Kai pasirasinejau sutartele pasake kad is ftp greiciai niekada nebus mazesni nei 100kb/s...... Jega! ir dar pasake : dazniausiai buna dar didesni.... Joo.. 200 +/- walanda ryte ... 400 5 sekundem ryte.. o po to wel 20..... Parabole we love u!
Nepagaunu kodel jum tokie mazi greiciai ? Pvz man niekada nebuna 20 man dazniausiai ~800kb/s bet vienam mano draugeliui irgi is ftp taip kaip ir jum siuncia ziauriai letai.
Kazkaip keista kad pas visus skirtingai.
man taip pat is ftp eina vidutiniskai eina 1.5mb/s 2mb/s bet dabar jau savaite kaip prie ftp negaliu prisijungt nes pasirodo uzrasas you have used all of your connections from this ip2 port ar kazkaip panasiai jau taip diorgina kad negaliu savaite be FTP!!!!!!!!!!!
Visos teises saugomos istatymo. Dauginti, platinti ir smerkti shi post'a be Creative sutikimo draudziama
tai pas mane buvo uzkile ir iki 4,5 MB/s gudzia tamsia ziemos nakti. Kas is to kai tokiu greiciu pasinaudojau tik karta:) gerai kad bent jau daznai as tam ftp nesilankau. Siaip galeciau uploadint ka gero, bet kad su tokiu upload kaip pas mane (~100KB/s) tai uzknisa biskiuka:)
Lizard ,tu ka?.Sitoky pavadinima k...,parasiai ir visiem gerai?.
Tai sekantis kazkieno topikas bus su zodeliu ...triest!.
Siaip tai nejaugi jau nusirisim iki tuoletinio lygio vyrai?.
Pirmiausia ieškokite Dievo karalystės ir jo teisumo,o visa kita jums bus pridėta.
777
Na del kulturos supratimo tai nesigincysiu,cia gal jau mados reikalas,kazka
kruciau ar pan,parasyti!.
O del pazadu...ydomu ka esu kam pazadejes?Gal esu pamirses?.
Pirmiausia ieškokite Dievo karalystės ir jo teisumo,o visa kita jums bus pridėta.
777