Del FTP serveriu

Moderators: Leonas, steponas

Ar reikalingi nuosavi FTP serveriai?

Labai reikalingi
68
52%
Reikalingi
41
32%
Aš juo nesinaudoju
3
2%
Užtenka ir kitų Lietuvoje esančių serverių
1
1%
Nereikalingas - bereikalinga rizika
5
4%
Užtektu ir DC++ servo
12
9%

Total votes: 130

egis
Pradedantis
Pradedantis

Post by egis »

latras wrote:egis, aš kol kas negaliu nusipirkti Lamborghini Murcielago. Tai gal man hą irgi pasivogt? Softas, filmai, žaidimai ir t.t. yra tokia pati prekė, kaip ir automobiliai, maistas, nekilnojamasis turtas ar patys kompiuteriai (hardware). Neužtenka pinigų - nepirk, arba pirk pigesnę prekę. Arba susirask geresnį darbą ir baik skūstis, kad tau gero gyvenimo neužtikrina vyriausybė. Pačiam už gerą gyvenimą reikia kovoti, o ne pyzdavoti valdžią dėl savo bėdų. Nepatinka valdžia - eik pats ten.
Aš visai nesiuliau vogt... O kam tada reikalingi išvis FTP serveriai ? Keistis ?Kuo ? Pilnas pasaulis FTP serverių, kuriuose pilna visko: ir muzikos, ir programų , ir filmų. Kažkodėl susirūpinta tuo, kad lietuviai jų neturėtų... Būsim biedni, bet teisingi... Prie kiekvieno FTP serverio - po kontrolierių !!! :!: :!: :!:
SwS
Naujokas
Naujokas

Post by SwS »

DC++ gana patogi programa ir manau, kad kaip alternatyva gerai būtų, kad pakurtų parabolė (žiūrėk ateity, gal ir pereisim). Patogi failų paieška, yra chatas, galimybė keistis failais su kaimynais, o ir greičiai ne tokie jau ir prasti, kaip čia skundžiamasi.

P.S. gal žinote kokiam hube būna KUFAS?
Kad Gyventi Būtų Patogiau...
latras
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by latras »

egis, aš tau neaiškinu, kad negalima vogt warezo ar kažko panašaus, aš tau tik sakau, kad jei vagi, tai bent neaiškink, kad vogti nėra blogai jei negali nusipirkti, ir kad įstatymai privalo leisti vogti, jei negali nusipirkti. O dėl ftp, tai kai kuriuos ir prigauna ir uždaro, po kurio laiko kas nors panašaus bus ir Lietuvoj padaryta. Ir kitaip negali būti - valstybė negali legalizuoti vagysčių, kad ir ką tu vogtum.
TRIUMF
Narys
Narys

Post by TRIUMF »

latras uzstukacins parabole :lol:
latras
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by latras »

TRIUMF, deja, kartu užstukačinčiau pats save ;]
Bolik
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Bolik »

SwS, 84.32.165.174:4111 sitam hube kufas sedi, dazniausiai vakare.
Image
egis
Pradedantis
Pradedantis

Post by egis »

Jei apie hubus - reikia tvarkyti vartotojų išeinamą greitį . Jis tikrai mažas . Iš gerų hubų greitai gali buti išmestas .Problemos su FTP - uždarykit , bet padidinkit dar interneto greitaveiką . Skyneto interneto greitis Lietuvoje siekia 10 Mbps , ir Parabolei nevalia atsilikt .
Rafarin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Rafarin »

egis, jei nezhinojai, parabole paremta modemais :D... tu ish modemo upload daugiau neishpeshi, nes tada uzhkishi ishvis... nelygink kabelines su optika...
:twisted:
latras
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by latras »

geriau pakeltų duomenų limitus iki 30GB/mėn., tada tikrai mažai reikalingas tas ftp būtų
Gotenas

Post by Gotenas »

aha, is kur resursu tokiu traukt kad kiekvienas pompuotu dideliu greiciu ???
sun-man
Naujokas
Naujokas

Post by sun-man »

latras wrote:geriau pakeltų duomenų limitus iki 30GB/mėn., tada tikrai mažai reikalingas tas ftp būtų
Ir dar primokėt galėtų tau už tai, kad naudojiesi Pvz. po 100litų per mėnesį 8O .
latras
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by latras »

sun-man, nu blemba, nesvaik. Jei ftp panaikintų, tai mažai kas pasiliktų tą planą už 35Lt, nebet pakeltų limitus žiauriai
Rafarin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Rafarin »

siaip tie mazhi planaj yra ne siurbimuj... tai ka cia dar ir kalbet... o siaip mano nuomone, tai cia tik dar apildomas tinklo aprovimas ir daugiau nieko...
:twisted:
sun-man
Naujokas
Naujokas

Post by sun-man »

latras wrote:sun-man, nu blemba, nesvaik. Jei ftp panaikintų, tai mažai kas pasiliktų tą planą už 35Lt, nebet pakeltų limitus žiauriai
Čia tu svaigsti jeigu ką. Viskas turi savo kainą. Pabandyk mersą nupirkti už zaporožiečio kainą 8O .
latras
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by latras »

sun-man, nu tai ką aš ir sakau. FTP yra vertingas
Post Reply