Del perejimo i Mikrovisata tvarkos
Dainius23, parabolei man neblogai, nes mano poreikiai grizus namo po darbu is interneto minimalus, bet tuo paciu kai zinau kad yra geriau tai ir norisi geriau.
Dabar mano savaitgalio ir vakaro poreikius tenkina I-4 planas uz 31.50Lt, ir nelabai matau prasmes keisti ISP del keliu litu (tuo labiau nelabai ir zinau kas pigiau kaska panasaus galetu pasiulyt, pvz. uz koki 20lt).
Dabar mano savaitgalio ir vakaro poreikius tenkina I-4 planas uz 31.50Lt, ir nelabai matau prasmes keisti ISP del keliu litu (tuo labiau nelabai ir zinau kas pigiau kaska panasaus galetu pasiulyt, pvz. uz koki 20lt).
Prasau nepykti ir nerekaut cia tik mano nuomone
Eee... Šefas tai kaip dėl pašto dėžių liks ar ne ?
Visgi paštas ne kojnės, kas pusvalandi nekeičiamas, gal man ( ar ne tik man ) ten ultra svarbūs pranešimai plaukia iš to - reik iš anksto perspėt siūntėjus jei kontaktai kesitūs
P.S. Nu taip ŠKT perima visus parabolės įsipareigojimus bet ar jūs sutinkat kad kita firma naudotųs jusu ale firminių pavadinimu ( blialbialbia@parabole.lt)
P.S.S Gal aš žabalas, gal jau apie tai kalbėta ? Užjauskit neregį pakartokis
Visgi paštas ne kojnės, kas pusvalandi nekeičiamas, gal man ( ar ne tik man ) ten ultra svarbūs pranešimai plaukia iš to - reik iš anksto perspėt siūntėjus jei kontaktai kesitūs
P.S. Nu taip ŠKT perima visus parabolės įsipareigojimus bet ar jūs sutinkat kad kita firma naudotųs jusu ale firminių pavadinimu ( blialbialbia@parabole.lt)
P.S.S Gal aš žabalas, gal jau apie tai kalbėta ? Užjauskit neregį pakartokis
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
Siaip man nelabai suprantamas dalykas - siet savo labai svarbu pasta su interneto tiekeju. Jei jau tokie verslininkai esat tai nusipirkit domaina ir nepamirskit kasmet susimoket. O turet geriau kokiam pasaulietiskam nemokamam servery.
Siulau nueit i paraboles ofisa su bonka, jei toks svarbus mailas, ir paprasyt, kad kelis men is "antanukas@parabole.lt" paforvardintu i "antanukas@gmail.com" .. ..
Siulau nueit i paraboles ofisa su bonka, jei toks svarbus mailas, ir paprasyt, kad kelis men is "antanukas@parabole.lt" paforvardintu i "antanukas@gmail.com" .. ..
.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·
A girdi, paduok dar viena
A girdi, paduok dar viena
o as zinau Paraboles ex abonanta kuris jau >3m. nebudamas paraboles abonentu ir toliau naudojasi xxxxxxx@parabole.lt deze, tai gal ir mum paliks.
O seip ar siais laikais parabolei gaila 1000-ciui useriu (ir tai turbut email maziau) po 20mb isskriti, juokas.
O seip ar siais laikais parabolei gaila 1000-ciui useriu (ir tai turbut email maziau) po 20mb isskriti, juokas.
Prasau nepykti ir nerekaut cia tik mano nuomone
Steponai man iskilo toks klausimas, o kaip del papildomu paslaugu http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=11
Ar liks radijas, zaidimu serveriai paraboleje... Nes kai kuriais as naudojuosi ir noreciau toliau naudotis
Ar liks radijas, zaidimu serveriai paraboleje... Nes kai kuriais as naudojuosi ir noreciau toliau naudotis
Labas visiem. Kas nori padiskutuot apie meganet pliusus ir minusus gali susirast mane Silainiu kabelines DC hube. Man tikrai nieks nemoka uz reklama. Normalus Parabeles inetas jei nesiurbi > 3GB duomenu per diena. Bet tie kurie siurbia -meta i FTP ar sharina per DC . Tai tokiems kaip as-geriau kolkas Meganete deja. Iki pasimatymo
Liks viskas kaip ir buve, tik kauniečiai jau prie jų nebeprieis.arniz wrote:Steponai man iskilo toks klausimas, o kaip del papildomu paslaugu http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=11
UAB "Parabolė" direktorius
Na jei jus visa iranga isvezate is Kauno kaip supratau i Plunge man delto idomu ar uzteks srauto o gal zadate didinti Plungeje(nes savaitgaliais ir vakarais jauciasi, kad perdaug vartotoju ir greitis krenta kartais net uz ta deklaruojama minimuma). Na pvz kaip del counter strike zaidimo serverio jug jis priienamas visiems ir jei ji statysite kitur ar nebus "LAGo"
Buvo truputi per siauras kanalas Plungė-Kaunas, bet praeitos savaitės gale BITĖ pastatė Plungėje naują įranga ir užsikimšimų nebėra.arniz wrote:Na jei jus visa iranga isvezate is Kauno kaip supratau i Plunge man delto idomu ar uzteks srauto o gal zadate didinti Plungeje(nes savaitgaliais ir vakarais jauciasi, kad perdaug vartotoju ir greitis krenta kartais net uz ta deklaruojama minimuma). Na pvz kaip del counter strike zaidimo serverio jug jis priienamas visiems ir jei ji statysite kitur ar nebus "LAGo"
Dar bent metus (iki kol nebus pastatyta optinė linija Plungė - Telšiai) serveriai į Plungę nebus vežami, nes tada nebeaišku kaip pašerti Telšius.
UAB "Parabolė" direktorius
Istikro pasijaute, kad kas kas pasikeite galvojau gal del atostogu daug is vazineje ir nesinaudoja internetu , na bet iki idealus varianto truksta. Jauciasi, kad "uzsikisineja", bet nors ne valandomisBuvo truputi per siauras kanalas Plungė-Kaunas, bet praeitos savaitės gale BITĖ pastatė Plungėje naują įranga ir užsikimšimų nebėra.
Dar bent metus (iki kol nebus pastatyta optinė linija Plungė - Telšiai) serveriai į Plungę nebus vežami, nes tada nebeaišku kaip pašerti Telšius.
- PIktadarys
- Aktyvus narys