Kuo toliau tuo geriau...
- M-fucker
- Aktyvus narys
idomu mum kuo tu naudojies, o kuo ne....rynasas wrote:nes as lietuva tai beveik nesinaudoju man reikalingas uzsienis ner uzsienio tai kaip isvis nebutu jokio interneto
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
Pačioj pradžioj, kai pradėjome tiekti internetą, turėjome omnitel internetą.Velnias wrote:O kodel nepirkus is Omnitel. Ten tikrai tokiu bairiu nebutu, bent jau kas priklausytu nuo pacio Omnitel, tai tikrai palaikymas geras.
Man tos dienos primena siaubo filmą - trūkinėjo kelis kartus per dieną ir plius overbukintą srautą parduodavo kaip gerą
Buvo tik vienas pasiaiškinimas - skaityk sutartį
Juk ten tas pats telecomas tik kitoj saujoj
Dėl to ir pabėgome į BITĘ
UAB "Parabolė" direktorius
Ok, man tinka. Bet prašyčiau atsakyti į mano postą aname forume.steponas wrote:Man atrodo geriau bus jei persikelkim į vieną temą http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=112550#112550
Šitą rakinu.
Norėčiau kad neišsisukinėtumėt nuo atsakymo. Ačiūdjdo wrote: steponas, bet, Jūs, mus irgi supraskit. Atsiprašant, mūsų gi "nepisa" dėl ko internetas neveikia. Ne nes darem sutartį su Bite! Mes rašėmes sutartį su UAB Parabolė. Ir mes turim "cionginti" jus, o ne bitę, o jūs savo ruoštu su jais kalbėkit. Taip, kad "dėl Bitės kaltės" yra nepasitesinimas!!! Supraščiau jeigu sakytumėt "Atsiprašme, del neskandumų internetas neveikia", o ne taip kaip dabar, maždaug "nekniskit mums proto, bitė kalta"... Gi suprantama, kad internetas nėra tobulas ir gali trūkinėti, bet aklai stumti kaltę ant kitų - tiesiog neetiška ir negarbinga.
Atsiprašau už žodyną.
Ačiū už dėmesį.
Parabole kaip ir visi kiti lietuvos ISP interneto uptime pazhada 99% per menesi, t.y. ~8h per menesi interneto gali nebuti. Tiksliai neskaichiavau, bet kazhkodel abejojiu ar parabole labai dazhnai virshijo shita limita.
O visus tuos kurie chia labai megsta "cionginti", ash pasiuschiau tiesiai i kitu ISP planus kurie duoda garantuota srauta su 100% uptime, problema tik viena...
kaina
O visus tuos kurie chia labai megsta "cionginti", ash pasiuschiau tiesiai i kitu ISP planus kurie duoda garantuota srauta su 100% uptime, problema tik viena...
kaina
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
- _OutrageousBoy_
- Pradedantis
- Fire-Strip
- Aktyvus narys
- Fire-Strip
- Aktyvus narys
O ka cia as galiu atsakyti - mes teikiame interneta namu vartotojams, kuris turi gera savybe ... maza kaina. Tuo viskas ir pasakyta...djdo wrote: Norėčiau kad neišsisukinėtumėt nuo atsakymo. Ačiū
Aisku as atsiprasau uz sudarytus nepatogumus, bet situacija nuo to nepasikeis
Kitas dalykas kai mums internetas trukineja, nors mes uz ji mokame kitokia kaina, bet ir ten yra islygos kiek jo gali nebuti...
UAB "Parabolė" direktorius