Del "Pervij baltijskij kanal" transliacijos
Del "Pervij baltijskij kanal" transliacijos
Šiandien http://whatson.delfi.lt/news/eteris/art ... id=7752890
yra straipsnis, kuris mums labai aktualus - srendžiasi klausimas ar jį transliuoti , ar jau nebetransliuoti.
Prašau atydžiai jį perskaityti, prabalsuoti ir padiskutuoti.
Bet dar įdomesni komentarai...
yra straipsnis, kuris mums labai aktualus - srendžiasi klausimas ar jį transliuoti , ar jau nebetransliuoti.
Prašau atydžiai jį perskaityti, prabalsuoti ir padiskutuoti.
Bet dar įdomesni komentarai...
Last edited by steponas on Thu Oct 27, 2005 2:36 pm, edited 2 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
O cia siaip kuris kanalas? ORT ar muzikinis pervij baltiskij? Jei muzikinis, tai manau kad labai neblogas kanalas(jei cia apie ji snekama, tai manau gerai butu kad paliktumet, arba pakeistumet kitu muzikiniu kanalu). Jei cia apie ORT, tai manau kad yra ir kitu rusisku geru kanalu, kaip pvz NTVmir, tad didelio liudesio nebutu
Neblogas tas kanalas, bet dėl jo transliuoti dar 3 balastinius manau neverta. Todėl jei nėra galimybės transliuoti jį vieną galima apsieiti ir be jo.
Tuo pačiu norėčiau pasiteirauti ar nėra galimybės transliuoti lietuvišką TV-1 nuolat. Pavyzdžiui vietoj Alytaus regioninės televizijos , 5 kanalo , Pūko TV ar pagaliau Tango TV .
Tuo pačiu norėčiau pasiteirauti ar nėra galimybės transliuoti lietuvišką TV-1 nuolat. Pavyzdžiui vietoj Alytaus regioninės televizijos , 5 kanalo , Pūko TV ar pagaliau Tango TV .
Na mano supratimu tai RU kanalu yra pakankamai ir asmeniskai as jo nepasigesiu bei jo nepasigestu ir mano namiskiai
Geriau jau papildyti sarasa kokiais ENG kanalais ar muzikiniais ar pazintiniais.
Kitavertus, tuo metu kai HDTV beldziasi i duris, mes dar vis "viena ausim" muzika klausom (vienas neblogas MCMpop stereo kanalas yra - gerai) ir filmus ziurim, gal cia koki postumi galima butu suorganizuot
Geriau jau papildyti sarasa kokiais ENG kanalais ar muzikiniais ar pazintiniais.
Kitavertus, tuo metu kai HDTV beldziasi i duris, mes dar vis "viena ausim" muzika klausom (vienas neblogas MCMpop stereo kanalas yra - gerai) ir filmus ziurim, gal cia koki postumi galima butu suorganizuot
If You wanna make the World a better place, take the look at your self and make a change
Hmm keista matyt tiek neigiamu nuomoniu Nors ash kaip kabeline televija naudoju mikrovisata, tachiau kadangi tai liechia visas kabelines tv, tai liechia ir mane
Mano nuomone OPT, o dabar "pervij baltiskij kanal" yra vienas geriausiu nelietuvishku kanalu kabeliniu televiziju tinklelyje. Vien ko verti tikrai geri filmai su lietuvishkais titrais savaitgaliu vakarais
Mano nuomone OPT, o dabar "pervij baltiskij kanal" yra vienas geriausiu nelietuvishku kanalu kabeliniu televiziju tinklelyje. Vien ko verti tikrai geri filmai su lietuvishkais titrais savaitgaliu vakarais
Galėjai ir nesakyti, kad žiūrį mikrovisatą, ir taip matosi kieno tu abonentas esi, jei tau geriausia ORTzhukaSS wrote:Hmm keista matyt tiek neigiamu nuomoniu Nors ash kaip kabeline televija naudoju mikrovisata, tachiau kadangi tai liechia visas kabelines tv, tai liechia ir mane
Užjaučiu...
Sausas iš balos neišlipsi
Turėjau anksčiau mikrovisatos televiziją. Buvo gal 2-3 litais pigesnė, bet tikrai prastesnės transliuojamos programos. Be to užknisa tie negarbingi jų žaidimai tipo kabelinė televizija už 0litų, o mažomis raidėmis yra papildomų sąlygų . Bet kiekvienam savo .zhukaSS wrote:Hmm keista matyt tiek neigiamu nuomoniu Nors ash kaip kabeline televija naudoju mikrovisata, tachiau kadangi tai liechia visas kabelines tv, tai liechia ir mane
Nera net ka ir diskutuoti, ir taip aisku, kad "Piervij baltijskij kanal" bene geriausias is visu programu, ka siulo Parabole. Na nebent Parabole keicia orientacija ir ketina tapti tik nesuprantanciu rusiskai kabeline televizija. Kas link del kanalu anglu kalba, tai ju taip pat jauciamas trukumas Paraboleje, galetu buti ir daugiau.