latras wrote:Bolik, nepasakok tu man pasakų, vienas draugas dirba darbą, kuriam būtinas netas, ir pas jį telekomo netas dar nei karto dingęs nebuvo
prajuokinai kur kur o telekme bardakas toks kad baisu. tiek dsl padalinyje tiek skirtuju liniju padalinyje kurie naksciau ganetinai padoriai dirbo. dabar kai viskas per vien telekome tai ne atsakingo nerasi.
taip kad ar nebus nuo vilko begant ant meskos uzbegti?
Bolik, būtent dėl to kad teikia internetą visoj šaly taj ir negali sau leisti tokių dalykų kaip parabolė - masinių interneto dingimų. Jie dingsta, tai tik pavieniai atvejai.
Bolik wrote:Kas yra keisciausia kad mane kiti per skype mato ir skambina ir raso bet as negaliu atsakyti.
skype yra p2p pagrindu. ir per kitu operatoriu skype vartotojus kurie turi rysi su uzsieniu tu ir mataisi. o tiesioginio rysio uzmegzti negali kadangi tavo kanalas mires.
nu latras ne be reikalo uzsidejo toki nicka.. Matosi kad latras... pragere wiska, o kai reikejo ant pachmielo padaryt ir pinigu nebuwo.. pragere is smegenis... Nu vienzo, Uzteks kritikos.
Latras Mano mergina gyvendama pas savo tevus buvo isivedus tako interneta. Kiek man pas ja tekdavo lankytis internetas istisai stringa, puslapiu nekrauna, po 15 minuciu uzkrauna front page o neduok dieve paspausi koki linka... dar 15 minuciu... Kazkuria cia diena buvome pas ja nuvaziave tai tuo metu interneto nebuvo.. Pas ja padetis tokia. 256kb/s ant 4 zmoniu... (vaiku ir interneto maniaku kurie istisai siustu nulis) Papasakok man apie kokybe, apie tvarka. Kaip jie tiekia nenutrukstanti interneta. Aplamai tai daug kas telekomo interneto paslaugomis nepatenkinti ir tik vienas Latras ant visos shalies rekia "TELEKOMAS RULZ" aj wtf... tingiu as cia ginchytis... back to work
steponas, toj nusisausiu Kaip taip galima , nesamone , man reikia dabar interneto o ne uz 4 valandu !
Dziugu tik tas kad ne man vienam ir kad ne del paraboles kaltes.
Bolik wrote:steponas, toj nusisausiu Kaip taip galima , nesamone , man reikia dabar interneto o ne uz 4 valandu ! Dziugu tik tas kad ne man vienam ir kad ne del paraboles kaltes.
Bolik wrote:steponas, toj nusisausiu Kaip taip galima , nesamone , man reikia dabar interneto o ne uz 4 valandu ! Dziugu tik tas kad ne man vienam ir kad ne del paraboles kaltes.
Ar wrote:kitiems per Bitę (t.y Belam firma) Internetas yra ir nesiskundžia dėl jo trūkinėjimų
pilnai tikiu kad stambiem klientams Bite randa laisvu kanalu per kur srautus nukreipti. va jeigu Parabole pataptu dar ir Bites GSM dileriu ir be interneto ir kabelines dar ir GSM paslaugs tiektu ir per ja butu pajungta koks 1k+ GSM abonentu tai ir mes dabar su jumis be rysio nesedetumem ;D