Pasiūlimas kaip paspartinti FTP serverio darbą

Moderators: Leonas, steponas

Binary`
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Binary` »

Nu dabar yra 16.55 siuncia kolkas ~450kbps Kolkas jokio skirtumo nemtau ar dviem ar trim
Image
Geronimo
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Geronimo »

niu man kolkas viena sesija siunce mazdaug 400-450 ! :twisted:
Razman
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Razman »

:evil: Karocia pagausiu Itanium gatvej galva nurausiu ir i jo durna subine sukisiu!!!!! Isvis idrunejo parabole! Paslaugas reik gerinti o ne bloginti....
Man trys sesijos tikrai reikalingos. Pvz viena siunti filma kita uzsileidi tiesigiai muzika is ftp nes pvz neturiu vietos sitiek muzikos parsisiusti...
O trecia dar braidai po ftp ir ieskai gal kas nors paspelta ar koki gera kurini muzikos rasi o dabar poslybe...
Ivsi siulau uz toki durna PASIULYMA Itanium baniniti is forumo ! Kad cia nenusineketu nes jau uz Tuti ir Igna durnesins pasirode
Zetro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Zetro »

Nesuprantu viskas buvo gerai kazkoks durniukas sugalvojo sau srauta pasididint.Pas mane siunte normaliai 400-450.Tai jei pas ji ant 50 drocina tai jo problemos, tegu kviecia meistrus,o ne cia erezijas skleidzia :evil:
AARON
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by AARON »

Nereike tiek daug rekauti. Normaliem zmonem ir 2 sesiju per akis. Ba tas 3 sesijas dazniausiai isnaudoja visokie tinkliukai, o ne tokie kaip Pvz. Razman su muzikos klausimu ir tt. Ir nesakykit kad sesiju skaicius neturi itakos siuntimo greiciui...
Asmeniskai as beveik niekad 3 neisnaudoju max 2 buna.
Tom
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Tom »

Bent man tai kažkokios nesamones darosi su ftp greičiu. Siuntiesi 1 sesija greitis ~100kb/s. Ijungi dar vieną, tai pirmos greitis ne tik kad nesumažėja, bet net padidėja ir per abi gaunasi apie 400-450kb/s! Tai nejaugi dabar būtinai reiks naudoti DAP(Download accelerator plus) arba siustis po du failus iskarto, nes po viena sesija ziuriu pievos gaunasi. Įdomu ar ir pas kitus tokia nesamonė? Nejaugi negalima padaryti kad jei siuntiesi viena sesija turi max greitį (normalu, o ne tokį koks yra dabar siunčiant 1 sesija), jei dviem - dvigubai mažesni, jei trim - trigubai mažesnį.
Last edited by Tom on Fri Feb 21, 2003 7:11 pm, edited 1 time in total.
MonteniS

Post by MonteniS »

2 sesijos yra standartas, ir anksciau ar veliau prie tokio reiketu prieiti. Kodel to nepadarius dabar ? :wink:
itanium
Piktasis
Piktasis

Post by itanium »

Razman aš tik pasiūliau, o spresti turim visi... CS įtaka matos, galvos nusukinėjimai, prievarta ir t.t. ... Kaip tu supranti paslaugų gerinimą - FTP lėtėjimą laikui bėgant? Sakyčiau įdomus požiūris... Toks gudrus pasūlyk geresni varianta, kas draudžia?
P.S. Dabar 19:30
Transferred 1 file totaling 61,38 MB in 02:44 (382,04 KBps)
sakyčiau visai neblogai :roll: ...
MonteniS

Post by MonteniS »

Jo , siuo metu turiu apie 200-300 kb/s , pagerejimas zymus, ydomu ar butent del sito dalyko :wink: laikas parodys.
MonteniS

Post by MonteniS »

Tai yra del abonentu skaiciaus didejimo.... Plius serveriai nera visagaliai, nenoriu per daug cia gilintis i techninius dalykus, taciau padarius normalius apskaiciavimus suprastumete kad 4mb/s nelabai imanoma ishgauti kai serveriu naudojasi tam tikras skaicius zmoniu. O kai vieni ar kiti siurbia daugeliu sesiju - apkrauna serveri + vagia greiti ish kitu :wink:
Geronimo
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Geronimo »

Niu pas mane dabar greitis svyruoja nuo 200 Kb/s iki netgi 600 Kb/s ! ir ce viena sesija ! 8O
Tom
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Tom »

Na dabar (19:40) greitis jau didesnis - kartais pakyla ir virš 300kb/s. :)
Zetro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Zetro »

Dabar 20:40,greitis apie ~230,nesamone tos dvi sesijos,budavo bent 400, o dabar vos nedvigubai maziau. :evil:
Be to atsidarai ftp langa tai viena sesija siuncia,karocia bardakas,tai dabar uzdarinet ir laukt kol teiksis parsiust tom dviem sesijom.
MonteniS

Post by MonteniS »

Taciau balancas yra ....
buraksas
Naujokas
Naujokas

Post by buraksas »

Nezinau kodel kitiems pagerejo. Pas mane visas vakaras greitis 150-200. Nelabai suprantu kodel sumazejo greitis. Gal ne tik sesiju skaiciu sumazinot, bet ir koki ribojima uzmetet. Kur tas zadetas rojus? :evil:
Post Reply