Sheip tai ir mane shitas dalykas jau erzinti pradejo. Pastarom dienom daug nesedziu prie kompo, bet kai tik pribegu trumpam, pastoviai randu nuluzhusy ryshy. Nu ka galvoju - pasitaiko, bet labai keista pasidaro, kad man ishtisai nesedint prie kompo - t.y. prishokant 5 minutems retkachiais vis pataikau kai internetas neveikia. Greitis paraboles interneto mane tenkina dabar, tenkino ir ankschiau, bet va stabilumas tai zhiauriai nukentejo. Ash jau geriau rinkchiausi kad ir letesny bet stabilu interneta...
O sheip zhinoma labiausiai pasigendu informacijos. Ash vis niekip nesuprantu kodel save gerbianchios firmos informacijos reiketu ieshkoti tarp kazkokiu forumu su antrashte "Ech..." vietoj to, kad nueti i
www.parabole.lt ir pirmam puslapy paskaityti ka nors tokio:
- "Pastaruoju metu atradom problemu su savo yranga, shiuo metu dar aishkinames. Rezultatu tikimes tada ir tada."
- "Radom problema, derinam su tiekejais. Tada ir tada situacija turetu pagereti"
- "Problema tikimes sutvarkyta. Reikalinga jusu pagalba, jei vel simptomai kartosis - prashom informuoti."
Nors del informavimo - tai kaip tai man praeina noras skambinti, kai prisimenu ta balsa - kuris nieko daugiau nezhino tik, kad kalti tiekejai arba kad jam "viskas" veikia, nes jis jau L.Ryta perskaite, o dabar skaito V.Ekspresa
Nu vien zho jauchiu prisifantazavau ash chia... bet ka darysi, reikia gi kazhkam pasiguosti