latras wrote:egis, aš kol kas negaliu nusipirkti Lamborghini Murcielago. Tai gal man hą irgi pasivogt? Softas, filmai, žaidimai ir t.t. yra tokia pati prekė, kaip ir automobiliai, maistas, nekilnojamasis turtas ar patys kompiuteriai (hardware). Neužtenka pinigų - nepirk, arba pirk pigesnę prekę. Arba susirask geresnį darbą ir baik skūstis, kad tau gero gyvenimo neužtikrina vyriausybė. Pačiam už gerą gyvenimą reikia kovoti, o ne pyzdavoti valdžią dėl savo bėdų. Nepatinka valdžia - eik pats ten.
Aš visai nesiuliau vogt... O kam tada reikalingi išvis FTP serveriai ? Keistis ?Kuo ? Pilnas pasaulis FTP serverių, kuriuose pilna visko: ir muzikos, ir programų , ir filmų. Kažkodėl susirūpinta tuo, kad lietuviai jų neturėtų... Būsim biedni, bet teisingi... Prie kiekvieno FTP serverio - po kontrolierių !!!
DC++ gana patogi programa ir manau, kad kaip alternatyva gerai būtų, kad pakurtų parabolė (žiūrėk ateity, gal ir pereisim). Patogi failų paieška, yra chatas, galimybė keistis failais su kaimynais, o ir greičiai ne tokie jau ir prasti, kaip čia skundžiamasi.
egis, aš tau neaiškinu, kad negalima vogt warezo ar kažko panašaus, aš tau tik sakau, kad jei vagi, tai bent neaiškink, kad vogti nėra blogai jei negali nusipirkti, ir kad įstatymai privalo leisti vogti, jei negali nusipirkti. O dėl ftp, tai kai kuriuos ir prigauna ir uždaro, po kurio laiko kas nors panašaus bus ir Lietuvoj padaryta. Ir kitaip negali būti - valstybė negali legalizuoti vagysčių, kad ir ką tu vogtum.
Jei apie hubus - reikia tvarkyti vartotojų išeinamą greitį . Jis tikrai mažas . Iš gerų hubų greitai gali buti išmestas .Problemos su FTP - uždarykit , bet padidinkit dar interneto greitaveiką . Skyneto interneto greitis Lietuvoje siekia 10 Mbps , ir Parabolei nevalia atsilikt .
egis, jei nezhinojai, parabole paremta modemais ... tu ish modemo upload daugiau neishpeshi, nes tada uzhkishi ishvis... nelygink kabelines su optika...
siaip tie mazhi planaj yra ne siurbimuj... tai ka cia dar ir kalbet... o siaip mano nuomone, tai cia tik dar apildomas tinklo aprovimas ir daugiau nieko...