Del perejimo i Mikrovisata tvarkos
Muilinat board'e:
Kartu su balandio mėnesio pranešimais jūs gausite ir tokį pranešimą:
Gerbiamas abonente, pranešame Jums, kad UAB “Parabolė” reorganizavosi ir nuo savęs atskyrė filialą “Šilainių kabelinė televizija”.
Visas filialo “Šilainių kabelinė televizija” teises ir pareigas, sulygtas kabelinės televizijos paslaugų teikimo sutartyje ir/arba interneto prieigos paslaugų teikimo sutartyje, nuo 2006 m. kovo 31 d. perima UAB “Šilainių kabelinė televizija”:
įmonės kodas 300548156
atsiskaitoma sąskaita LT07 7044 0600 0545 0984
KTV paslauga - apmokėta iki 2006 xx yy
Internetas - apmokėta ir 2006 xx yy
Koduotos programos - apmokėta iki 2006 xx yy
Taigi nereikia jaudintis. Viskas lieka taip kaip ir buvę, naujų sutarčių pasirašyti nereikės, o dėl perjungimo prie Mikrovisatos optinio tinklo ir pasikeitimų planuose jūs būsite informuoti vėliau, kai bus pradėti vykdyti konkretus darbai, nors kaip tiksliai bus daroma aš negaliu pasakyti.[/quote]
Muilinat www.parabole.lt:
mokėti pavedimu bet kuriame banke ar daryti pavedimą internetu (turint galimybę naudotis “BANKAS INTERNETU” paslauga), nurodant šiuos UAB “Parabolė” rekvizitus:
a/s LT69 70440 60002844739 AB “Vilniaus bankas”, banko kodas 70440
arba
a/s LT85 70440 60002844742 AB “Vilniaus bankas”, banko kodas 70440
Gavėjas: UAB “Parabolė”
gavėjo/įmonės kodas: 132203771
Skaičiukai po raidelių LT sutampa ne visai.
Gal teiktumėtės atsakyti į kurią LT... subėgs pinigučiai.
"Kartu su balandio mėnesio pranešimais jūs gausite ir tokį pranešimą..."
Ką gaus tie mokėtojai,kurie negauna nei balandio,nei kokio kito
geguio pranešimo?
Aišku,nepisa tas 100 Lt už balandio(moku periodiniu pervedimu mėnesiui
į priekį),bet kyla įtarimas,kad nevienas šimtas atsiguls ne tame LT...
PS:vertinu informaciją; www.parabole.lt jos visada trūko.
PSS:vertinu informaciją-dėkoju už atsakymą
Pagarbiai:Česlovas Grinkus grinkus@gmail.com
Kartu su balandio mėnesio pranešimais jūs gausite ir tokį pranešimą:
Gerbiamas abonente, pranešame Jums, kad UAB “Parabolė” reorganizavosi ir nuo savęs atskyrė filialą “Šilainių kabelinė televizija”.
Visas filialo “Šilainių kabelinė televizija” teises ir pareigas, sulygtas kabelinės televizijos paslaugų teikimo sutartyje ir/arba interneto prieigos paslaugų teikimo sutartyje, nuo 2006 m. kovo 31 d. perima UAB “Šilainių kabelinė televizija”:
įmonės kodas 300548156
atsiskaitoma sąskaita LT07 7044 0600 0545 0984
KTV paslauga - apmokėta iki 2006 xx yy
Internetas - apmokėta ir 2006 xx yy
Koduotos programos - apmokėta iki 2006 xx yy
Taigi nereikia jaudintis. Viskas lieka taip kaip ir buvę, naujų sutarčių pasirašyti nereikės, o dėl perjungimo prie Mikrovisatos optinio tinklo ir pasikeitimų planuose jūs būsite informuoti vėliau, kai bus pradėti vykdyti konkretus darbai, nors kaip tiksliai bus daroma aš negaliu pasakyti.[/quote]
Muilinat www.parabole.lt:
mokėti pavedimu bet kuriame banke ar daryti pavedimą internetu (turint galimybę naudotis “BANKAS INTERNETU” paslauga), nurodant šiuos UAB “Parabolė” rekvizitus:
a/s LT69 70440 60002844739 AB “Vilniaus bankas”, banko kodas 70440
arba
a/s LT85 70440 60002844742 AB “Vilniaus bankas”, banko kodas 70440
Gavėjas: UAB “Parabolė”
gavėjo/įmonės kodas: 132203771
Skaičiukai po raidelių LT sutampa ne visai.
Gal teiktumėtės atsakyti į kurią LT... subėgs pinigučiai.
"Kartu su balandio mėnesio pranešimais jūs gausite ir tokį pranešimą..."
Ką gaus tie mokėtojai,kurie negauna nei balandio,nei kokio kito
geguio pranešimo?
Aišku,nepisa tas 100 Lt už balandio(moku periodiniu pervedimu mėnesiui
į priekį),bet kyla įtarimas,kad nevienas šimtas atsiguls ne tame LT...
PS:vertinu informaciją; www.parabole.lt jos visada trūko.
PSS:vertinu informaciją-dėkoju už atsakymą
Pagarbiai:Česlovas Grinkus grinkus@gmail.com
latras, laidus vedziojo robotai. Kaip tu galejau juos matyt, kai jie maziukai landziojo suliniuose nakti, kai tu miegojai girtas lovoj nesuprasdamas kodel taksistas grazos nedave. Tiesa dar kuri laika galvojai kaip motinai pasiaiskint uz antresoles koridoriui. Internetas tuo metu augo ir didejo. iki ryto kabeliai sieke briusely, o IE nepalaike greicio ir luzho. Todel pikti zmones sneka, kad klaida isivele robotu programoj ir jie sukarpe laida lazeriu tobulai po 48 cm. Per visa sulini - iki pat briuselio. Netiesa tai. IE cia nevezha. Neskambinkit.
.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·
A girdi, paduok dar viena
A girdi, paduok dar viena
taip, optika. MV isvedziojus optika jau rudeni berods, nes kiek zinau, kai dalino reklamas, tai jau testavo. Ir dar vienas pastebejimas.. i Paraboles teritorija verziasi Initas su savo optiniu internetu, taigi konkurencija siuo atzvilgiu tikrai nemenka o mums - vartotojams tai tik i nauda, galbut sumazes kainos
maciau kokie greiciai per optika eina meganete ,bent 5 kartus greiciau negu pas mane
NEVARAU AGITACIJOS .,jei mv bus toks panasus greitis tai soku i meganet......draugelis vetrunges gatvej turi mv nepasakyciau kad labai jau jis ten greitas
optika nu nu
pasakos
maciau kokie greiciai per optika eina meganete ,bent 5 kartus greiciau negu pas mane
NEVARAU AGITACIJOS .,jei mv bus toks panasus greitis tai soku i meganet......draugelis vetrunges gatvej turi mv nepasakyciau kad labai jau jis ten greitas
- Neziniukas
- Aktyvus narys
Vakar dirbau pas klienta pas kuri internetas meganeto, tai parsiuntinejau antivirusa is interneto, greitis buvo 7 kbs, tai valanda laiko laukiau kol 4mb failiuka parsius ir tas zmogus sake, kad su uzsieniu toks sudinas greitis visada, o vakare kai daug zmoniu priseda prie neto tai greitis is vis lygus nulis kablelis nulis... O Paraboles greitis pas mane parsiuntimo is uzsienio visada apie 60kbs, tai as gryzes namo kaifavau kai man tokius failus per kelias minutes atsiunte...maciau kokie greiciai per optika eina meganete ,bent 5 kartus greiciau negu pas mane
Vyne - tiesa, aluje - jega, o vandenyje - mikrobai.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.