Mikrovisatos pranešimas abonentams
hmm, ileido is mikrovisatos i paraboles foruma :S
galiu pasakyt trumpai, mv ciulpia parabole turejo zymiai geresni stabiluma, kas is to speed jei juom realiai negali visada naudotis is kitos puses galbut tai laikina(perjunginejami abonentai, etc), gyvenimas parodys. Bet kaip tikras lietuvis jauciu pareiga pabumbet
galiu pasakyt trumpai, mv ciulpia parabole turejo zymiai geresni stabiluma, kas is to speed jei juom realiai negali visada naudotis is kitos puses galbut tai laikina(perjunginejami abonentai, etc), gyvenimas parodys. Bet kaip tikras lietuvis jauciu pareiga pabumbet
na pakolkas mv tikrai nedziugina.. buvo inetas dinges 3 dienom.. skambindavau ir kiekviena karta gaudavau atsakyma, kad vakare jau veiks.. tai tik trecia karta nemelavo:) Paveike kelias dienas gerai.. daba vel vos kruta. Puslapiai kraunasi minutemis, o ne sekundemis. Skambinau akd tvarkytu, pakolkas jokiu pokyciu. Dar sakiau pakentesiu iki rudens ir jei reikalai nepasikeis teks keisti ineto tiekeja
- Bolik
- Aktyvus narys
Hmm... Man tai atrodo kolkas viskas ciki. Tik kai keisdavo tai para neturejau neto skambinau ir mane siuntinejo tai pas viena tai pas kita, po to kai daejau iki 4 zmogaus tada atejo ir sutaise viska. Betvarke ten pas juos skambinu i parabole duoda mv numeri skambinu i mv sako skambink i parabole vnz daug vargo kol atejo pataisyt neto.
bent jau man siulo skambinti 302037 numeriu.. skambinu.. bet kaip sedziu taip sedziu su letu inetu.. sita paraboles forumo puslapi krove 15 sek. Paleidziu greicio matuokle.. uzkyla iki 320kbps tada pradeda kristi.. nukrenta iki 200.. vel kyla ir testas baigiasi ant 285kbps/(planas M).. super greitis! siandien taip viskas nervuoja, o dar tas inetas vezlys paskutinis... Paraboleje tokiu nesamoniu nepamenu.
- Bolik
- Aktyvus narys
Skambinau ir 302037 ir 8 682 47192 vnz kai i 3 numeri paskambinau kuri man dave pries tai skambintuose, tada pasake kad man paskambins konsultante, paskambino konsultante pradejo klausynet ar pas mane tinklo plokste automatiskai keicia nustetimus ir panasias nesamones lia lia lia, sako kad mes perjunginejam jus ant optikos, vnz, uz keliu valandu atleke meistras kazkur valanda sedejo prie kompo viska sutvarke parode kaip naudotis mano.mikrovisata.lt ir viskas. Ber pries dtai virs paros neturejau neto