DC++
nu ten tikrai tvarkingiau nei dc++ ir paprasciau susigaudyt. ir seip pagal amne tai pasikalbejimam ir pasilazdavojimam yra mirkas;) ten tas chatas nei patogus nei ka (bent jau man) ir beto ar paprasciau klausinetis ar pacem susirusiuot pagal data ir pazet kas naujesnio?:)Varanas wrote: "Graziai surusiuota" - cia linkciau priestarauti O sudeta, sumesta ir t.t. - tai musu paciu ir yra, o ne kazkokios aukstesnes jegos.. Be to DC yra chatas - ten pasikalbi, pasilazdavoji ir vienaip ar kitaip galima issiaiskint koks naujas softas ar filmas..
ai ten kol konors prisiprasysi tai po velnių:) dazneusei tenpalieka ji ijungta ir nesedi nieks ir nelaukia kol kasnors parasys i ta dc++kufas wrote:Be to galima rasyt PM ir skirt extra slot
O cia jau ziauriai klysti. Kol HUB'as nedidelis, ir jame mazai zmoniu, tai visai normaliai bendrauja. Kai daug, jau issigimsta, tai cia 1. 2 - ne visi turi planus be limitu, ir jiems tai gan didele pagalba. As pvz gyvenime i FTP neuploadinsiu, net kiti darbo nevertina, kad tu parsiunti, idedi, o paskui tave lazdavoja. 3 - ne visi apsigime kompiuterastai, kurie viska ismano.
Man pvz labai patiko Edvino hub'as, susirenka ~20 zmoniu, pasneka, failais pasidalina, ir nematau cia nieko bloga...
Man pvz labai patiko Edvino hub'as, susirenka ~20 zmoniu, pasneka, failais pasidalina, ir nematau cia nieko bloga...
Hamann wrote:
ai ten kol konors prisiprasysi tai po velnių:) dazneusei tenpalieka ji ijungta ir nesedi nieks ir nelaukia kol kasnors parasys i ta dc++