Ka darysime su forumu?
Kai visi Kauno abonentai bus perjungti, atlikusi Kauno interneto stotis kartu su visais serverias (tame tarpe ir CS) pervažiuos į Plungę ir toliau tarnaus Parabolės abonentams Žemaitijoje.!babas! wrote:o kaip bussu cs servais kaune paliks ar ju is vis nebebus ar i zemaitija parvaziuos?
UAB "Parabolė" direktorius
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
ir is tu kaimu litu uzteks -jam ir jo anukams
p.x ant to kauno.-kada galesi kaime vienas karaliaut be konkurentu////................. a cia kaune lipa viens kitam ant sprando naujus vartotojus gaudydami
gaila forumo ,gaila ftp krc viskas aukstyn kojom vercias,
ir dar vienas dalykas ,man atrodo mes privalom zinoti kas pakeis parabole-gaunasi taip kad mes vartotojai esam kaip vagonai--permetet ant kitu begiu ir toliau riedam...yra tai kad mumis kazkas renkasi!! ar mes turim tiekeja rinktis.,kazkokia informacija turi buti kas perima kokios salygos ,kokios kainos ,greiciai ir tt,, gal man netiks. :?:nezinau malat jus cia s... tolka tak
p.x ant to kauno.-kada galesi kaime vienas karaliaut be konkurentu////................. a cia kaune lipa viens kitam ant sprando naujus vartotojus gaudydami
ir dar vienas dalykas ,man atrodo mes privalom zinoti kas pakeis parabole-gaunasi taip kad mes vartotojai esam kaip vagonai--permetet ant kitu begiu ir toliau riedam...yra tai kad mumis kazkas renkasi!! ar mes turim tiekeja rinktis.,kazkokia informacija turi buti kas perima kokios salygos ,kokios kainos ,greiciai ir tt,, gal man netiks. :?:nezinau malat jus cia s... tolka tak
Last edited by barass on Wed Mar 08, 2006 12:25 pm, edited 1 time in total.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
vaikai musu dziaugsmasNuogazz wrote:nu seip butu faina kaip ir fortakas pasidares jis nemokamai priawede toki kabeli kas prisijunges prie fortako tai tie paresisiunte vypers chat patikekite jis zymei geriau negu sitas forumas ten galima kalbeti nu kaip chat galiu siusti wiska ir greit nusiunciau bet aisku jus negreit ismoksine naudotis nu per kokias 3dienas jau gerai mokitumete man tai uzteko ir 1wal ir norejau paklausti o kaip suprasti ka jau paraboles nebus wisai? tai kaip ir ftp nebus ar bus jis?
o del forumo tai nemanau kad chia aditktu yra - bus kita firma ten ir foruma ras. man idomiau kaip bus su likusiais - tel, pl ir ras - jieka netures nei forumo nei kur pavergti kai netas dings?
, kazkam naudinga perimt su visais vartotojaistai ir tyli kad neisibegiotume
bizniukas sukasi :mrgreen
koks skirtumas ar aktyvus kaunieciai ar ne-bet informacija turi buti pateikta'''
bizniukas sukasi :mrgreen
koks skirtumas ar aktyvus kaunieciai ar ne-bet informacija turi buti pateikta'''
Last edited by barass on Wed Mar 08, 2006 12:42 pm, edited 1 time in total.
Nors čia tema apie forumą ir šis postas geriau tiktų temoje apie Parabolės reorganizavimą, bet tiek to...barass wrote: ir is tu kaimu litu uzteks -jam ir jo anukams
** ant to kauno.-kada galesi kaime vienas karaliaut be konkurentu////................. a cia kaune lipa viens kitam ant sprando naujus vartotojus gaudydami
Apie viską iš eilės:
kiek čia tų litų liks iš Plungės, Telšių ir Raseinių (atmetus viasas eksploatacines išlaidas) dar nelabai yra aišku, bet iš kalno galiu psakyti, kad pagal mano balansą - nesočiai (kol kas ant nulio).
kas dėl konkurentų - Plungėje ir Telšiuose veikia interneto paslaugų tiekimo įmonės, tokios kaip Andernetas, Erdvės, Lietuvos telekomas ir "pyragu" reikės dalintis su jais, nors Kaune sutinku iš tikro yra nepalyginamai aštresnė konkurencija.
dėl forumo, FTP ir kitko kas aukštyn kojom verčias - taip šitas forumas kauniečiams jau nebebus prieinamas (nors būtų galima jį palikti prieinamą ir jums, jeigu plungiečiai su telšiečiais sutiktų, kad forume būtų kalbama ir ne apie Parabolės reikalus). Tik koks būtų jo tikslas?
FTP bus kitas( gal net dar geresnis), o dėl aukšyn kojų - nemanau, kad Mikrovisatos optinio tinklo paslaugos būtų blogesnės už dabar jūsų gaunamas. Gal kiek klausimų gali kilti dėl serviso kokybės, bet galiu jus nuraminti - serviso grupė išlieka ta pati ir serviso kokybė nukentėti neturėtų.
dabar kas dėl vagonų ir pasirinkimo laisvės - visais laikais buvo ir bus tokie dalykai kaip firmų susijungimas ir tokiu atveju vartotojai iš tikrūjų tarsi vagonai perkabinami prie kito traukinio, tik reikia žiūrėti, kad tas traukinys nebūtų blogesnis už buvusį. Mano nuomone dabar jūs esate perkabinami nuo dar neblogai važiuojančio (100 km/val) motorvežio prie super greito elektovežio lokomotyvo su magnetine pagalve ir skriejančio 600 km/val. Kas dėl kainų ir kitų sąlygų - nemanau, kad kas turėtų keistis į neigiama pusę. Mano turima informacija - kainos dar bent kurį laiką tikrai nesikeis, o žiūrint į konkurentų veiksmus - turėtų net sumažėti.
O "dėl gal man nepatiks" - juk jūsų niekas prievarta pririšęs nelaiko. Parabolė su niekuom iš abonentų nėra sudariusi terminuotų sutarčių ir nesistengia tokiu būdų prie saves jūsų pririšti. Nepatiks - išeisite į Maganetą, Telekomą ar dar kitur.
dabar dėl š... malimo. Taip sutinku su jumis - gal kiek ir perdaug pateikiu info iš savo virtuvės, dėl ko susilaukiau priekaištų ir iš savų. Bet čia situacija greitai pataisoma - jeigu jums nepatinka aš galiu iš viso daugiau kauniečiams informacijos nebepateikinėti (sužinosite iš oficiajių pranešimų mūsų telelaikraštyje ir spaudoje) ir į klausimus nebeatsakinėti, nors aš skaitau šito forumo stiprioji pusė ir buvo ta, kad į klausimus (gana nuoširdžiai) atsakinėjau aš, o ne koks nors mano tam paskirtas darbuotojas...
Jegu ir dabar dar kas neaišku - klauskite - dar atsakysiu.
suprantu kad manes cia nieks nelaiko ir as galiu pereiti i telekoma ar dar kur nors'\=bet sita visa buvo galima ir anksciau parasyti kad mikro visata bus-bent i meganet tikrrai nesinorejo del kainu supratau
o del forumo tai kam ji palikt jei mes kitur busimir kai sedesiu mvisatoi tai man bus dzin parabolines bedos..
o del forumo tai kam ji palikt jei mes kitur busimir kai sedesiu mvisatoi tai man bus dzin parabolines bedos..
...tai iseina taip kad kaunieciams informacija nebutina-ganetinai idomu .perki kate maise..... ...tai iki pasimatymo linkiu sekmes darbuotis plungejedabar dėl š... malimo. Taip sutinku su jumis - gal kiek ir perdaug pateikiu info iš savo virtuvės, dėl ko susilaukiau priekaištų iš savų
Last edited by barass on Wed Mar 08, 2006 1:12 pm, edited 1 time in total.
Ne tik jums bus dzin dėl Parabolės bėdų, bet ir man bus dzin dėl jūsų problemų...o iš kitos pusės juk šitas forumas, kaip man atrodo, jau buvo kaip ir bendruomenė ir dabar ta bendruomenė iširs, nes forumą padaryti kaip ir nesunku, bet padaryti jį bendruomene reikia nemažų pastangųbarass wrote:...o del forumo tai kam ji palikt jei mes kitur busim ir kai sedesiu mvisatoi tai man bus dzin parabolines bedos...
Apie greičius galiu pasakyti, kad jie bus tokie kaip yra čia http://www.turbodsl.lt/optika/Bolik wrote:steponas, o greiciai liks tie patys ar bus tokie kai dabar savo abonentams siulo mikrovisata ? O tv kanalai ar keisis ar liks tie patys,nes mikrovisatoj kanalu maziau
o dėl kanalų - manau, kad keisis nedaug kas, nors čia tiksliai atsakyti aš jau negaliu.
- yabadabadu
- Aktyvus narys