yra tokių žmonių, kurie ne tik pamiršę savo pwd šitam boarde, nes nėra gyvenime postinę, bet ir iš parabolės senai dingę, o vis tiek jiem spamas keliaujas...
Tai dabar jei taip ziurint, kas senovej rase ir pamirse psw, tai jus man pasakykit, kaip tokius imanoma is duomenu bazes iskelt aisq gal ir galima, bet kaip atrinkt kas raso, o kas nebe. Kaikuriem gal idomu. O kam nepatinka, tai va hamann parase ka reikia padaryt
latras wrote:yra tokių žmonių, kurie ne tik pamiršę savo pwd šitam boarde, nes nėra gyvenime postinę, bet ir iš parabolės senai dingę, o vis tiek jiem spamas keliaujas...
Problemos čia nėra - rašo į ktv@parabole.lt ir aš iš forumo tokį "dalyvį" ištrinu. Tokių prašymų gaunu, bet mažai.
O dėl egzistuojančių - viska pasakė Hamann
MONCE wrote:TEGUL MANE DAUG KAS KEIKS, TACIAU MAN JAU TIKRAI NUSIBODO TIE IVAIRUS SIUNTINEJAMI PARABOLES BORDO LAISKAI I ASMENINE PASTO DEZUTE. KIEK ZINAU KAI STEPONAS KURI LAIKA NEZIUREJO TVARKOS PARABOLEJE, TAI IR ZINUCIU BUVO MAZAI. KAI TIK JIS VEL KAIP KAZKAS PO LIETAUS ATGIJO, IS KARTO PRASIDEJO NESAMONIU SIUNTINEJIMAS. ATVIRAI PASAKIUS MAN VISISKAI NUSISPJAUTI KA SIULO PARABOLE - PERVYJ BALTISKIJ AR NAUJUS INTERNETO PLANUS. VIENAIP AR KITAIP JI MERDEJA DEL POZIURIO I KLIENTUS. KADA BEPASKAMBINSI IR PASAKYSI JU PROBLEMAS, JIE NEKREIPIA DEMESIO. TAIP KAD ...
nu as cia prirasiau - taigi nuimkite "bana" ir viska istrinsiu
tik noriu viena pasakyti, kad tiesa, kokia ji bebutu, visada yra skaudi ir ja reikia priimti. o jei pasakoma tiesa, tai reikia ieskoti kompromisu, kad blogieji tiesos aspektai butu pasalinti.
visiskai be jokio reikalo.
1) reik pacem pasidomet tik tada klaust kitu, gi labai paprasta pacem susitvarkyt viska.
2) visiskai nemaceu ce reikalo rekaut klykaut, del tokio dalyko, grazei galima paklaust. nebent paskutiniu atveju jau jei klausi ir nieks nieko nepaaiskina ce shuma kelt