Del perejimo i Mikrovisata tvarkos
Tarp kitko, Meganete yra praktiskai tik 1 FTP, o ne 2. Ir nepasakyciau, kad labai ten naujienu daug buna. Muzikos beveik nera. Na, filmu gal ir daugiau nei Paraboleje, be to tie FTP geriau priziureti nei Paraboles. Meganetas "labiau" siulo DC++, nei ftp, apie kuriuos neteikia jokios informacijos (matomai del autoriniu teisiu).
Daznai trukineja rysys, Paraboleje siuo klausimu geriau. Greitis su Lietuva zymiai didesnis nei Paraboleje. Kainos mazesnes Meganete.
Suveliau ? Kiekvienas sprendzia pats, kas jam geriausia. Man geriausia - LAN'as, kur mazai moku, turiu 100Mbs tinkla su vietiniu FTP ir 7Mbs Ineta. http://nasa.mikrovisata.net (i domena "mikrovisata" nekreipkit demesio, cia tik adresas ir puslapio talpinimas)
Daznai trukineja rysys, Paraboleje siuo klausimu geriau. Greitis su Lietuva zymiai didesnis nei Paraboleje. Kainos mazesnes Meganete.
Suveliau ? Kiekvienas sprendzia pats, kas jam geriausia. Man geriausia - LAN'as, kur mazai moku, turiu 100Mbs tinkla su vietiniu FTP ir 7Mbs Ineta. http://nasa.mikrovisata.net (i domena "mikrovisata" nekreipkit demesio, cia tik adresas ir puslapio talpinimas)
_____________________/\___
LAN - tai ishsigelbejimas nuo LAG‘o
LAN - tai ishsigelbejimas nuo LAG‘o
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
[ .................................................................................................. nutu cia ir pripeizejai,,,,ftp yra 2 ,,tai gal dar tau cia adresus parasyt ar ka...filmu tai gal dvigubai daugiau viskas tvarkingai sudeliota surusiuota ,o del muzikos tai nafik ji vapse kam treikalinga ish kur nori ish te ir siuskis,meganeto dc++ greitis 6mb/s kaip ir ftp ten maziausiai sedi 60 useriu savaidgali apie 200.....del rysio tai nieks netrukineja nifiga ,,greitis su lietuva zymei greitesnis ,su uzsieniu irgi,,,,,,,uz ta pacia kaina kaip parabolei as gausiu dvigubai greitesni plana ,,,4 menesius mokesiu 50% pigiau ....mano manymu megas lenkia parabole per visus galus..........
tu pats kaip mistika...atvare agentas pas mane i xata ir atidare deze laiptinei ir mate kad as pajunktas prie kito isp...koku dar jam irodimu reik del nuolaidu???[Kvitelis reikalingas tam, kad Meganetas duoda nuolaida atejusiems is kito ISP.
O ne del kazkokiu mistiniu patikimumu.
ir konkreciai paprase kvito ar ner isiskolinimu teigdamas tuom gal as nesumokejes uz pora men noriu isvenkt mokescio.. ir shoku i kita tinkla.......
valde greitai -pajungimas nemokamas jei perini ish kito tinklo!!!!
Last edited by barass on Tue May 02, 2006 6:37 am, edited 1 time in total.
[........???????????????,,,,(,,,,,,,TU....................!!!!!!...........).......GAl........&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ISMOK::::::::::::::::::::::::::::::::::::RASyT____________________________NormaLIAI?^^^^^^^^^^^??????? \\\]]......................]]barass wrote:[ .................................................................................................. nutu cia ir pripeizejai,,,,ftp yra 2 ,,tai gal dar tau cia adresus parasyt ar ka...filmu tai gal dvigubai daugiau viskas tvarkingai sudeliota surusiuota ,o del muzikos tai nafik ji vapse kam treikalinga ish kur nori ish te ir siuskis,meganeto dc++ greitis 6mb/s kaip ir ftp ten maziausiai sedi 60 useriu savaidgali apie 200.....del rysio tai nieks netrukineja nifiga ,,greitis su lietuva zymei greitesnis ,su uzsieniu irgi,,,,,,,uz ta pacia kaina kaip parabolei as gausiu dvigubai greitesni plana ,,,4 menesius mokesiu 50% pigiau ....mano manymu megas lenkia parabole per visus galus..........
ir aplamai ko tu ce dar sedi jei tas meganetas lenkia paraboles 4 kart? spruk po velnių is ce tada jei viskas taip hujovai. ** nesuprantu, skundzias skundzias bet vistiek sedi, nepatinka cia eini kitur.. labai paprasta
O as tai lauksiu kada MV padarys exparaboles tinkle toki risi kaip pas mane offise jau padare pries pusmeti.
Per puse metu nei vieno smigimo, o ir sparta negaliu skustis.
P.S. Dainius23, man turbut MV sakysi moka, kad visi parabolieciai galutinai neissibegiotu
Per puse metu nei vieno smigimo, o ir sparta negaliu skustis.
P.S. Dainius23, man turbut MV sakysi moka, kad visi parabolieciai galutinai neissibegiotu
Prasau nepykti ir nerekaut cia tik mano nuomone
nu manyciau firmomis tiekejai labiau rupinas nei eiliniu mirtinguoju beto darbe praleidi 1/3 dienos , tad gal nepataikei an smigimo nors gal ju ir nebuvo, negali zinot:)
p.s. kodel jus taip isitikine kad mum bus viskas kaip tiesioginems mikrovisatos klientam? mes juk ne mikrovisatai priklausom o "silainiu kabelinei televizijai" ar kaip ten
p.s. kodel jus taip isitikine kad mum bus viskas kaip tiesioginems mikrovisatos klientam? mes juk ne mikrovisatai priklausom o "silainiu kabelinei televizijai" ar kaip ten
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
LIETUVOS RADIJO IR TELEVIZIJOS KOMISIJOS
S P R E N D I M A I
DĖl sutikimo perleisti uab „ŠILAINIŲ KABELINĖ televizija“ akcijas
DĖL UAB „PARABOLĖ“ LICENCIJOS GALIOJIMO PANAIKINIMO IR NAUJOS LICENCIJOS UAB „ŠILAINIŲ KABELINĖ TELEVIZIJA“ IŠDAVIMO
S P R E N D I M A I
DĖl sutikimo perleisti uab „ŠILAINIŲ KABELINĖ televizija“ akcijas
DĖL UAB „PARABOLĖ“ LICENCIJOS GALIOJIMO PANAIKINIMO IR NAUJOS LICENCIJOS UAB „ŠILAINIŲ KABELINĖ TELEVIZIJA“ IŠDAVIMO
1. Del smigimo, tai darbe stovi servas(ftp, www, email, webcam) prie kurio daug kas jungias ir po darbo ir per paskutini pusmeti dar neteko is nieko girdeti nusiskundimu.
Na isskyrus kai is namu su paraboles bajeriais buvo, kai vienu hostai pasiekiami, kiti ne
2. Kad firmomis ISP kitaip rupinasi tai faktas. Dar kai buvo TurboDSL pasitaikius gedimui spresdavo iskarto, jei ne pas juos serve beda, tai firmoi laike gero pusvalandzio pasirodydavo. Tuo tarpu pas drauge MV-privatus, tai labai gerai jei dar ta pacia diena atvaziuos.
3. Pirmiausia tai MV pirko ne taip ir nepabaigta paraboles tinkla, o paraboles klientus, kurie tikrai svarbiau (kad tinklas MV netenkina akivaizdu, visa esama iranga isvaziuoja i provincija, o MV stato savo).
Nemanau kad MV sumokejus $, dabar lauks kol klientai (tai ka jie pirko) issibegios.
Tuo labiau, kiek zinau MV planuose optika paleisti ir skaitmenine TV.
Na isskyrus kai is namu su paraboles bajeriais buvo, kai vienu hostai pasiekiami, kiti ne
2. Kad firmomis ISP kitaip rupinasi tai faktas. Dar kai buvo TurboDSL pasitaikius gedimui spresdavo iskarto, jei ne pas juos serve beda, tai firmoi laike gero pusvalandzio pasirodydavo. Tuo tarpu pas drauge MV-privatus, tai labai gerai jei dar ta pacia diena atvaziuos.
3. Pirmiausia tai MV pirko ne taip ir nepabaigta paraboles tinkla, o paraboles klientus, kurie tikrai svarbiau (kad tinklas MV netenkina akivaizdu, visa esama iranga isvaziuoja i provincija, o MV stato savo).
Nemanau kad MV sumokejus $, dabar lauks kol klientai (tai ka jie pirko) issibegios.
Tuo labiau, kiek zinau MV planuose optika paleisti ir skaitmenine TV.
Prasau nepykti ir nerekaut cia tik mano nuomone
RaDist, tu nededi į šuns dienas paslaugos, kurią pats renkies savo noru. Nes ir kyla klausimas - jei taip blogai, tai ko jis toj parabolej sėdi??? Beje matosi kad ne piemuo esi ir tavo mintims pilnai pritariu. labai logiškai paaiškinta.
steponas, laukiama, nes nenorima padaryt ššš, o kad iš karto padaryt įspūdį. Beje parabolės ryšys pas mane dabar geresnis ir ftp greičiau siunčia. aš patenkintas, nes už ką moku - tą gaunu (beje prieš 3 mėnesius biški kitaip buvo) ir labai laukiam naujienų, jei ką MV jum pasakys. gerai?
steponas, laukiama, nes nenorima padaryt ššš, o kad iš karto padaryt įspūdį. Beje parabolės ryšys pas mane dabar geresnis ir ftp greičiau siunčia. aš patenkintas, nes už ką moku - tą gaunu (beje prieš 3 mėnesius biški kitaip buvo) ir labai laukiam naujienų, jei ką MV jum pasakys. gerai?