Nerimauju...
Nerimauju...
va uzmaciau parboles sarasus kur keiciasi IP adresai ir i kokius keiciasi . Krc savo IP ten neradau (192.168.16.39) Kame cia reikalas ??
Va sitie yra
192.168.16.36
192.168.16.37
192.168.16.40
O MANO NER
Va sitie yra
192.168.16.36
192.168.16.37
192.168.16.40
O MANO NER
- M-fucker
- Aktyvus narys
galetu urodai isvis nekeist tu IP...man jokios naudos is to, kad pakeis IP...nervina tokie zmones, vabsce klientu negerbiantys... o "gerbiamu" zepciuku vabsce daugelis ji zinanciu zmoniu nusivyle, nes zmogus pajaute pinigu skoni ir pasidare labai jau pasikeles, nepastebintis savo buvusiu bendradarbiu ir t.t.
P.S. Man turbut kaip eilini karta gresia banas, nes visalaika "valdzia" labai piktinas kai apie juos tiesa sakai, kai isreiski savo nuomone... noredamas cia "isgyvent" turi sokt pagal ju dudele, nereikst savo nuomones ir su jais visada sutikt... nera interneto reiskias taip turi but (jie geriau zino ko mums reikia), ftp pilnas - taip turi but, nereikia nieko trint, Montenio direktorija tempuose vos ne 5 GB uzima - taip turi but (nors ji pora menesiu tokio dydzio, o temp katalogas skirtas apsikeitimams)... cia tokius dalykus galima vardint ir vardint...
P.S. Man turbut kaip eilini karta gresia banas, nes visalaika "valdzia" labai piktinas kai apie juos tiesa sakai, kai isreiski savo nuomone... noredamas cia "isgyvent" turi sokt pagal ju dudele, nereikst savo nuomones ir su jais visada sutikt... nera interneto reiskias taip turi but (jie geriau zino ko mums reikia), ftp pilnas - taip turi but, nereikia nieko trint, Montenio direktorija tempuose vos ne 5 GB uzima - taip turi but (nors ji pora menesiu tokio dydzio, o temp katalogas skirtas apsikeitimams)... cia tokius dalykus galima vardint ir vardint...
UAB "Fybyr-Vybyr"
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
- M-fucker
- Aktyvus narys
pries koki pusmeti buvo... nesvarbu kada buvo, svarbu kad buvo...jus ("Parabole") mum gadinat nervus, as ir jum pagadinsiu.... uz tiesa visada jus pykstat...
UAB "Fybyr-Vybyr"