Kuo toliau tuo geriau...
- PIktadarys
- Aktyvus narys
- PIktadarys
- Aktyvus narys
- M-fucker
- Aktyvus narys
kokia ta tiesa? kad parabole kaip per maza tiekeja "perima" kitas tiekejas? teisybe...Gotenas wrote:krc as tai zinau visa tiesa.. ir kas jusu laukia... tai tegaleciau pasakyt... LAIKYKITES... nes jus pasmerkti.. valinu is paraboles... kaip sakant... DAVAJ TADA
P.S. Informacija gauta is paciu paraboles darbuotoju...Vardais neminesiu....
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
- _OutrageousBoy_
- Pradedantis
o mums nuo to blogiau ar geriau?M-fucker wrote:kokia ta tiesa? kad parabole kaip per maza tiekeja "perima" kitas tiekejas? teisybe...Gotenas wrote:krc as tai zinau visa tiesa.. ir kas jusu laukia... tai tegaleciau pasakyt... LAIKYKITES... nes jus pasmerkti.. valinu is paraboles... kaip sakant... DAVAJ TADA
P.S. Informacija gauta is paciu paraboles darbuotoju...Vardais neminesiu....
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
- M-fucker
- Aktyvus narys
tave gali but...bet si informacija kaip ir sakiau pasakyta eiliniu paraboles darbuotoju, kuriems nera jokio preteksto knist prota, o va tie kas daugiau prie valdzios visaip bando atsimazint....visos firmos klientams meluoja, kad viskas gerai, tiesiog nuostabu, kad tobuleja ir t.t. bet poto pasirodo, kad viskas yra visai kitaip....MonteniS wrote:Marsieciai
P.S. turbut greit mano zinutes bus istrintos ir busiu apkaltintas erezijos skleidimu...
UAB "Fybyr-Vybyr"