Ka darysime su forumu?
Ka darysime su forumu?
Artėja diena x kada aš jau nebebūsiu joks šefas Šilainių KTV ir aplamai jus būsite jau kitos firmos abonentai. Kyla klausimas ką darysime su forumu
Laukiu pasiūlymų.
Laukiu pasiūlymų.
Last edited by steponas on Wed Jun 21, 2006 11:47 am, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
nu seip butu faina kaip ir fortakas pasidares jis nemokamai priawede toki kabeli kas prisijunges prie fortako tai tie paresisiunte vypers chat patikekite jis zymei geriau negu sitas forumas ten galima kalbeti nu kaip chat galiu siusti wiska ir greit nusiunciau bet aisku jus negreit ismoksine naudotis nu per kokias 3dienas jau gerai mokitumete man tai uzteko ir 1wal ir norejau paklausti o kaip suprasti ka jau paraboles nebus wisai? tai kaip ir ftp nebus ar bus jis?
Parabolė lieka su trimis savo filialais: Plungės, Telšių ir Raseinių KTV. Kaunas Parabolei nebepriklausys. Kauno FTP (kai atliks) išvažiuos į Plungę.Nuogazz wrote:... ir norejau paklausti o kaip suprasti ka jau paraboles nebus wisai? tai kaip ir ftp nebus ar bus jis?
Todėl ir kyla klausimas - ką daryti su forumu? Pagal įdėją ir forumas turėtų likti tik Plunės, Telšių ir Raseinių abonentams, o kauniečiai, kaip kitos firmos abonentai, turėtų kurti jau kitą savo forumą, tik tai jau yra nebe mano kompetencijoje ir ne mano reikalas.
UAB "Parabolė" direktorius
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
ce visai kas kita nei forumas, ten history nepazesi;) taip kad nemaisyk skirtingu dalyku, o is esmes tai geras dalykas forumas , kol jame normalei bendrauja zmones ir nedaro chato. bet nemirsim jei jo ir nebus;)Nuogazz wrote:nu seip butu faina kaip ir fortakas pasidares jis nemokamai priawede toki kabeli kas prisijunges prie fortako tai tie paresisiunte vypers chat patikekite jis zymei geriau negu sitas forumas ten galima kalbeti nu kaip chat galiu siusti wiska ir greit nusiunciau bet aisku jus negreit ismoksine naudotis nu per kokias 3dienas jau gerai mokitumete man tai uzteko ir 1wal ir norejau paklausti o kaip suprasti ka jau paraboles nebus wisai? tai kaip ir ftp nebus ar bus jis?
- PIktadarys
- Aktyvus narys
- M-fucker
- Aktyvus narys
tai aisku...parabole susirinks visus laidus ir turesi is mikrovisatos pirkti naujus....)))Fytas wrote:O tai kaip bus su paraboles TV ir internetu? Reikes pernaujo viska isivesti????
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...