Įtariu, kad truputį paskubėjai ... ir manau neužilgo (vėlaiusiai sausį) tuo pats įsitikinsi... Ir dar - grįžtantiems bus mokestis...itanium wrote:ash jau shiandie nutraukiau sutarti, dar pora dienu beliko ...
Kuo toliau tuo geriau...
steponas, jūs pagalvokite, koks abonentams skirtumas, kas bus sausį ar vasarį? svarbu, kas dabar yra. Iki sausio jūs niekaip neperdarysit tinklo struktūros, kad greičiai bent jau lane taip pagerėtų, kad prilygtų kitų tiekėjų siūlomiems greičiams vietiniame tinkle, pripažinkit. O tokios frazės kaip "manau neužilgo" ir t.t., neįsižeiskit, bet skambai labai apgailėtinai. Kitiems tiekėjams nereikia pasakoti abonentams, kad kada nors bus pagerintas greitis. Jie greitį pagerina, tada paskelbia, nes nemato prasmės žadėti tai, kas neištęsima. Pripažinkit, be tinklo reorganizavimo parabolė nebeilgai gyvens, ypač jei mikrovisatai pavyks įgyvendinti 10mbps Lietuvoj. Po velniais, man tiek per jūsų optiką neina (jei pas mane tikrai optika)! Net ir dabartinė optika, kuri yra išvedžiota tik mažoje dalyje parabolės tinklo, greitai jums pasidarys stabdančiu faktoriumi, nes pastaruoju metu interneto paslaugos tiekėjų siūlomi greičiai už tą pačią kainą auga labai dideliu tempu. Tik skynet'o dar trūksta šilainiuose, tada jau ir nebebūų jum apie ką galvoti. Aišku nebankrutuotumėt, bet pelnas, jei tokio išvis liktų, tikrai sumažėtų, nebent sugalvotumėt mažint greičius, kad būtų labai absurdiška. Šiaip dėl finansų gal ir čia nusišnekėjau, nes nežinau nei dabartinės jūsų apyvartos, nei pelno, nei interneto kainos. O šiaip tai aš išvis sunkiai įsivaizduoju, kaip jūs iš bitės pirkdami internetą sugebate išlaikyti konkurenciją, bent jau kažkokią. Aišku dabar ne vien iš bitės perkate turbūt (lietuviškas srautas gal iš ko nors kito galbūt), o gal ir ne. Žodžiu, nenoriu per daug apie tai kalbėti, nes nežinau šitų dalykų. Šiaip būtų įdomu sužinoti, iš ko šiuo metu perkate srautą.
Tikiuosi tai, ką parašiau, priimsit kaip sveiką kritiką, o ne kaip debilišką varymą be priežasties, bet čia jau jūsų reikalas - ankstesni nepatinkančių userių baninimai ir jų postų trynimai jau parodė jūsų kultūros lygį.
Tikiuosi tai, ką parašiau, priimsit kaip sveiką kritiką, o ne kaip debilišką varymą be priežasties, bet čia jau jūsų reikalas - ankstesni nepatinkančių userių baninimai ir jų postų trynimai jau parodė jūsų kultūros lygį.
Na mane ir suintrigavo tas "sausi", idomu kas ten bus ... Meganet ruoshiasi naujiem greichio kelimam sausi taip pat, matosi tai ish dabartiniu "internet speed" testu, jie visada testuoja menesi ankshchiau ir poto oficialiai tai pareishkia... Dabar DSL greichio matuoklis rodo 36Mbps, uzhsienio saitai rodo 3-5Mbps, jei lygint dabartini paslaugu skirtuma tai sakychiau 10:1 ne jusu naudai, tiek internetas tiek tuo labiau localus tinklas...
Na idomu ka jus galesit sausi pasiulyt man, kaip II shilainiuose gyvenanchiam abonentui, Pas jusu konkurentus turiu lokalu tinkla - 100Mbps optika, 100Mbps peeringa su litnetu, ir jei lygint vien interneta tai vien ant popieriaus dvigubi greichiu skirtumai ir velgi ne jusu naudai...
Ash jokiu shiltu jausmu neturiu nei Meganetui nei ateinanchiai Microvisatai, su mielu noru pasilikchiau vien Paraboleje, bet supraskit ir tai kad man kaip paslaugu vartotojui, svarbu tai, kad uzh tam tikra pinigu suma kuria ash galiu skirt internetui gauchiau kuo geresne/greitesne paslauga. Tai kokia prasme pas jus sedet jei meganet'e 2x greichiau, o Mikorovisatoj net 3x greichiau?
Ash abonentas jau paraboleje ~3metai, bet kaip palyginimui galiu pasakyt tik tiek kad kai jusu konkurentai pakelia greichius, jus visada atsiliekat bent 1-3men. , kol niekas didelio shumo nekelia ir neprasideda eiline krize, tol pas jus niekas nevyksta, na nzn, ne man jus mokint biznio pagrindu, bet tox vaizdas kad visada velkates kitiem interneto tiekejam ish paskos, o kad patys ka naujo sugalvotumet tai nebuna...
Shiandie visi antri shilainiai ishkabineti ant duru rankenu Meganet reklama "Netrukdykite, narshau internete" ar pan. , Jus iki sausio tiek potencialu/esamu abenontu prarasit per ta savo "greitu laiku bus geriau" kad net neisivaizduojat ...
P.S. Sugryztant nereiks moket, kiek pamenu pirmi du menesiai skaitosi "laikinas" atjungimas, aishku ash nesitikiu nieko delko verta butu gryzht, bet... laikas parodys...
Na idomu ka jus galesit sausi pasiulyt man, kaip II shilainiuose gyvenanchiam abonentui, Pas jusu konkurentus turiu lokalu tinkla - 100Mbps optika, 100Mbps peeringa su litnetu, ir jei lygint vien interneta tai vien ant popieriaus dvigubi greichiu skirtumai ir velgi ne jusu naudai...
Ash jokiu shiltu jausmu neturiu nei Meganetui nei ateinanchiai Microvisatai, su mielu noru pasilikchiau vien Paraboleje, bet supraskit ir tai kad man kaip paslaugu vartotojui, svarbu tai, kad uzh tam tikra pinigu suma kuria ash galiu skirt internetui gauchiau kuo geresne/greitesne paslauga. Tai kokia prasme pas jus sedet jei meganet'e 2x greichiau, o Mikorovisatoj net 3x greichiau?
Ash abonentas jau paraboleje ~3metai, bet kaip palyginimui galiu pasakyt tik tiek kad kai jusu konkurentai pakelia greichius, jus visada atsiliekat bent 1-3men. , kol niekas didelio shumo nekelia ir neprasideda eiline krize, tol pas jus niekas nevyksta, na nzn, ne man jus mokint biznio pagrindu, bet tox vaizdas kad visada velkates kitiem interneto tiekejam ish paskos, o kad patys ka naujo sugalvotumet tai nebuna...
Shiandie visi antri shilainiai ishkabineti ant duru rankenu Meganet reklama "Netrukdykite, narshau internete" ar pan. , Jus iki sausio tiek potencialu/esamu abenontu prarasit per ta savo "greitu laiku bus geriau" kad net neisivaizduojat ...
P.S. Sugryztant nereiks moket, kiek pamenu pirmi du menesiai skaitosi "laikinas" atjungimas, aishku ash nesitikiu nieko delko verta butu gryzht, bet... laikas parodys...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Šiandien pažiūrėjau - tikrai, kad daug ... 1 siurbikas per dieną išeina ir 8 normalūs vartotojai ateina...itanium wrote:... Jus iki sausio tiek potencialu/esamu abenontu prarasit per ta savo "greitu laiku bus geriau" kad net neisivaizduojat ...
Ačiu Dievui - ne visi tokie "strakalai makalai"
O permainos laukia tikrai galingos - nei vienas neatspėsit
UAB "Parabolė" direktorius
Koks gi durnius gali uždaryti klestintį verslą, esant tokiam abonentų augimuiM-fucker wrote:Turbut uzsidaryt ruosiates ir visus ant ledo palikt...
Gi ne visi žmonės yra tik siurbikai, kurie "Parabolei" tik nuostolius neša (apie 5-10% abonentų "suvalgo" apie 80% srauto). Oi kaip "galilai" verksiu tokius praradęs
Jūs paaiškinkit man durnam ką gaus geresnio I-4 plano abonentas, kurių pas mus dauguma, nuėjas į Maganetą
Jam ką - puslapius greičiau (milisekundę) atvetrinės ar paštą jis greičiiau gaus... Gal 10% ir pasinaudos vietinio LAN'o abejotinos vertės pranašumais...
UAB "Parabolė" direktorius
- V-I-L-K-A-S
- Aktyvus narys
tiesa sakant neesu siurbele bet jau buvau rimtai sugalvojes sokti i fortaka... bet sudejes pliusus , minusus, zmoniu kalbas. pasilikau parabole kaip sakant leidau pasitaisyti dar man svarbiausia kad ftp griztu i savo buvusias vietas bent 1mb per s.. o is neto greicio man paprastam vartotojui uztenka
Rukyt rukysiu, bet gert nemesiu
Connection Reset by Beer
Connection Reset by Beer
- _OutrageousBoy_
- Pradedantis
Sausio 1d. per visus fejerverkus, sprogdins konkurentus ...
Ajshku juokauju ash chia bet tai... realiai kas pageret gali per viena menesi? optika iki manes datiesit per menesi ko nepadaret per du optikos "tampymo" metus? ...
Ar kaip dokeda su kauneta kai susijunge ir pasidare Meganet, tai jus su Mikrovisata jungsites ir tapsit MegaVisata ... Realiai pagerint galit tai nebent su konkurentais ishlygint greichius su uzhsieniu, viskas...
Ajshku juokauju ash chia bet tai... realiai kas pageret gali per viena menesi? optika iki manes datiesit per menesi ko nepadaret per du optikos "tampymo" metus? ...
Ar kaip dokeda su kauneta kai susijunge ir pasidare Meganet, tai jus su Mikrovisata jungsites ir tapsit MegaVisata ... Realiai pagerint galit tai nebent su konkurentais ishlygint greichius su uzhsieniu, viskas...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)