Vakar vakare pasitaikė keletas tokių, kad šviesa normaliai pritemo, bet kompas kažkodėl net neišsijungė. Naktis lyg ir rami buvo, ryte dar veikė kompas. Prieš einant į mokyklą persikrovė, pagalvojau, kad čia dėl tam tikrų bėdų su hardwaru. Db pareinu iš mokyklos, įsijungiu kompą, išgirstu vos ne iškart kažkokį traškesį kolonkėse, ir lūžta. Po 5 min dar kartą, po 10 dar ir dar... Tikką šaldytuvas atsijungęs net buvo. Čia man vienam tokie marazmai 1-uose šiluose netoli Parabolės pastato ar yra ir daugiau likimo nuskriaustųjų?
nėr daugiau kur rašyt, todėl ir rašau čia. Man pirmas kartas kad taip žiauriai dinginėja. Po kiek laiko verta skambint elektros tinklams jei tęsiasi tokie dinginėjimai?
latras, isjunk kompa porai dienu, kol cia aprims viskas, nes tokie suoliai maitekui / hdd papildomu veikimo valandu tikrai nepriduoda. Man cia seniau viena diena per ~2h kompas luzo 6 kartus, po to jau isjungiau, nes galejo buti ir dar blogiau...
As tai pamenu kad kazkas panasaus buvo praejusia vasara, ir tikrai ne 6 kartus per valanda kompas nuluzdavo, o turbut 6 kartus per pusvalandi =] ir kaip tik tuo momentu, kai sugalvodavau koki kompakta issikept