Varanas wrote:Siaip kas man nepatiko - visgi isdure MV biski su greiciais. Patys niekur suskiai nedeklaruoja - per google kazkur turejau susirast.
Zodziu pvz jei 36lt planas M 640kbps yra - tai neveikia p2p, tame tarpe ir dc.
2 kartus i para gali keist plana per web'a prisijunges savo pass ir usernamu - pasikeist gali i 320kbps greiti, su p2p.
Ot balvonai, tai nafik jie nutryne sita, juk seniau buvo parasyta...
Varanas wrote:Siaip kas man nepatiko - visgi isdure MV biski su greiciais. Patys niekur suskiai nedeklaruoja - per google kazkur turejau susirast.
Zodziu pvz jei 36lt planas M 640kbps yra - tai neveikia p2p, tame tarpe ir dc.
2 kartus i para gali keist plana per web'a prisijunges savo pass ir usernamu - pasikeist gali i 320kbps greiti, su p2p.
Nu sheip tai ten mikrovisatos saite tai wiskas gan aishkiai parashyta kad greitis keiciasi,,,, gal reik tik ysiskaityt...
Na kad viskas veikia, pas draugeli senai jau optika yra, is pradziu reikejo keist plana kad butu didesnis greitis, bet neveiktu p2p ir atvirsksciai (neivadvo ir torentai). Dabar jau menesis ar daugiau kaip viskas aina ant 3mb/s , uploadas 1.5mb/s kazhkurtai kam idomu. Cia ant to plano uz 89lt , kury turbut mazai kas teturesite heh.
Man uploadas yra labai svarbus nes naudojos torrent trekeriais, del 1,5 mb/s uploado tai netykiu, butu gerai kad nors 500 kb/s butu tai jau dziaugsmo pilnos kelnes butu.
Siandien buvo dinges netas , tai pasukau i parabole klaust kaip yra ir prie progos paklausiau apie mv , sakau turesiu liepos 1d. ? Tai taip supratau kad dar teks pasvajot ilgiau apie ja .