Ogi mano pasiulymas paprastas atjungiam nuo FTP tokius pusdurnius kaip itanium. Pvz man tos trys sesijos yra reikalingos ! Kadangi mes su tevuku divese naudojames vienu ip ! Beto jauciu liks ir daugiau nepatenkintu.itanium wrote:Razman aš tik pasiūliau, o spresti turim visi... CS įtaka matos, galvos nusukinėjimai, prievarta ir t.t. ... Kaip tu supranti paslaugų gerinimą - FTP lėtėjimą laikui bėgant? Sakyčiau įdomus požiūris... Toks gudrus pasūlyk geresni varianta, kas draudžia?
P.S. Dabar 19:30
Transferred 1 file totaling 61,38 MB in 02:44 (382,04 KBps)
sakyčiau visai neblogai ...
Antra del tu standartu.... tai va jum tokie keli zodziai nesipisinekit su tais santdartais ... Eurostandartai saip standartai dar standartai visur tik ir girdi standartai.... o kas juos nustate ? tai gal pasakom kad 5 sesijos standartas ir fsio.... jei raudona spalva standartas tai ka visi ir rengsites kaip avinu banda raudonai ?
Matau parabole vietoje to kad kazka mastytu realiai kaip spersti tokia beda tai ji tik papudruoja ir apsimeta kad bedu nera ! Is vienu atima (viena sesija) kitiem duoda (naujiem vartotojam) ir augant vartotoju skaiciui greitis nekritna na buna bent pora simtu.... ir visi atsiet laimingi... O kai vartotoju skaidziu dar isaugs isvis paliksit ant vienos sesijos ir pirmyn... Sukisam galvas i smely kaip struciai ir bedu nera.
Mano komentaras yra toks Durnelis pasiule nepasveres kokie tokio zingsnio pliusai ir minusai, o parabole paeme ir padare....
Kaip ir visada veikam pagal principa IS PRADZIU DAROM POTO GALVOJAM KA PADAREM galima net pagirti tipiniai lietuviai