu buti isskirta atskira kaip ir skiltis MV, nes pasiklys cia po ivairias temas beziurinedamas direktorius ir nuspres kad tai neefektyvu
Nes dabar jeigu susisieki su personalu tai ziurek viskas veikia viskas gerai, susisiekus su paciu ponu direktoriumi manau butu viskas taip: personalas sako kad viskas veikia as pats nieko nezinau. O personalas negi sakys direktoriui kad kazkas neveikia ar tai kreivai veikia.
Tik manau tokiu atveju turetu buti isskirta atskira kaip ir skiltis MV, nes pasiklys cia po ivairias temas beziurinedamas direktorius ir nuspres kad tai neefektyvu
Sutinku - galima tam sukurti ir atskirą skiltį. Dabar noriu pažiūrėti ar žmonės nori jį čia matyti. Vat yra Komisaro ir Seniūno skiltis , bet ten viskas kaip ir numirę - žmonės neturi klausimui nei Seniūnui , nei Komisarui, nors problemų ir spręstinų klausimų yra daug, bet kažkaip jie tėsiogai asmeniškai kiekvieno kaip ir neliečia , todėl ir aktyvumas ten mažasRazman wrote:Tik manau tokiu atveju turetu buti isskirta atskira kaip ir skiltis MV, nes pasiklys cia po ivairias temas beziurinedamas direktorius ir nuspres kad tai neefektyvu
Nesinori dar vienos merdėjančios skilties
UAB "Parabolė" direktorius