Nemokamas realaus IP adresas???

Moderators: Leonas, steponas

zhukaSS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by zhukaSS »

3dv1n4s wrote: Neperdedu, o tiesiog pateikiu, kaip galbut net gyva pavyzdi. Vienas Paraboles abonentas jau yra gaves ispejamaji laiska is teisesaugos pareigunu, kuriame (laiske) buvo nurodytas abonento ip adresas. Tokie dalykai istikruju vyksta, tik ne tokiu mastu kaip kitose salyse, ir turnt omeny, kad po mazu jau yra daromos kazkokios sankcijos, gal but neuzilgo gal po metu ar dvieju pades pasikeis visiskai.
deja man tai primena pasakojimus ish serijos "mano draugo draugas sake, kad jis perka benza po 0.5lt". :)
Jeigu teisesauga butu pradejusis imtis kazhkokiu tai zhygiu, IT forumuose(nors ir nesu dazhnas svechias ten, bet vis vien karts nuo kart uzheinu) jau butu "sticked" temos su tokiu laishku pics ir panashiai. O dabar chia arba tik gandas, arba tas abonentas papraschiausiai bande pahackint koki teisesaugos/valstybes/(dar koki nors pikta) puslapi ;)
Image
3dv1n4s

Post by 3dv1n4s »

Ar, pelno atzvilgiu tai taip, internetas jiem galima sakyt pagrindinis pajamu saltinis, bet norejau pasakyt, kad ju tiekiamas internetas nera toks pilnas, kaip firmu, kurios tiekia tik interneta. Nezinau kaip dar tai galma apibudinti, gal nelabai tiksliai parasiau. :| Tas pilnumas pasireiskia ivairiom paslaugom, kuriom reikia interneto rysio, kad ir tas IP adresas.

zhukaSS, nesvarbu ka jis dare, ar del softo, ar del kazkokiu kitu veiksmu, esme tame, kad buvo uzfiksuotas tik ip adresas, kurio deka veliau buvo suzinota abonento gyvenamoji vieta. "Parabole" privalo suteikti tokia informacija teisesaugos pareigunams.
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

Dr4GuL4 wrote: nu čia tai pavarei...dėl "bandos jausmo" man to IP reik... Žinai tu dėl ko man reik :splat:
Jei mokėtum skaityt, tai gal būtum kaip nors pastebėjęs, kad aš jau ne kartą rašiau, kad man reik to išorinio IP (arba priversti veikti mIRC per ipv6) kad man mIRC veiktų.
mIRC tau visada veiks, pasileisk programa ir ji kuo puikiausiai tau veiks, tiesiog negalesi prie IRC tinklu prisijungt, o kad mIRC veiktu tau isorinis IP tikrai nereikalingas.
Dr4GuL4 wrote: o dėl floodinimo, tai floodinau aš tik kai prisijungiau prie šito forumo.
Daznai as apie zmogu susidarau nuomone is jo elgesio pradzioje, tu norejej but flooderis, bet kadangi tave apramino, tai teko mest ta juoda reikala...:)
Dr4GuL4 wrote:Surask kokį mano beprasmį postą nedaugiau kaip mėnesio senumo
visi man jie beprasmiai...
Dr4GuL4 wrote:Ateini čia į forumą pats nežinodamas ko nori ir protestuoji prieš protestuotojus.
Jej dar nezinojej, tai Lietuva laisva salis, ir kiekvienas gali reiksti savo nuomone, tai va ir as isreiskiau...
Dr4GuL4 wrote:Koks tau skirtumas, jei tau nereik nemokamo IP, tai ir tylėk. Man reik, todėl aš netyliu.
As ir taip ji turiu... Ir gaunu nemokamai ir man gerai...Nesiskundziu...
Dr4GuL4 wrote:Edvians paaiškino nežinantiems, kuo blogai išorinis IP, taigi, daugeliui perskaičiusių to išorinio i turbūt tikrai reik
ypac tau, nes neveikia mIRC, gal kitiem reikia isorinio IP, nes jiem koks scriptas (mIRC) neveikia....;)
UAB "Fybyr-Vybyr" :D :drinking:
P.S. Ieskau paneles (Jau susiradau)
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
|5zU1RaW|
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by |5zU1RaW| »

M-fucker, nu tik nepradek prie zodziu/fraziu kabinetis, labai vaikiskai atrodo... Geriau ka nors argumentuoto pasakyk.
Nu gerai, tu turtingiausias, geriausias, turi pirma plana, kur IP duodamas nemokamai (koks skirtumas, ar mokamai, ar ne, mokant 5Lt daugiau per menesi uz interneta :D, nes cia vienas ir tas pats, tik kad sitame plane jo atsisakyt negali :)), bet zinok trupupti protingesni moka tiek pat pas kitus tiekejus uz perpus greitesni uzsieni. Aisku as cia neagituosiu ir t.t., bet esme ta, kad kaip ir Dr4Gul4 pasake. Ka tau gaila, kad kiti planai tures nemokama IP? Ar tu esi koks patriotas, ar koks Paraboles islaikytojas? Turi tu ta I-1, tai ir turek, koks tau skirtumas, del tu kitu planu, nes tada jau kaip ir tinka posakis "nekisk nosies, kur nereikia"...
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

|5zU1RaW| wrote: Nu gerai, tu turtingiausias, geriausias, turi pirma plana, kur IP duodamas nemokamai (koks skirtumas, ar mokamai, ar ne, mokant 5Lt daugiau per menesi uz interneta :D, nes cia vienas ir tas pats, tik kad sitame plane jo atsisakyt negali :)),
kurioj vietoj sakiau, kad as litu aptekes :?: :?: :?: :?:
|5zU1RaW| wrote: bet zinok trupupti protingesni moka tiek pat pas kitus tiekejus uz perpus greitesni uzsieni.
man giliai dzin kas kur gerai... man ir cia gerai... nesiruosiu but toks kur paskui kiekviena akcija lanksto...
|5zU1RaW| wrote:Ka tau gaila, kad kiti planai tures nemokama IP? Ar tu esi koks patriotas, ar koks Paraboles islaikytojas?
man ** ar jus turesit tuos IP ar ne, man nuo to nei silta nei salta, tik uzkniso, atejej i foruma pasiskajtinet normaliu zmoniu postu, o cia pilna zirzliu zirzianciu (bandos sindromu), kad jiem reik kazko, nors net daugelis nezino kas tai per daiktas...
|5zU1RaW| wrote:Turi tu ta I-1, tai ir turek, koks tau skirtumas, del tu kitu planu, nes tada jau kaip ir tinka posakis "nekisk nosies, kur nereikia"...
pasiskajtyk mano ankstesne zinute, kur didesnem raidem ir in bold parasyta....
P.S.S. Jus man nesakykit ka as turiu daryti, ir as jums nesakysiu kur jus turite eiti...
TRIUMF
Narys
Narys

Post by TRIUMF »

M-fucker, nepatinka tai neskaityk. Cia ne tokiem kaip tau rasoma yra. Taip kad jei neturi ka normaliai pasakyt, tai gal, hmmm, paimk ir nerasinek nieko??? A to knisi prota pats nesuprasdamas del ko. Tau nereikia IP tai ir neziurek ka mes cia rasom. Yra zmoniu kuriem tai aktualu, o minciu is taves normaliu cia tikrai neperskaiciau. :)
M-fucker
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-fucker »

Man atrodo tuos zodzius reiks i parasa uzsidet...;) TRIUMF, kurioj vietoj as sakiau, kad man nereikia isorinio IP, as ji turbut 10 kartu daugiau naudoju negu tu,bet deltyo kitiem nekvarsinu galvos...Atejew ir isreiskiau savo nuomone... Neleisi?Galvoji nuo tu jusu visu zirzimu kas nors pasikeis?
TRIUMF
Narys
Narys

Post by TRIUMF »

O nuo tavo zirzimo ar kas pasikeis?:) ir kiek pastebejau tai tavo visi postai, tai su prisi**sinejimais prie kitu, kaip pvz: mirc veiks ir be IP. Tai kaip programa tai veiks, bet ka su ja veikt jei neina naudot pagal paskirti?? Tau zinau kad reikia to IP bet tau nereikia uz ji moket! O del to, kad tu naudoji ji daugiau nei as, tai tu nori pasakyt,kad man jo maziau reikia?:) manau kad tikrai ne. Tu pats sau priestarauji: laisva salis ka noriu ta rasau ir isreiskiu savo nuomone kokia ji bebutu, o po to varai ant musu, kad mes zirziam. Taigi laisva salys, bachurs :D Gal ir nieks nepasikeis, o gal ir pasikeis. Is kur tu gali zinot :P
Hamann
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Hamann »

TRIUMF wrote:M-fucker, nepatinka tai neskaityk. Cia ne tokiem kaip tau rasoma yra. Taip kad jei neturi ka normaliai pasakyt, tai gal, hmmm, paimk ir nerasinek nieko???
o gal tu nerasinek bereikalingu zinuciu neaiskines kitiems?

PVZ:
TRIUMF wrote:Galiu tik pasakyt: KAROCIA.
p.s. isvis, visa sita tema yra beprasmiska, jei tau kyla klausymu delto , tai ir paklausk to admino kuris tau zadejo nemokamus ip nefloodines ce.

Over And Out.
Image
Creative
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Creative »

Umm sveiki nepykit jei si tema tam netinka
bet as turiu klausima visiems ir monteniui :)
1.Ar cia man vienam ir jums visiems veikia tik boardas is interneto.
2.Monetinis jeigu yra atjungtas pagrinde internetas tai turbut jus jau ijunginejate naujuosius greicius ?
Visos teises saugomos istatymo. Dauginti, platinti ir smerkti shi post'a be Creative sutikimo draudziama
Kim
Narys
Narys

Post by Kim »

"Nuo 2005 07 15 bus taikomi nauji interneto planų greičiai" - citata is www.parabole.lt Creative. Na po teisybei jau po 00.00 turejo jie buti, taciau kadangi cia parabole dziaukites, jei iki 23:59 padidins :wink:
Ar
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Ar »

viskas veikia, bent jau man, tik greiciai dar seni :roll:
Image
DontKnow
Narys
Narys

Post by DontKnow »

O pas mane jau nauji. Graziai vaziuoja. :D
Ar
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Ar »

nes nuo 12 val. greičius padidino :)
Image
Creative
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Creative »

OHOHO katik 6 megabaitus parsisiunciau per 10 sekundziu is lietuvos VALIO PARABOLEI :mrgreen:
Visos teises saugomos istatymo. Dauginti, platinti ir smerkti shi post'a be Creative sutikimo draudziama
Post Reply