Ponui STEPONUI del interneto greiciu

Moderators: Leonas, steponas

TRIUMF
Narys
Narys

Ponui STEPONUI del interneto greiciu

Post by TRIUMF »

Labas vakaras. Noreciau pateikti savo pastebejimus del jusu konkurento ir noreciau paklausti ka JUS i tai :?: Ar galvojat kazka artimiausiu metu keisti, ar viskas taip ir liks kaip iki siol..
Jusu konkurentas(na jus turbut patys suprantat kad kalbu apie meganet) padidino interneto greiti:
2048/512 uz 60LT
(kas yra aktualu man, turinciam interneta 1280/256 uz 54Lt mokant avansu)

Parabole:
I-1 2560/512 81Lt 90Lt
I-2 1280/256 54Lt 60Lt

Konkurentas:
D1
768/192 40Lt

D2
2048/512 60Lt

D3
4096/1024 90Lt

Jauciu kad man amzinas BANAS bus :? bet stai tokia yra realybe... Ar mastysit kazka del greiciu :?:

p.s. Jei desit bana, tai vistiek atsakykit i sia tema.. ACIU
latras
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by latras »

nu meganetas ir pavaro...
TRIUMF
Narys
Narys

Post by TRIUMF »

Didesni ir diktuoja savo taisykles. Tai taip pasiziurejus i kainos ir greicio santyki, tai taip idomiai... Na as paraboles vietoj tiksliai kazka mastyciau. Kai pakele greiti pirma karta, tai buvo viskas fain, kadangi musu greitis pranoko ju. O dabar... Arba mum teks mastyt, arba parabole mastys kazka :?
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

na turbut pirma syki metu akmeni i paraboles darza del greiciu... gal ir nebutu minciu begt i meganeta... bet, kad ir paraboles tie pirmasyk padidinti greiciai nera tokie, kokie yra parasiti... paskutiniu metu jie labai svyruoja...
Creative
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Creative »

Stai kodel as pereinu is paraboles i meganeta greiciai ne vienintelis dalykas del ko pereinu ir nesakykit kad meganetas letai siuncia is lietuvos ar uzsienio 4 pazystami turi meganet d1 plana uz 40 lt siuntimas eina DAUG greiciau nei paraboles.
P.S parabole senai gryba pjauna galit banint mane vistiek paskutine savaite kaip as cia :mrgreen:
Visos teises saugomos istatymo. Dauginti, platinti ir smerkti shi post'a be Creative sutikimo draudziama
TRIUMF
Narys
Narys

Post by TRIUMF »

Nu del tos optikos ir peeringo su litnetu tai cia seniai aisq. Kazkaip man butu dzin dzilin, jei butu greiciai geresni... Na kagi, lauksim rytojaus ryto ir lauksim Pono Stepono, ka jis pakomentuos, o tada ziuresim ka daryt toliau...
zhukaSS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by zhukaSS »

oho, nu meganetas dejo :D

shiaip man tas ineto greitis butu dar pofig, bet va kai LAN greitis yra beviltishkas, tai liudna daros :)

gal ka nors shefas masto del to? 100KBs siustis tarp paraboles abonentu, kai pas tave dar ant greichiau siunchia ish lietuvos yra kazhkoks absurdas imho :twisted:
Image
Smauglys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Smauglys »

nu jo, pavare cia Meganet'as. Jau man irgi mintys kyla belekokios. Beto dar ta akcija neblogai skamba, kur gali pabandyti vienam menesiui. Privalumai, greicio/kainos santykis geresnis, sujungimas su litnet'u, optika, geresni pingai, vidinis dc++ servas , kur visko belekiek ir greiciai belekokie. Na o minusu net nezinau, nes dar nebuvau :). Gal stabilumas, o gal ir ne. Bet man sita mintis jau senai neduoda ramybes.
RaDist
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by RaDist »

Smauglys ne tau vienam :)
Prasau nepykti ir nerekaut cia tik mano nuomone
PauliusK
Pradedantis
Pradedantis

Post by PauliusK »

Ne kiekybe o kokybe... meganeto inetas prastos kokybes yra, daznai dingineja ir tt.. o meistrus prisisaukt nera jokiu sansu bet pora dienu i preiki :D .. todel parabole valdoo... :D
rynasas
Naujokas
Naujokas

Post by rynasas »

Nu as kazkada naudojausi meganetu, tai pastovumu jis nepasizymejo... Greicio parabolei uztenka tik, kad vietinsi greitis labai mazas man geriau siust is uzsienio nei is ftp... jei padarytu vietini greiti bent 3mbps tai man ir uztektu, ir nereiktu man jokio meganeto.
Smauglys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Smauglys »

tegul parabole isvedzioja optika ir padaro peeringa su litnetu. Turetu uztekti...
Creative
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Creative »

PauliusK, jau nenusisnekek del meganeto neto stabilumo parabole ir ta dazniau atsijungineja. Meganeto dc++ serve vidutiniskai yra apie 6.5-7TB duomenu tai 7000gb ir siuncia is meganeto dc++ apie 2-3 mb per sekunde :!:
Visos teises saugomos istatymo. Dauginti, platinti ir smerkti shi post'a be Creative sutikimo draudziama
rynasas
Naujokas
Naujokas

Post by rynasas »

patikek parabole veikia ir beveik neluzineja o jai ir nuluzta tai trumpam o meganetas jei nuluzta tai nesitikek kad susitvarkys greit ir luzta daug dazniau
TRIUMF
Narys
Narys

Post by TRIUMF »

rynasas, pas mano drauge meganetas. Kiek teko pastebet, tai jei pas mus netas trukineja, tai ten irgi tas pats. Kartais pas mus nebudavo tuo pat metu kaip ir pas juos. O kartais budavo taip: viena diena pas mus belekas, kita pas juos. Na cia as sakyciau kad panasiai su tuo stabilumu... Jei Ponas Steponas nieko neatsakys, tai manau reiks sustabdyt neta menesiui(klausiau parabolej, sustabdymas iki 3menesiu yra nemokamas) ir reiks gal isbandyt menesi... na as dar galvoju...............
Locked