Nemokamas realaus IP adresas???

Moderators: Leonas, steponas

TRIUMF
Narys
Narys

Nemokamas realaus IP adresas???

Post by TRIUMF »

Pastebejau tokia tendencija: Aplink interneto greiciai dideja, konkurencija dideja, bei realus ip vis dazniau suteikiamas NEMOKAMAI. Kaip manot, kada ir MUSU VISU MYLIMIAUSIA PARABOLE prades neimti 5 lituku per menesi uz ip adresa? :)
Ranger
Pradedantis
Pradedantis

Post by Ranger »

Kai pasiimsi I-1 plana niekas tu 5 lituku is taves nebeims :twisted:
Fire-Strip
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Fire-Strip »

Siaip jo, butu gerai isorinis for free.. :) Nes as jau gal kokia 30lt ant jo palikau.. :)
Image
Bolik
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Bolik »

Jo butu gerai nes be jo negaliu jokio servo pakurt :(
Image
TRIUMF
Narys
Narys

Post by TRIUMF »

Ranger, ne visiem reikia to I-1 plano, ne visi gali uz greitesni neta moket tiek...
eXFeaR
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by eXFeaR »

Tikrai galetu duoti vartotojams isorinius IP nemokamai, na bent jau tiems kas jo pageidautu. Nes gi vistiek ne visiems zmonems jo reikia.
Binary`
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Binary` »

Reiktu nepamirsti kad parabole irgi ju negauna for free.Jiems tai irgi kainuoja ;) Tad toks nemokamas realiu ip dalinimas jiems butu kaip nuostolis ;) Aisku galima taip padaryt: kiekviena plana 5lt pabrangint :) ir duot tada nemokamai :D
Image
Bolik
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Bolik »

Binary` wrote: Aisku galima taip padaryt: kiekviena plana 5lt pabrangint :) ir duot tada nemokamai :D
Pavarei :D
TRIUMF
Narys
Narys

Post by TRIUMF »

ne, nu bet tu man pasakyk,kodel kitur duoda nemokamai? ir greitis didelis, ir abonentinis mazesnis ir ip nemokamai :) man kazkada rase adminai, kad tipo vyksta derybos su kazkuo del ip adresu. jei baigsis sekmingai, tai bus visiem nemokamai.. idomu kada tai bus:)
Dr4GuL4
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Dr4GuL4 »

TRIUMF, nu kiek žinau tai telekomas iš nieko lietuvoj neperka neto, tai ir ip adresus pats priskiria. O parabolė perka netą iš Bitės, taip pat ir IP adresus.
TRIUMF
Narys
Narys

Post by TRIUMF »

Bet sakau, siaip man sake kad vyksta derybos su kazkuo. Kaip supratau kazkas kito nei Bite.
MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Post by MonteniS »

Ip yra hardwarinis dalykas, taip, uzh tai moket reik, jei turite popigei interneta - nenorekite ralaus ip.
Rafarin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Rafarin »

priciom cia visokiem mail planam duot tuos real ip. nesamone cia ishvis. uzhtenka real ip ant pagrindinio plano (I-1). nepatinka imkit I-1 arba mokekit 5 lt. ir net paciom dokedoj realus ip duodamas tik ant pagrindinio plano, tai cia "nevarykit dievo i medy" :). aciu uzh demesy.

o del to "realus IP suteikemas vis dazniau", tai neknisk
zhmonems proto, nes tai netiesa. ir nereik cia lele. interneto greiciia yra visaj kas kita.
:twisted:
Binary`
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Binary` »

Beto 5lt ner daug ;) |Jei tikrai jums jo reiks tai nepagailesit tu 5lt/men :)
Ka uz ta pitaka... du butelius normalaus alaus nusipirksi ;) Beto kazkaip nemaciau kad vis daugiau tiekeju suteiktu realu ip planams nemokamai ;)
Cia GREICIAUSIAI ISSIGALVOTA YRA ;)
Image
TRIUMF
Narys
Narys

Post by TRIUMF »

Binary`, apsidairyk :) moku as ta pitaka;] tiesiog galvoju, gal ruosias duot nemokamai, nes man adminas parase kad vyksta derybos del ip adresu nemokamu!! todel galvoju, gal kas naujo girdet. Ir nieks to dievo niekur nevaro :) O del to: imk I-1 plana, tai galiu pasakyt, kad man pilnai uztenka I-2 ir manau ne vien man. O dar kai greiti padidins, tai isvis tyliu. taip kad Rafarin, turi ta I-1 ir turek, bet nevaryk ant turinciu I-2 :)
Post Reply