Del bano uz paslaugu palyginima

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
TRIUMF_
Naujokas
Naujokas

Del bano uz paslaugu palyginima

Post by TRIUMF_ »

Sveiki, norejau paklausti kodel taip negraziai pasielgete ir uzdejote man bana uz tai kad palyginau dvieju tiekeju paslaugas Manau kad tai is jusu puses buvo labai negrazu ir visiskai nenaudinga parabolei. Sakyciau labai jau idomus jusu mastymas: kas ne su jumis tas pries jus. o tuos kurie pries, tai reikia skubiai nutildyt. Jus dar karta paskaitykite mano postus ir pasakykite, kur as rasiau netiesa, kur buvo vienasaliskas, neapmastytas ir priestaraujantis sveikam protui mano postas. Savo postus rasiau kiek imanoma tikslesnius, issamesnius ir informuojancius tuos, kurie naudojasi interneto paslaugomis.

Aciu uz tai, kad perskaitete si mano posta. Tikiuosi jis neliks neatsakytas ir nebus istrintas.

Pagarbiai,
TRIUMF
Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Hamann »

RADAI TU KUR TIESOS IESKOT;) TRINE CE VISKA IR TRINS , EDITINO IR EDITINS , TAIPPAT BANINO IR BANINS ;))
Image
latras
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by latras »

bans are forever, forever, foreeveeer!
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gal kiek ir per griežtai pasielgiau :?
Bet iš mano varpinės žiūrint neturiu leisi pilti vandenį ant konkurentų malūno :roll:
Parašykite man PM savo IP ir banas bus nuimtas.
UAB "Parabolė" direktorius
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

steponas wrote:Parašykite man PM savo IP ir banas bus nuimtas.
lygtajs jau nepades jusu atsiprasymas, nes i dokeda zmogus perejo, jej neklystu...;)
UAB "Fybyr-Vybyr" :D :drinking:
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Hamann »

steponas wrote:Gal kiek ir per griežtai pasielgiau :?
Bet iš mano varpinės žiūrint neturiu leisi pilti vandenį ant konkurentų malūno :roll:
Parašykite man PM savo IP ir banas bus nuimtas.
kaip galima kazko neleis, jei jau tokia tiesa yra, tai teks ja priimt kad ir kokia karti bebutu, o ne kai pvaikam elgtis
Image
itanium
Piktasis
Piktasis

Post by itanium »

Steponas, tai visu gi taip nenutildysit, gi pasishneka zhmones ir be shito forumo, gandai sklinda greitai(ypach blogi ir ish pasipiktinusiu zhmoniu :wink: )... o su banais dar didesni kipisha tik pakelsit, jei jau baninat tai tik parodot visiem kad bijot konkurentu, ir vietoj to, kad gerint paslaugas vienintelis ka begalit padaryt lieka> slept informacija, tai sakychiau> zhemai puolet :wink: ... Beje forumo taisyklese nera parashyta kad draudzhiama kalbet apie kitus interneto tiekejus, taip kad baninat tiesiog delto kad jum tai paranku ir apie jokia demokratija ar zhodzhio laisve chia kalbos net nera...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
type-r
Pradedantis
Pradedantis

Post by type-r »

perejo jisai jau i dokeda, snekejau neseniai
CL 600 v12
Post Reply