Del CS turnyro "Skyleje"
Del CS turnyro "Skyleje"
Apžiūrėjau CS temas, pasitariau su Monteniu ir nutariau padaryti taip:
1. Surengti turnyra (tik Parabolės abonentams) "Skylėje" pageidautina kovo 14 ar 15 dieną (pravesime apklausą).
2. Turnyro pravedimui užpirkti iki 20 vietų 3... 4 valandoms.
3. Įsteigti prizinį 300 Lt fondą. Dėl prizų kiekio ir fondo panaudojimo pravesti apklausą.
Laukiu Jūsų komentarų ir pasiūlymų.
1. Surengti turnyra (tik Parabolės abonentams) "Skylėje" pageidautina kovo 14 ar 15 dieną (pravesime apklausą).
2. Turnyro pravedimui užpirkti iki 20 vietų 3... 4 valandoms.
3. Įsteigti prizinį 300 Lt fondą. Dėl prizų kiekio ir fondo panaudojimo pravesti apklausą.
Laukiu Jūsų komentarų ir pasiūlymų.
Last edited by steponas on Mon Mar 17, 2003 8:45 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Aš manau, kad užsiregistravusieji ateis pas mus ir išsitrauks pakvietimą (kaip loterijoje) kurioje komandoje žais.
Aš galvoju, kad taip bus teisinga ir aš nemanau, kad žaidėjo amžius turi didelę įtaką jo meistriškumui, bet juk galu gale liks tik du žaidėjai, kurie ir susikaus dėl pagrindinio prizo.
Aš aplamai galvoju, kad prizas turi būti nedalomas - čempijonas turi gauti visus 300 Lt.
Ar padaryti:
150 Lt - už I-mą vietą,
100 Lt - už II-rą vietą
50 Lt - už trečią vietą.
Kaip Jums atrodo
Aš galvoju, kad taip bus teisinga ir aš nemanau, kad žaidėjo amžius turi didelę įtaką jo meistriškumui, bet juk galu gale liks tik du žaidėjai, kurie ir susikaus dėl pagrindinio prizo.
Aš aplamai galvoju, kad prizas turi būti nedalomas - čempijonas turi gauti visus 300 Lt.
Ar padaryti:
150 Lt - už I-mą vietą,
100 Lt - už II-rą vietą
50 Lt - už trečią vietą.
Kaip Jums atrodo
Last edited by steponas on Fri Feb 28, 2003 10:34 pm, edited 2 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
- b.o.n.z.a.i
- Aktyvus narys
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
jo butu gerai pvz i koki nors nauja emaila visi siustu savo nikus ir tipo registruotusi paskui butu aisku, kas dalyvaus, kas ne, nes dabar as pvz pareiskiau nora dalyvaauti bet nzn ar mane uzskaito kaip dalyvi ar ne tai va pasiulymas daryti emaila i kuri butu siunciami nikai ar kazkas panasaus ir registruojamsi
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer