Pastebejau tokia tendencija: Aplink interneto greiciai dideja, konkurencija dideja, bei realus ip vis dazniau suteikiamas NEMOKAMAI. Kaip manot, kada ir MUSU VISU MYLIMIAUSIA PARABOLE prades neimti 5 lituku per menesi uz ip adresa?
Reiktu nepamirsti kad parabole irgi ju negauna for free.Jiems tai irgi kainuoja Tad toks nemokamas realiu ip dalinimas jiems butu kaip nuostolis Aisku galima taip padaryt: kiekviena plana 5lt pabrangint ir duot tada nemokamai
ne, nu bet tu man pasakyk,kodel kitur duoda nemokamai? ir greitis didelis, ir abonentinis mazesnis ir ip nemokamai man kazkada rase adminai, kad tipo vyksta derybos su kazkuo del ip adresu. jei baigsis sekmingai, tai bus visiem nemokamai.. idomu kada tai bus:)
TRIUMF, nu kiek žinau tai telekomas iš nieko lietuvoj neperka neto, tai ir ip adresus pats priskiria. O parabolė perka netą iš Bitės, taip pat ir IP adresus.
priciom cia visokiem mail planam duot tuos real ip. nesamone cia ishvis. uzhtenka real ip ant pagrindinio plano (I-1). nepatinka imkit I-1 arba mokekit 5 lt. ir net paciom dokedoj realus ip duodamas tik ant pagrindinio plano, tai cia "nevarykit dievo i medy" . aciu uzh demesy.
o del to "realus IP suteikemas vis dazniau", tai neknisk
zhmonems proto, nes tai netiesa. ir nereik cia lele. interneto greiciia yra visaj kas kita.
Beto 5lt ner daug |Jei tikrai jums jo reiks tai nepagailesit tu 5lt/men
Ka uz ta pitaka... du butelius normalaus alaus nusipirksi Beto kazkaip nemaciau kad vis daugiau tiekeju suteiktu realu ip planams nemokamai
Cia GREICIAUSIAI ISSIGALVOTA YRA
Binary`, apsidairyk moku as ta pitaka;] tiesiog galvoju, gal ruosias duot nemokamai, nes man adminas parase kad vyksta derybos del ip adresu nemokamu!! todel galvoju, gal kas naujo girdet. Ir nieks to dievo niekur nevaro O del to: imk I-1 plana, tai galiu pasakyt, kad man pilnai uztenka I-2 ir manau ne vien man. O dar kai greiti padidins, tai isvis tyliu. taip kad Rafarin, turi ta I-1 ir turek, bet nevaryk ant turinciu I-2