Del perejimo i Mikrovisata tvarkos
- Neziniukas
- Aktyvus narys
teko meganeto klientu but (tad adar dokeda buvo), budavo tokiu bajeriu, kad per menesi sumoje tris savaites interneto nebudavo, o kai budavo, tai kaip dialupas ant visu silu paliestas ir jie nesugebedavo jokios nuolaidos pritaikyt, o dar ir procentus skaiciuodavo (iki siol kelis simtus lt skolyngas esu ). o girdavosi kaip visi ir visur... zodziu, po tokiu 'nuotykiu', man _asmeniskai_ i meganeta gryzt nesinori, juo labiau gerus dalykus apie ji pasakot .
ir seip ten meganete idomus dalykai darydavosi - kada nenuvaziuoji (teko artimiau bendraut) kas menesi, vos ne visi darbuotojai nauji, ir seip, pavadinimas vos ne kasmet keitesi (uj, daug ju ten buvo iki dokedos/meganeto, bent 5 koki tikrai).
ir seip ten meganete idomus dalykai darydavosi - kada nenuvaziuoji (teko artimiau bendraut) kas menesi, vos ne visi darbuotojai nauji, ir seip, pavadinimas vos ne kasmet keitesi (uj, daug ju ten buvo iki dokedos/meganeto, bent 5 koki tikrai).
Taigi meganetas jungesi, buvo Kauneta (Kalnieciuose) Dokeda (nzn kokiam rajone). Kai susijunge tie tinklai, o gal dar keletas mazesniu, tai pakeite i skambu pavadinima "MegaNET". Apsijunge ir padare didziausia Kaune tinkla. Kadaise bandziau deretis del perejimo nuo Paradoles ir jau nuolaidu buvau issiderejes, bet kai atejo laikas rasytis sutarti, kazkaip pamirso jie ten apie visas nuolaidas