Silainiu baznycia
- b.o.n.z.a.i
- Aktyvus narys
Geras postasFire-Strip wrote:Na dabar tai tiketi ir eiti y baznycia - du skirtingi dalykai. Ir isvis, geriausia tikejima suformuoja ne kazkokios kitu nuomones ir teiginiai, ale nuosavi patyrimai.. Ir jei paimtume teigini "Dievas yra Jumyse", tai iskart galetume tai perfrazuoti, jog tikek savim ir tai bus tas pats, kas tiketi Dievu.. Kai kiti praso tarkim sveikatos is Dievo, tai yra lygiai tas pats, kas paciam savo mintyse galvot kad tu sveikas.
Plius va paimkim budizma, tai jie grynai savim uzsiema. Buda jiems tik kaip pavyzdys ir mokytojas. Tas pats turetu but ir pas mus su Kristumi, kad mes turetume is jo mokytis. O mokslas chia ir butu tame, kad realiai tai galime padaryti viska. Tik va dabar, kazkodel, tai jau atsitiko, kad pagal dabartine religija zmogus visiskai nusizemina pries Dieva, ir tiesiog vis prasho ir prasho.. O reikia kaip tik siekti aukstumu, o ne kai sako, nusidejinet, ir vel maldaut kokio tai pasigailejimo..
Teisieji nugales
[T]run
[T]run
tave tai ne fakina ,savo kritika susikisk i zada ..cia kritiku ir apkalbinetoju forumas ar ka,,,jei parasai kanors tuoj koks pridurkas savo trigrasi ikisa,,,nepatinka neskaityk .yra cia visokkiu lempu pristumta , bet nepuolu knist proto zmogeliui ir uzgaudinet sirdies..jei jam gerai man tuo labiau...
- M-fucker
- Aktyvus narys
barass, kaj zmogum patapsi, tada ir su tavim normaliai elgsiuos... o pakol kalbi tokias nesamones ir darai apie save nuomone, kad be kompo nieko nematai, tol as tave engsiu....
o baznycia yra labai gerai... kai nueisi i baznycia ne delto, kad tave kas nors vercia (tevai, seneliai, tikejimas ar dar kas), tada suprasi....
o baznycia yra labai gerai... kai nueisi i baznycia ne delto, kad tave kas nors vercia (tevai, seneliai, tikejimas ar dar kas), tada suprasi....
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
- zbigniewas
- Naujokas
M-fucker, susuirask kita panele si nieko tau nepadaro ,,todel ir spaudzia tau smegeneles
beje cia protingai raso ar ne protingai -ne tame esme...esme tame, kad tau nepatinka tas kuris atsikerta tau ir tavo susiktai nuomonei--po to tau uzverda cainikas ant peciu apsiseileji ir pradedi ieskot siknoj slieku ir kali cia tas temas debiliskas
MINTIES GALIUNAS nerukyk kancaru snarglys uzsidegs ir galva susprogs
beje cia protingai raso ar ne protingai -ne tame esme...esme tame, kad tau nepatinka tas kuris atsikerta tau ir tavo susiktai nuomonei--po to tau uzverda cainikas ant peciu apsiseileji ir pradedi ieskot siknoj slieku ir kali cia tas temas debiliskas
MINTIES GALIUNAS nerukyk kancaru snarglys uzsidegs ir galva susprogs
Last edited by zbigniewas on Fri Jan 27, 2006 2:47 pm, edited 1 time in total.
M-fucker, jei cia nera zmoniu tai ka tu cia veiki tarp gyvuliu,,,
jei tau cia vieni pacukai tai ka tu cia veiki subrendeli....antras dalykas nevadink tu cia visu forume pacukais..jei nezinai su kuo kalbi tai savo nuomone apie amziu pasilik sau!
rasai zbignievui kad klaidu nedarytu -apsigraibyk ir pasiziurek ka pats rasai gramatike!!!!!!!!pirmas zodis poste ir tas su klaida
jei tau cia vieni pacukai tai ka tu cia veiki subrendeli....antras dalykas nevadink tu cia visu forume pacukais..jei nezinai su kuo kalbi tai savo nuomone apie amziu pasilik sau!
rasai zbignievui kad klaidu nedarytu -apsigraibyk ir pasiziurek ka pats rasai gramatike!!!!!!!!pirmas zodis poste ir tas su klaida
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
- M-fucker
- Aktyvus narys
zbigniewas, tu gal ekstrasensas, kad apie mano santykius su pana taip gerai ismanai?
barass, deja cia subrendusiu zmoniu yra (ir nemazai), bet tu nesi prie ju priskiriamas...
suvarte mane, teks turbut is forumo pasitraukt....:D:D:D:D
barass, deja cia subrendusiu zmoniu yra (ir nemazai), bet tu nesi prie ju priskiriamas...
suvarte mane, teks turbut is forumo pasitraukt....:D:D:D:D
UAB "Fybyr-Vybyr"