Mokejimo planai ir nuolaidos

Moderators: Leonas, steponas

Turginis
Naujokas
Naujokas

mokesciai

Post by Turginis »

Pamirskite ta trikdi. :lol: Kalbekite apie planus, geri ar blogi. :!: As nzn , man beveik tas pats. :roll: As cackem neturiu laiko ir nesinaudoju, nieko daug nesiurbiu, gal man uztektu ir uz 30 Lt . Jegu padarysit , pabandysiu realiai kaip atrodo. :!: Liks gal alui :?: :D
Veršiu budams jauciu nebaubsi!
EnForceR
VIP
VIP

Post by EnForceR »

Jei tik tokie pasirinkimai , ash priesh galimus pakeitimus, nesvarbu, kad greitis padides - bijosi ir naudotis kai kiekviena Mb diena reix skaichiuot :))), atsiras sukchiavimas [MAC gi netaip ir sunku padirbt], noresi koki filma ar ka parsisiust, tai be 00:30 miegot nenueisi...
Pasiulimas:
1.Dieniniai [nakty mazas srautas, diena normalus]
2.Naktiniai(siurbikaj) [Nakty l.didelis srautas, diena beveik nieko(kad bent irc vezhtu)]
Nerashau nei greichiu nei ka, nezinau ash kiek kainuoja tas vadinamasis dieninis ir naktinis trafikas - jums geriau zinoti ;) ...
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

O as tai siulyciau toki planuka: TAip as kiek isivaizduoju tai pats didziausias trafiko kamstis vyksta nuo 1,30 iki kokios 6. tai kad ji sumazint tai tuo metu padaryciau kad kokiu 100MB butu nemokama o kiti tarkim po 0,30 ct. ,o visa kita laika galetum siustis kiek nori ir tai butu nemokama. kaina neturetu ,savaime aisku, kisti nebent pigti. Tokiu budu piko metu trafikas pageretu o vakare kada jau zmoniu maziau prie kompu tada butu galima siustis. Galima butu pagal planus didinti ta piko meto laika , tarkim jei jis butu nuo 1,30 iki 8 val tai moketi reiktu kokius 60 lt jei iki 12 nakties tai kokiu 40 ar 30 lt.(to 100MB turetu uztekti tiems kurie nieko nepompina) Savaitgaliais neturetu buti jokiu apribojimu :D AS neesu tikras bet man rodosi kad zaidimu servai irgi greiti is vietinio tinklo stabdo tai galima juos butu nuo kokiu 5 val ryto iki 3 val dienos isjuknti tik savaitgaliais butu visa laik ijunkti. :D Siaip man toki planai tktu nes as vistiek tik vakarop ilendu i neta :D :cry: KAip sefas tox mano planas :?:
EnForceR
VIP
VIP

Post by EnForceR »

V-I-L-K-A-S, prie ko che vietinis tinklas ir vietiniaj serveriai, su uzsieniniu trafiku jie ne trupuchio nesusiije...
O del tu 100mb free diena yra nerealus dalykas, imkim ir paskaichiukim, nuo 12:00 iki 18:00[laiko tarpas 6h] greitis tuo laiku nevirshija 32kbps imkim ir paskaichiuokim 6*60*60*32/8/1024=~85MB . Tai taip isheina kad tu stabdysi dar labiau diena nei dabar ;)...
once
VIP
VIP

Post by once »

Mano manymu jis turejo omeni 100 mb / menesi o ne per diena taijp kad uzkimsimas tikrai mazesnis butu ;)
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

galima ir taip matai as nelabai isivaizduoju kaip cia ira as tuose dalykuose ne profas ir isties nezinau kiek cia MB prasuka :oops:
AARONN
Naujokas
Naujokas

Post by AARONN »

Bet kuriuo atveju MB skaiciavimas yra nesamone, as moku uz tai kad tureciau interneto rysi ir nenoriu dar sakiciuoti kiek megu galiu atsisiusti. Jei jau yra tiek daug norinciu moketi uz MB tai nebent padarant atskira plana kur abonimentinis mokestis butu mazas ir moketum tik uz savo MB.
once
VIP
VIP

Post by once »

Aaron apie tai ir snekama, tikrai senasis planas ISLIKS :)
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

jei turechiau skaicouti kiek parpumpouju tai turbut dsla labiau apsimoketu vestis :) o pagalvokime apie tous kurie isivede viena parabole ant keliu ... taigi mirtis is karto :idea:
V-I-L-K-A-S
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by V-I-L-K-A-S »

Manau kad tu kurie yra isivede parabole ant keliu nera daug :D :P Jo siaip tai sitas planas kuriuo mes visi dabr naudojames yra labai neblogas. Galima butu biski i kita puse padaryti. Moketume tiek kiek dabar bet greiti padidintu ir tada piko metu gal butu geriau.
Del to Megu skaiciavimo gali kilti daug nesusipratimu bo nevisi dar ir zino kas tas do daiktas, ir tuo labaiau nemokes skaiciuoti taigi is musu - vartotju kiseniu gali nusisiurbti, pirmais menesiais, nemazai pinigeliu :roll: o po tokiu "melioraciju" gali issigande eiliniai vartotojai kurie neraukia tuose dalykuose nei kiek gali atsijungineti pradeti . Nors tai mano nuomone tas MB skaiciavimas nelabai vykes sumanymas manau reiktu vaziuoti kokia kita linkme :wink:
steponas
Šefas
Šefas

Dėl MB sakičiavimo

Post by steponas »

:arrow: Visu pirma niekas į naujus planus varu nevarys. :!:
:arrow: Antra - buvau šiandien Spliuse ir pažiūrėjau kaip tai atrodo gyvai. :!: Kiek MB jau "suvalgei" gali lengvai su parolių pasižiūrėti kada nori per jų www. :!:
:arrow: Trečia - nėra bandymų vogti , nes yra metodų pagauti. :?: Nors aš girdėjau, kad Panevėžyje tokių problemų lyg ir buvo :?: , bet jie kažkaip susitvarkė :?: reikės pasidomėti :idea: :lol:
:arrow: Ketvirta - planą galima keisti kas mėnesį už dyką :!: nepatiks - grįžk į seną ir jokių problemų :lol: :lol: :lol:
UAB "Parabolė" direktorius
MiB
VIP
VIP

Post by MiB »

del planu.. galimas dar toks variantas: piko metu skiriamas vartotojui galimu parsisiunciamu MB kiekis tarkim X ir geras greitis - Y. Virsyjus duotu MB kieki X tasai geras greitas Y kelis kartus sumazeja, tarkim Y/4. Nepiko metu jokiu apribojimu nelieka.
Manau piko metu tai apramintu siurbikus kuriems nebutu naudinga po tarkim trumpo laiko gero siuntimo paskui vilktis vezlio greiciu. :roll:
steponas
Šefas
Šefas

MiB

Post by steponas »

To MiB: :D
Patvirtinkite ar tai pasiūlymas konkursui :?: Jegu taip tai pasiūlymas bus priimtas, tik perkelkite jį į temą "Naudingiausio pasiūlymo KONKURSAS", ir aš jį perduosiu detaliam nagrinėjimui. :!: Šiaip mano nuomone pasiūlymas neblogas, bet yra sunkumų tankiai ribojant srautus. :!: :? Sakysime yra koks 300 abonentų ir pusė iš jų dirba dirba ir tą ribą pasiekia. :!: Reikia riboti greitį :!: tai yra reikia perkrauti rauterį ir nustatyti naują šio abonento rėžimą :!: Aišku tai truks sekunde ar dvi, bet tuo momentu ryšio neturės visi abonentai :!: To jie aišku nepastebės, jegu tai bus tik vienas kartas, bet jeigu kaip šiuo atveju bus 150 kartų per dieną :?: Jūs anksčiau minėjot, kad kai kas (be Jūsų leidimo neminėsiu kas) šį metodą naudoja, bet tai tikriausiai blogina paslaugos kokybę. :cry: Aplamai radus paprastą būdą kaip neperkrovus rauterio apriboti srautą vienam abonentui būtų gal ir nieko :?:

Gal aš čia ir grybauju, jegu kas (kreipiuosi į visus forumo dalyvius) :!: nepatingėkite atvesti mane į protą :!: :lol:

Jegu turite dar argumentų savo pasiūlymui pagrįsti - rašykite. :D :wink:
MiB
VIP
VIP

Post by MiB »

Taip cia pasiulymas konkursui.. tik va si ideja nera mano autorine.. ja praktikoj kai kas jau naudoja. Bet jei tai tenkina konkurso salygas, kodel gi nepabandzius:)
o del routerio perkrovinejimo reiks pasiteiraut.
steponas
Šefas
Šefas

MiB

Post by steponas »

To MiB: :D

Konkursą paskelbiau ne autorinėm įdėjom išaiškinti, o geriausiam pasiūlymui , kuris padėtų ir t.t - konkurso tikslai yra jau aprašyti. :!: Taip , kad man visai nesvarbu ar pasiūlymas bus Jūsų ar Enšteino - svarbu kas pasiūlė. :!: :!: :!: :wink:
Pasiūlymas priimtas ir sėkmės balsavime. :!: :lol:
Post Reply