ech...

Moderators: Leonas, steponas

Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

ech...

Post by Hamann »

steponas wrote:Čia ne maganeto tribūna
Man "parabolės reikalai labiau rūpi negu meganeto
Jegu kas rimtai apsisprendė išeiti - tai ir jokios kalbos forume jau nepadės
Bereikalingas laiko gaišimas - tema uždaryta
oj kaip zeurei kritot mano akyse su situ postu ir to topico uzrakinimu... :?

gal bent atsakysit ar rengetes kanors daryt su tokiu rysio nestabilumu koks dabar yra?
Image
shudzius
Narys
Narys

Re: ech...

Post by shudzius »

baisu man darosi, jau keli vakarai nuo kokiu 8 val trukineja rysys kas 5 min ir gretis 10 kart krenta kame reikalas !!! :evil:
Lama On Line ...
In game BeeMan ...
ecoz
Narys
Narys

Post by ecoz »

aha,ir man taspats
Rafarin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Rafarin »

zodziu... nepatinka inetas, eik pas kita tiekeja (ieshkok "geresniu")... kad tu cia parashyneji, tai abejoju ar kas pasikeis...

siaip cia pas visus yra shudo malimas...
galvojat cia jau pas kitus nera nesamoniu ir rysio trukinejimu...
ne vien parabolej cia buna... nesakau, kad parabolej puikus ryshys ir pan...
yra kaip yra...

o cia su yranga problemu yra... bet kadarysi, laikas parodys... ar kas nors gausis, ar ishvis subyres :mrgreen:
Last edited by Rafarin on Thu Oct 27, 2005 8:32 pm, edited 1 time in total.
:twisted:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Hamann wrote: ...gal bent atsakysit ar rengetes kanors daryt su tokiu rysio nestabilumu koks dabar yra?
Jau juk rašiau - naują serverį adminas šiandien atsivežė. Sakė, kad turėtų ryšys nebetrūkinėti.
UAB "Parabolė" direktorius
Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Hamann »

nei as kur eit ruosiuos nei ka nematau prasmes "trydaliot" ce kaip kiti;) ir tikrai nelakstysiu kas menesi su nauja akcija vis pas kita tiekeja, tik klausiu ar ruoses kanors su tuo daryt, seneu nebudavo tokios nesamones, tad noretusi kad ir dabar kaipnors kanors apdarytu, daugiau jokiu nusiskundimu neturiu, lanas gerai veike, is ftp greitis geras, interneto greitis man pakankamas, tik erzina toki trukinejimai, viena kart, antra galima tylet bet kai kasdien ir butent tuo paciu metu taip daros tai noretusi kad kasnors imtusi priemoniu sitiem nesklandumams pasalint.
Image
Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Hamann »

steponas wrote:
Hamann wrote: ...gal bent atsakysit ar rengetes kanors daryt su tokiu rysio nestabilumu koks dabar yra?
Jau juk rašiau - naują serverį adminas šiandien atsivežė. Sakė, kad turėtų ryšys nebetrūkinėti.
rodger that. lauksiu pagerejimo ;)
Image
Ar
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Ar »

o kuriame rajone taip trūkinėja? net įdomu pasidarė :idea:
Image
Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Hamann »

bent jau as tai pirmuose silainiuose :)
Image
latras
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by latras »

man ir pirmuose. 2 dienas iš eilės netas valandai vakare dingęs buvo, snd žiauriai trukinėja
rynasas
Naujokas
Naujokas

Post by rynasas »

man nebuvo paluzes jau senai (patikekit jus nenorit megtanet as ten buvau). Visi greiciai puikus netgi kartais didesni nei nurodyti. Tik va kad tas vietinis, bet kadangi sako patvarkys tai lauksiu
geriau bbs rankoj nei merga mirc'e
Javac
Pradedantis
Pradedantis

Post by Javac »

Visur pasitaiko gedimu, bet siuo metu meganet pasiulymas atrodo patraukliau,
Tik anksciau buvo dienos limitas D planams su lietuva 140MB ir su uzsieniu 70MB, va tie limitai biski knisdavo, normalus update jau apie 200MB traukia... o virsijus numusdavo iki 32kbps
Jei dabar to limito nera tai verta pagalvot:) o del to menesio isbandymo, tai lyg girdejau jis nemokamas jei toliau ir pasilieki pas meganet:) o jei atsisakai lyg ir susimoket praso:) nors cia tik gandai girdeti kazkur kairioj ausy :)
dasi
Naujokas
Naujokas

Post by dasi »

Sheip tai ir mane shitas dalykas jau erzinti pradejo. Pastarom dienom daug nesedziu prie kompo, bet kai tik pribegu trumpam, pastoviai randu nuluzhusy ryshy. Nu ka galvoju - pasitaiko, bet labai keista pasidaro, kad man ishtisai nesedint prie kompo - t.y. prishokant 5 minutems retkachiais vis pataikau kai internetas neveikia. Greitis paraboles interneto mane tenkina dabar, tenkino ir ankschiau, bet va stabilumas tai zhiauriai nukentejo. Ash jau geriau rinkchiausi kad ir letesny bet stabilu interneta...

O sheip zhinoma labiausiai pasigendu informacijos. Ash vis niekip nesuprantu kodel save gerbianchios firmos informacijos reiketu ieshkoti tarp kazkokiu forumu su antrashte "Ech..." vietoj to, kad nueti i www.parabole.lt ir pirmam puslapy paskaityti ka nors tokio:
- "Pastaruoju metu atradom problemu su savo yranga, shiuo metu dar aishkinames. Rezultatu tikimes tada ir tada."
- "Radom problema, derinam su tiekejais. Tada ir tada situacija turetu pagereti"
- "Problema tikimes sutvarkyta. Reikalinga jusu pagalba, jei vel simptomai kartosis - prashom informuoti."
Nors del informavimo - tai kaip tai man praeina noras skambinti, kai prisimenu ta balsa - kuris nieko daugiau nezhino tik, kad kalti tiekejai arba kad jam "viskas" veikia, nes jis jau L.Ryta perskaite, o dabar skaito V.Ekspresa :)

Nu vien zho jauchiu prisifantazavau ash chia... bet ka darysi, reikia gi kazhkam pasiguosti :)
VaiDaS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by VaiDaS »

1Silai jau 2sav trukineja. Sekmadieniais vakarais isvis kartais nebuna, o seip kiekviena diena nuo 20h.
Image
Bolik
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Bolik »

nu tada ir as pasiskusiu, man neseniai irgi vakare buvo dinges netas kokiai valandai :twisted: Pirmuose siluose :| Tai kai dingo tai ne taip kad tik netas bet ir lanas.
Post Reply