Siulau shefui ar monteniui pagalvot apie paraboles DC++. Idetumet i puslapi nuoroda - butu kaip papildoma paslauga. Ir zmoniu daugiau butu ir FTP serveris ne taip apkrautas. Realiai imonei naudingiau taip pat, nes uzkurdami si servisa jokio neteiseto veiksmo neatlieka, nors ir pirataujama tarp klientu. Ateity jei uzlenktu galutinai FTP - butu iseitis. DC gana sekmingai veikia daug kur - pvz meganet'e. Tarp abonentu ne koks greitis del tinklo strukturos, bet iki FTP dar baisiau.. Plius su tokiu greiciu mazai kas i FTP nori ka nors deti. Su DC keitimasis duomenimis vyksta vienu veiksmu ( ne "ideti-pasiimti", o tik "pasiimti) - taigi duomenu butu gerokai daugiau, nei FTP.. O Steponas bent laikinai tokiu budu galetu kaip ir nuraminti zirziancius. Pagalvokit
.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·
A girdi, paduok dar viena
Jei kalbat apie ideti ideti, tai pagalvokit, kodel ideti i ftp ir pasiimti is jo du skirtingi dalykai, ideja gera, bet tinklui tai ne i gera. Manau kad bus apmastytas pasiulymas.
nu man is esmes labiau ftp patinka:) greitis man ten ner mazas, beto dc++ niekad nebus tvarkos normalios, knaisiotis po kekviena useri ir ieskot kad ir pvz kokio nematyto idomesnio filmo tai nematau jokio malonumo, tuo tarpu kai ftp viskas tvarkingai surusiuota;) aisku kai zinai ko ieskai tada visai kitas reikalas.. beto tie "NO SLOTS" irgi zeurei knisa:)
as nesakau kad dc++ blogas dalykas, tiesiog neskubekit nurasyt to ftp, galetu ir ten kasnors kanors dazniau imest:) (aisku jei uploadina 10kb/s tai viskas suprantama)
Hamann wrote:nu man is esmes labiau ftp patinka:) greitis man ten ner mazas, beto dc++ niekad nebus tvarkos normalios, knaisiotis po kekviena useri ir ieskot kad ir pvz kokio nematyto idomesnio filmo tai nematau jokio malonumo, tuo tarpu kai ftp viskas tvarkingai surusiuota;) aisku kai zinai ko ieskai tada visai kitas reikalas.. beto tie "NO SLOTS" irgi zeurei knisa:)
as nesakau kad dc++ blogas dalykas, tiesiog neskubekit nurasyt to ftp, galetu ir ten kasnors kanors dazniau imest:) (aisku jei uploadina 10kb/s tai viskas suprantama)
"Graziai surusiuota" - cia linkciau priestarauti O sudeta, sumesta ir t.t. - tai musu paciu ir yra, o ne kazkokios aukstesnes jegos.. Be to DC yra chatas - ten pasikalbi, pasilazdavoji ir vienaip ar kitaip galima issiaiskint koks naujas softas ar filmas..
.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·.·-·
A girdi, paduok dar viena